14 gün gecikme

baharyeli42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
317
158
123
Ankara
günaydın kızlar 1 yıl öncesine kadar 106 kg dim ve adetim düzensizdi yani 40 45 günde olduğum zamanlar da olurdu sonra kilo verdim 83 kg ye düştüm aralıktan beri adetlerim dğzene girdi günü günğne oluyordu ama bu ay 14 gün geçti.. test yapma imkanım yok şuan eşimin görevşnden dolayı köyde yaşıyoruz anca ayın 15 inde test alabilirim mersktan çatlıcam bir oğlum var 4.5 yaşında belirti olarak kasıklarımda bi dolgunluk var ellerimi karnıma koyunca acayip baskı hissediyorum rahatsız edici bi şekilde dünden beride sağ kasığımda ağrı ve batma var adet sancosı gibi değilde hani yumurtamız çatlarken bi ağrı hissederiz ya aynen o şekilde ve berrak akıntı var sürekli hemde. birde geri çekilme yöntemiyle korunarak bu ay 3 kere ilişki oldu hamile olabilirmiyim . biz ne bilelim git test yao diceksiniz haklısınız ama test alamam şuanlık merak ediyorum çok

Peki biz burdan nasıl anlayalım hamile olduğunuzu:)

Geri çekilme yontemiyle korunmak diye bir sey yoktur. Hamile Olabilirsiniz. Ayin 15ine kadar beklemeyin. Hamileyseniz riskli hamilelik olabilir. Dis gebelik olabilir. En yakin hastaneye gidip kan verin. 14 gun gecikmişsiniz. 20 gun daha beklemekten bahsediyorsunuz. Hasta olsaniz nasil doktora gidecekseniz simdi de oyle gidin.

Internette 40lı 50li gebelik testleri satiliyor tanesi 1 küsur liraya gelen. Onlardan al boyle zamanlar icin. Madem mahrumiyet bölgesindesiniz tedbir alin kardesim. Ya kondom kullanin ya da evde bolca gebelik testi bulunsun. 34 gun gecikme yaşayıp ancak oyle test alabilmek ne demek? Köyde bir ebe de mi yok? Benim kayinvalidem doktora gitmeden ogrenmis hamileliklerini. Eski yontemlerle bilmis ebeler.

Cqnım ilk öncelikle kötü düşünme adetinin geçmişindede düzensizlik olduğu için olabilir yine normal ve mevsimselde olur köydeyiz falan diyosunya ha bide geri çekinmeyle korunma yöntemi sayılmaz yeri geliyoki bi damla yetiyor anlattıkların belirti gibi sen yinede emin olmak için elinden geldiği kadar kısa sürede bi kan ver neyin ne olduğunu anlarsın kontrol altında olmaz daha iyi bakılması lazım yani snaa ki rahatlarsın en azından ona göre erken tanı konur önlemler vs daha iyi olur fakat böyle bişe yapamazsanda daha 2 hafta zaten 2 hafta daha zamandan bişey kaybetmezsin yani sıkıntılı durum olursa kendini belli eder sana ama normalse gebelik vs ozamanda zararı olmaz sana sen yinede dkkatli davran...

Aynen doğru bulundurmak lazım ama insan bilemez ne olacağını.. sonucta bilerek gitmemiş oraya veya böyle bişe yaşamamış. Eski yöntemler var evet ama daha 2 haftalık bi süreçte eski yöntemlerle kendini belli etmez gebelik heleli şimdiki zamanınkiler senin dediğin eskinin kadınları canım :)

Sanirim hamileyseniz su an 5 haftalık oluyor. Ayin 15i 7 haftalik demek. Büyük sorumsuzluk bu

Insan bilemez olur mu? Korunma yontemi zannediyor geri cekilmeyi. Ben vajinismustum. Vulvama meni gelse gecikince suphe ediyordum. Köye gidilecegi belli degil mi? Illa ki alisveris yapılacak. Ped alinacak 4,5 yasindaki bebek icin alisveris yapılacak. Bunu da düşünmek gerek. Saldirmak niyetiyle yapmiyorum. Riskli gebelik diye bir sey var. Evde sorumlu oldugu 4,5 yaşında bir bebek var. O zaman nolucak?

evet ilk çocuğum 3 yıl beklemenin ardından olduğu için öyle garantici bi şekilde korunalım die düşünmedim olursa olsundu geri çekilme e yöntemi korunma şekli değil evet 4.5 yıldır bu şekildeydi evet bi şekilde hastane ye gitsem olcak meraktan çatlıcam teşekkür ediyorum yorum için

canm buraya kargo gelmiyor yani bulunduğumuz köye ilçeye geliyor ordan gidip alınması gerekiyor eşim imam ilçeye gidip gelmek 1 günü alır cemaat bi vakte gitmese hoca olay çıkartıyor oyüzden ayın 15 inde gidebiliriz dedim. evet köyde bi ebe bile yok malesef korunun madem kardeşim demişsiniz soruma dikkatli bakarsanız korunmakla korunmamakla ilgili bişey yazmadım zaten bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu die sormak istedim teşekkğrler cevap için

tamam cnm teşekkğr ederim yorum için dikkatli olcam

arkadaşım saçmalama ya bilip bilmeden bi atar gider ilk çocuğum 3 sene beklemenin ardından oldu sonrada kesin korunmalıyım diye bişey düşünmediğimiz için geri çekilme yöntemi ile oldu burda maksadımız korunmak deildiki olursa olsundu. ne yani her alışverişe giden kadın gebelik testimi alıyor ilginç yorumunuz için teşekkürler

arkadaşlar herkese teşekkür ederim iyi niyetli arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. öyle bi yazmışki bazı arkadaşlar sanki istenmeyen bi gebelik yaşıyorum gibi yargısız infaz yapmayın kendim için demiyorum sadece insanlara karşı genel söylüyorum bilip bilmeden atarlanmayın önce bi sorun kalp kırmadan önce gebelik varsa buna anca sevinirim ben sorum geri çekilme yöntemi korunma mı değilmi değil iyi okuyun anlatılmak istenen ne. geri çekilmeyi korunma yöntemi zannediyormuşum hadi ya ciddimisin 4 yaşındaki bebek için alışveriş yapılacak yazılmış ee yapıyoruz evet gebelik testi ne alaka bunuda düşünmek gerek yazılmış arkadaşım başka konuyu okuyup buraylamı karıştırdın sorumun 4.5 yaşındaki çocuğumun alışverişiyle yakından uzaktan bi alakası bağlantısı yok

eşim imam ankaranın bi ilçesinin löyünde yaşıyoruz ankara buraya 4 saat mesafede ihtiyaçlarımızı ilçeye giderek yapıyoruz sabah 7 de kalkıyor dolmuş akşam 5 de geri dönüyor.cemaatte biraz sorunlu 2 vakte gelmemiş oluyor bunu sorun ettikleri için ayrıyeten bide virüs belası olduğu için çocuğumda olduğu için gitme imkanı yok dedim sonuçta hastaneye gidip kan vermem lazım corona ilçede çok yaygınmış tereddüt ettim. imkanları zorlayıp gidilebilinirmi evet gidilebilinir bikaç gün daha bekleyip giderim sadece merak edip sordum bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı die tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…