• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 gün gecikme

Bazen ben de sinirliyken bi konu görüyorum baslıyorum yazmaya çıkıyorum konudan 🤣🤣🤣

arkadaşım saçmalama ya bilip bilmeden bi atar gider ilk çocuğum 3 sene beklemenin ardından oldu sonrada kesin korunmalıyım diye bişey düşünmediğimiz için geri çekilme yöntemi ile oldu burda maksadımız korunmak deildiki olursa olsundu. ne yani her alışverişe giden kadın gebelik testimi alıyor ilginç yorumunuz için teşekkürler
Geri çekilme yöntemi ile korunduk diyen sizsiniz. Korunduğunuzu dusunen sizsiniz. Olursa olur diye düşünüyorsanız korunmaya zaten gerek yok. Ama mahrumiyet bölgesine gidiyorsaniz, eczane, saglik ocağı bulunmuyorsa onceden tedbirinizi almak zorundasiniz. Adet olurum diye ped aliyorsaniz gebelik testi de almalısınız. Küçük çocuğunuz var. Ona karsi sorumlusunuz. Riskli gebelik ihtimaline karşı, gebeligi öğrendiğiniz zaman muayene olmaniz gerek. Ayin 15inde gidebilecekseniz ve hamileyseniz 7 haftalik oluyor . Riske atılacak bir sey mi bu?

canm buraya kargo gelmiyor yani bulunduğumuz köye ilçeye geliyor ordan gidip alınması gerekiyor eşim imam ilçeye gidip gelmek 1 günü alır cemaat bi vakte gitmese hoca olay çıkartıyor oyüzden ayın 15 inde gidebiliriz dedim. evet köyde bi ebe bile yok malesef korunun madem kardeşim demişsiniz soruma dikkatli bakarsanız korunmakla korunmamakla ilgili bişey yazmadım zaten bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu die sormak istedim teşekkğrler cevap için❤
Hamileyseniz ve riskli gebelikse nolucak diyorum ben. Hamile oldugunuzu düşünüyorum çünkü.

Back