- 7 Haziran 2024
- 43
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi MaviiDelisi
-
Evet bir yaşına geldi ikizlerim ku
Kusura bakma ya bisey sorcam kac aylık doğdular nasıl surectiEvet bir yaşına geldi ikizlerim
34+2 de doğdular. Biraz kuvez sürecimiz oldu sagliklilardi şükür bir sknti yaşamadıkKusura bakma ya bisey sorcam kac aylık doğdular nasıl surecti
Kurban olurum sağlıcakla buyusunler inşallah34+2 de doğdular. Biraz kuvez sürecimiz oldu sagliklilardi şükür bir sknti yaşamadık
Doktorunuz ne tavsiye ediyorsa yaptırın ben detaylı ultrason yaptırdım tarama testlerini vs hiçbirini yaptırmadım.Birde ikili tarama yaptrdinmi
İkizlerde yanilma ihtimali olduğu için bu testleri yaptırmak strese girmek istemedim doktorumda illa yap demediBende yaptırmak kafamı karıştırmak istemedim
Bir kız bir erkekBebisler kizmi erkekmi
Evet ben 16 haftada yaşadım doktor önceden kanama alani gormustu dikkat et ağrın çok kanaman olursa gel demişti baya üstünden zaman geçti bı anda benm de kan boşaldı eşim geldi aldi gittik hastaneye 4 gün yattım çıktım lekelenmem hala vardi ama baya bitmek uzereydi doktor cikartmicakti ama ben çıkmak istedim yani bı tehlike görmedi sonra o kanama sürdü birax lekelenme şeklinde eski kandi yani kahverengiydi bitti ve bidaha olmadi ben progestan iğne kullanıyordum kalçadan düzenli olarak zatenBende 12+3 12+2 ikiz gebeyim yani dün öyle bir kanama yasadimki filmlerdeki gibi iki bacagimdan şarıl şarıl kanlar aktı hiç durmadan ambulansla gitmek zorunda kaldık hastaneye ve iki bebegiminde çok şükür kalp atışı duyuldu fakat bı kesenin etrafında kanama oluşmuş dedi ben o günün sabahı normal kontrole gitmiştim herşey yolundaydı kanama alanı filanda yoktu neden olduysa hiç anlamadım birden oldu doktor düşük yapabilirsin dedi inşallah olmicak öyle birşey sizlerde böyle birşey yaşadınız mı sebebini filan biliyorsanız paylassaniz sevinirim
Sizin de ikiz gebelik mi birde ben ısrarla doktora söyledim hem iğne vurdurmak istiyorum düşük önleyici hem de yatışımın yapılması daha iyi olacaktı çünkü kanamam 3 saate yakın durmadan aktı ki kendileri bebeklerin kalp atışı varsa evde ilaçla takip etmelisin dedi eve yolladılar uzandığım zaman birşey yok ama ayağa kalkınca hemen gelmeye basliyo pıhtı da yok progestan hap kullanıyorum bende şimdilikEvet ben 16 haftada yaşadım doktor önceden kanama alani gormustu dikkat et ağrın çok kanaman olursa gel demişti baya üstünden zaman geçti bı anda benm de kan boşaldı eşim geldi aldi gittik hastaneye 4 gün yattım çıktım lekelenmem hala vardi ama baya bitmek uzereydi doktor cikartmicakti ama ben çıkmak istedim yani bı tehlike görmedi sonra o kanama sürdü birax lekelenme şeklinde eski kandi yani kahverengiydi bitti ve bidaha olmadi ben progestan iğne kullanıyordum kalçadan düzenli olarak zaten
Benmde ikiz ben doğum yaptım bir yaşindalar minnsklarim inşallah sende kucgaina alirsinSizin de ikiz gebelik mi birde ben ısrarla doktora söyledim hem iğne vurdurmak istiyorum düşük önleyici hem de yatışımın yapılması daha iyi olacaktı çünkü kanamam 3 saate yakın durmadan aktı ki kendileri bebeklerin kalp atışı varsa evde ilaçla takip etmelisin dedi eve yolladılar uzandığım zaman birşey yok ama ayağa kalkınca hemen gelmeye basliyo pıhtı da yok progestan hap kullanıyorum bende şimdilik
Ay maşallah Allah bağışlasın sana yavrularını senin adına çok sevindimBenmde ikiz ben doğum yaptım bir yaşindalar minnsklarim inşallah sende kucgaina alirsin
Çok şükür doktorlar duyarliydi bide ben tedvai ile olduğu için dusuklerim vardı önceden tedbirli ilerledik dikkat etmeye çalış kalkma boşver bebeklerin daha önemli benm kanama alanı çok çok degildi doktor bırakmıştı o yuzdeb yakın zamanda da gorememistik ama ne ara oldu blmiyorum bebeklerle alakasizdi. Kalçadan iğne daha iyi ama bı sure devam eder lekelenme benmde 2 hafta filan devam edip bitmişti.
Herşey olacgina varıyor bazen ne yapsan yaşanacak şeyin onune gecemezsin o yüzden sen tedbirini al takdir Allah'ın güzel düşünmekle birşey kaybetmeyiz süreci guzellestiririzAy maşallah Allah bağışlasın sana yavrularını senin adına çok sevindiminşallah benim doğal ikiz gebelik önceki gebeligimde de düşük riskim kanamam vardı ama böylesini ilk defa gördüm yani aşırı bir kan kaybı oldu ama kan değerlerim hastanede iyi çıktı bebeklerim Allah'a emanetler dua ediyorum sağlıklı bir şekilde zamanında dünyaya gelirler inşallah
Merhaba geçmiş olsun bende ikiz gebeyim 12+2 12+3 iki gün önce aşırı kanamam oldu progestani fitil olarak mi kullanıyorsunuzMerhaba arkadaşlar;
14+4 haftalık hamileyim. Doğal İkiz gebelik. 2 gündür kahverengi kanama geliyor.Doktora gittim düşük riski var bol bol istirahat dedi Protestan 200 mg günde 3 kere kullanmamı söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Merhaba doğum gerçekleşti mi acaba bnde çift yumurta ikizlerine hamileyim 22 haftalikMerhaba arkadaşlar;
14+4 haftalık hamileyim. Doğal İkiz gebelik. 2 gündür kahverengi kanama geliyor.Doktora gittim düşük riski var bol bol istirahat dedi Protestan 200 mg günde 3 kere kullanmamı söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?