• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14.gun beta hcg degerim???

Momofthecats

If not now, when?
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
1.052
1.792
83
Kizlar herkese merhaba. Tam bir haftadir icim icimi yiyor. 14.gün beta degerim 128 cikti. 14.gune gore cok dusuk degil mi? Doktor testi tekrarlamana gerek yok 10 gun sonra kontrole gel dedi. Forumdaki tum konulara baktim ama degerinin dusuk oldugunu soyleyenlerin 12.gun degeri kadar benimki. Benim yerimde baskasi olsa doktoru dinlemez 50 kere test yapardi ama ben gercekle yuzlesmeye korkuyorum. Esimde ben de hic sevinemedik, hamileymisim gibi hissedemiyorum. Belirtiler yasiyorum mesela son gunlerde fazlaca kasik agrim, goguslerde agri var ve yine goguslerde belirgin mavi damarlar var. Bunlar olunca hala hamileyim sanirim diyorum. Persembe gunu kontrolum var. 14.gun degeri bu kadar dusuk olup saglikli bir gebelik yasayan var mi aranizda?

Kizlar herkese merhaba. Tam bir haftadir icim icimi yiyor. 14.gün beta degerim 128 cikti. 14.gune gore cok dusuk degil mi? Doktor testi tekrarlamana gerek yok 10 gun sonra kontrole gel dedi. Forumdaki tum konulara baktim ama degerinin dusuk oldugunu soyleyenlerin 12.gun degeri kadar benimki. Benim yerimde baskasi olsa doktoru dinlemez 50 kere test yapardi ama ben gercekle yuzlesmeye korkuyorum. Esimde ben de hic sevinemedik, hamileymisim gibi hissedemiyorum. Belirtiler yasiyorum mesela son gunlerde fazlaca kasik agrim, goguslerde agri var ve yine goguslerde belirgin mavi damarlar var. Bunlar olunca hala hamileyim sanirim diyorum. Persembe gunu kontrolum var. 14.gun degeri bu kadar dusuk olup saglikli bir gebelik yasayan var mi aranizda?
Beta degeri bünyeye hamileliğe göre değişir endişe etmeyin. Doktora güvenin. Hamilelik belirtisi beta değeri çok yükseklerde iken olur yani memede damarlanma falan çok ilerleyen zamanlarda ama kasik ağrısı bir belirtidir içinizi ferah tutun

Beta degeri bünyeye hamileliğe göre değişir endişe etmeyin. Doktora güvenin. Hamilelik belirtisi beta değeri çok yükseklerde iken olur yani memede damarlanma falan çok ilerleyen zamanlarda ama kasik ağrısı bir belirtidir içinizi ferah tutun
Evet herkes yukselmesi onemli diyor amaaaa gel bana bunu anlat iste :) duygularim ordan oraya savuruyor beni

İçiniz bu kadar rahat değilse bugun sağlık ocağından kan verebilirsiniz perşembe de kontrolmus zaten o güne kadar ne oldu ne oluyor diye kendinizi daha fazla strese sokmayın bence. Bugun kan verin kafanız netleşir. Kasik agrisi göğüs hissiyatı normal gebelik belirtisi fakat damar belirlenmesi için henüz çok erken.

İçiniz bu kadar rahat değilse bugun sağlık ocağından kan verebilirsiniz perşembe de kontrolmus zaten o güne kadar ne oldu ne oluyor diye kendinizi daha fazla strese sokmayın bence. Bugun kan verin kafanız netleşir. Kasik agrisi göğüs hissiyatı normal gebelik belirtisi fakat damar belirlenmesi için henüz çok erken.
Hamile olma ihtimalimi ve umudumu tamamen kaybetmek istemiyorum sanirim. Evet endiseliyim ama hamileligin devam ediyor olma ihtimali bile bazen mutlu ediyor. Benim gibi olup saglikla doguram birileri varsa rahatlayacagim o yuzden konu actim :)

Kaçıncı gün transferiydi sizin ? Benmde 14.gün 108 çıktı . Bugun 17. Gün 227 çıktı ama bende sizin gibiyim milletin binlerde okuyunca değerlerini içim sıkıldı

Kaçıncı gün transferiydi sizin ? Benmde 14.gün 108 çıktı . Bugun 17. Gün 227 çıktı ama bende sizin gibiyim milletin binlerde okuyunca değerlerini içim sıkıldı
Hanimlar Güne göre değerlendirme yapmayın 2 günde bir artış oranina bakın. En sagliklisi o.

Benimki 5.gun embriyosuydu. Sizin artisiniz iyi bence.48 saatte En az %66 artis olmasi gerekiyormus. Sizin orani tutturuyor gibi. Ben bir daha yapmadigim icin artti mi dustu mu hic bilmiyorum.

Bende 144le öğrendim 2gün sonra 223 oldu tekrar iki güne 417 oldu 2katı değil ama çokda düşük değil çok sitresliyim morelim çok bozuk napcam bilmiyorum
Tam 2 katı olmak zorunda değil %60 artış yeterli. Doktorum hesaplaması kolay olsun diye 2 katı diyoruz demişti. Sanırım artışında bir sorun yok. Sağlıkla kucağına al

Merhaba kızlar bende çatlatma iğnesinin
12. Günü 53.8
14. Günü (bugün) 136.5 çıktı.benimde doktorum 10 güne görünür kese dedi 7-8 gibi kontrole çağırdı. Stres yapmayın kızlar bu önemli rahat olun normal demekki doktor bişey demedi. Herkesin vücudu ve ilerleyişi farklı kötü düşünüp yıpratmayın kendinizi.

Back