Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 14 aylik oglum..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

dilo89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
59
1
86
35
Hollanda
Bayanlar benim 14 aylik oglum var, ama hala ne emekliyor nede yuruyor. Kilosu 12.800. Ben kilosundan dolayi yuruyemedigini dusunuyorum. Sizce neden olabilir? Her yere tutunarak gidiyor ve gayet hizli bi sekilde gidiyor.

acele etme bence benım oglum bıle yuruduyse senınkıde yurur.benımkı 11 aylıktı tam yuruyodu.kılosuda o zamn 12 falandı düşün yanı.ama çok hırslıydı.koltukların etrafında faln basladıysa yurumye bugun yarın yurur hiç canını sıkma.bı anda oluverıyo çünkü

Bir yerlere tutunarak gidebiliyorsa, en geç 1 ay sonra yürür...Çünkü çocuklar ancak toplayabiliyor cesaretini...

oğlumda 1-2 ay kadar tutunarak yürüdü sonra yürümeye başladı hala tam anlamıyla tek başına yürümüyo ama 6 7 adım gidiyo sizinkide yakında yürümeye başlar

Sizin onu çalıştırmanız gerekiyor.
Ellerinden tutun yürütün,sonra tek elle yürütün.Hep yürümek isteyecektir.Gidin sıkılana kadar yürüyün evin içinde.
Sonrada koltuğun bi tarafında siz durun çağırın istediği birşeyi gösterin bir adım iki adım derken bi bakmışsınızki yürüyor.
Benim kızım yaşını geçtikten sonra emekledi,15 gün içindede yürümüştü.Ama biz 15 gün içinde çok çalıştırdık onu yardımcı olduk ona.

Eveet eveet oglum sonunda yurumeye basladi..:) sasirdik birden nasil olduguna:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…