Doğuma Hazırlık 14. Haftada Hafif Kanama Ve Koyu Leke

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulsahmet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
5
0
Merhabalar, bu hafta 14. Haftaya girdik. Dün uyandığımda koyu leke gelmişti orta derecede. Hemen doktora gittik doktor aktif kanama olmadığını bebekte kalp atışını gördüğünü, progestan iğne ve fitile başladı. Kanama yok ama ara sıra silince kahverengi leke geliyor. Bu sorunu 10 gün önce yine yaşamıştık progestan iğne ve fitille geçmişti kestik 2 3 gün sonra tekrar geldi bu şekilde. Daha önce 2 kez düşük olduğu için çok korkuyoruz. Bu şekilde küçük kanamalar yaşayıpta sağlıklı doğum yapanlar var mı? Tecrübeli arkadaşların yorumlarına çok ihtiyacımız var.

Progestan fitli düzenli kullanın bi süre kanama bitince bırakmayın benimde düşük geçmişim var ekstra kan sulandırıcı kullanıyorum. Gbeliğin 5. Haftasında lekelenmem olmuştu o zaman başladık daha sonra hiç yaşamadım bidaha lekelenme şuan 17. Haftaya girdik hala kullanıyorum progestan günde 1 taneye düşürdük

Progestan fitli düzenli kullanın bi süre kanama bitince bırakmayın benimde düşük geçmişim var ekstra kan sulandırıcı kullanıyorum. Gbeliğin 5. Haftasında lekelenmem olmuştu o zaman başladık daha sonra hiç yaşamadım bidaha lekelenme şuan 17. Haftaya girdik hala kullanıyorum progestan günde 1 taneye düşürdük
Kan uyuşmazlığı var mıydı sizde? Biz geçen haftaki lekelenmede kan uyuşmazlığı iğnesi de yaptırdık kan uyuşmazlığı olduğu için. Birde cinsiyet belli oldu mu? Genelde kız çocuklarında kanama oluyormuş ara sıra sanırım

Kan uyuşmazlığı var mıydı sizde? Biz geçen haftaki lekelenmede kan uyuşmazlığı iğnesi de yaptırdık kan uyuşmazlığı olduğu için. Birde cinsiyet belli oldu mu? Genelde kız çocuklarında kanama oluyormuş ara sıra sanırım
Hayır bizde kan uyuşmazlığı yok. Cinsiyet erkek canım

X