Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Biz büyüdük ve kirlendi dünya...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
oglum 14 aylık ve fena halde sinirli!! Bazen kafasını yerlere vuruyor ağlıyoR uykusu hala düzensiz... devamlı benimle olmak istiyor. 2 gündür diş gıcırdatıyor keşif yaptığını düşünüyorum gerçi çünkü gece uykusunda yapmıyor. Çok yoruyor gerçekten... fikirlerinize ihtiyacım var. Cocugu benim gibi olan var mı??
Ahh kıyamam, acaba
2 yaş sendromu mu? zor biliyorum ama sabırlı davranıp, kurallar koymalı.
Benim kücük de sinirli. Cok sey ögreniyor. Engellenmek onu delirtiyor. Kendini yere atip tepiniyor hatta simdiden daha 12 aylik
Baya bebeklikten cikti. Yürüyor, konusmaya calisiyor. Esya topluyor, oyunlar kuruyorkafasina göre.
Banagöre normal bu durumlari. Büyük kizim cok sakindi, ama her bebek baska iste. Sabaha kadar uyumuyoruz daha gecen gece uykuda kafa atti bana didagim patladi.
Bu günler gececek, uyku da uyumak istemiyor. Gececek sabir.
Benim oğlumda yapıyordu sinirlendikçe kafasını vurma işini özellikle bişeyleri istediği ve izin alamadığı zamanlar , çünkü babası kıyamayıp tamam diyordu ve ardı arkası kesilmedi . Sonra tepki göstermedik dikkatini dağıtmaya çalıştık başka şeylerle zamanla unuttu.
Sizdeki de böyle bişey olabilir mi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Benim oğlumda yapıyordu sinirlendikçe kafasını vurma işini özellikle bişeyleri istediği ve izin alamadığı zamanlar , çünkü babası kıyamayıp tamam diyordu ve ardı arkası kesilmedi . Sonra tepki göstermedik dikkatini dağıtmaya çalıştık başka şeylerle zamanla unuttu.
Sizdeki de böyle bişey olabilir mi
Ben başta ilgilenmemeye çalıştım ama yok daha sert vurmaya başladı. Canının acısı geçer ama kalıcı hasardan korktuğum için sizşn dediğiniz gibi yumuşak bi şekilde dikkatini başka yere çekmeye başladım. 2 gündür uyguladım başardım da.. Bu şekilde kalmaz inşallah! Çok fazla yoruyor çünkü... üstelik kızım 1.sınıf öğrencisi onunla da ilgilenmek lazım. Çok zor çok!
Ben başta ilgilenmemeye çalıştım ama yok daha sert vurmaya başladı. Canının acısı geçer ama kalıcı hasardan korktuğum için sizşn dediğiniz gibi yumuşak bi şekilde dikkatini başka yere çekmeye başladım. 2 gündür uyguladım başardım da.. Bu şekilde kalmaz inşallah! Çok fazla yoruyor çünkü... üstelik kızım 1.sınıf öğrencisi onunla da ilgilenmek lazım. Çok zor çok!
Aynen öyle benimde büyük oğlum birinci sınıfta . Allah yardımcımız olsun :)
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Aynen öyle benimde büyük oğlum birinci sınıfta . Allah yardımcımız olsun :)
Amin :)))
benim kizimda 14 aylik. oda kafasini yere vuruyor. dis gcirdatiyor. istediği sey olmadiginda cok hircinlasyo. uykusu duzenli cok sukur. ne yapmam gerektiğini sasiyorum bazen
nasil davransam diye düşünüyorum. devamli sabirla dikkatini dagitmaya calisiyorum oyle seyler yaptiginda