benim melek kalpli,güler yüzlü,tatlı sözlü,herkesin iyiliğini isteyen,kimsenin üzülmesine dayanamayan,yüreği sevgi dolu canım arkadaşım:1hug::1hug:
inan bu satırları gözlerim dolu dolu yazıyorum:gitme:
bugüne kadar hep bizlerin bebeklerine dua ettin,bizim meleklerimizi uzaktan bile sevmelere doyamadın...senin bebeğin o kadar şanslı olacak ki...sen onu çok büyük bir sevgiyle büyüteceksin eminim:1hug:
ve şansa bak o bebek tüm kk nın bebeği olacak:sm_cool:
seni çok seviyorum özloşum,tebrik ediyorum inşallah hayırlı haberini de bize burdan duyuracaksın,güzel meleğinin resmini de paylaşacaksın:Saruboceq:
bu arada allah isteyen tüm arkadaşların dualarını kabul etsin,tez zamanda muratlarını versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
özlemimmmmmm kuşummm çok ama çok sevindim hayatımmm yaaaa.Allahımmm bu çekilişle birlikte hayatına bu çekilişi yapann sevgili kazenin tatlı oglusu gibi bi evlat nasip etsin inşallahhhhh seni seviyorum kuşum yolun açık olsunŞeniz:lepi:
canım arkadaşım benimmm çok teşekkür ederim.....aminnÖzlemcim güzel yürekli arkadaşım çok ama çok sevindim,
İnşallah en kısa zamanda alıcaksın bebişini kucağına tüm dualarımız seninle...
özlemcimm burayı yeni gördüm ayrıca facedeki videoyuda izledimm okadar duygulandımkii allahımo güsel gönlüne göre nasıl verdii gördünmü umarım sonucuda çok güsel olurr
allahım hayırlı bi evlat nasipetsin sana
darısı tüm isteyenlere...
canim benim tekrar tebrik ederim seni..
allah sana nur topu gibi bir evlat versin insallah..
yegenimizi simdiden sabirsizlikla bekliyoruz..
hatirlarmisin sana 1 yil önce. eger bebek sahibi olursan en az senin kadar sevinecegimden emin olabilirsin demistim..
ve yine en az senin kadar sevindim cekilisin sana cikmasina.
bu kadar güzel dualarla bebegine kavusacagina eminim.. allah yüzünü hic soldurmasin ..
güzel arkadaşım..
harika bir anne olacaksın
seni çok seviyoruuummmmm Şeniz
Tebrik ederimkaydirigubbakcemile5 yeni izledim,hayırlısı olsun canım:))))
canım arkadaşım tebrık ederımm raabımm hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasıp eder inşalalhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?