- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi LargeGemini
-
Sanırım belirttiğim doktorlara gitmediniz.Bende dizim için gitmiştim ilk doktorum muayene şöyle kalsın bakmadı bile.Oğlumu götürdüğüm nur adında bir çocuk doktoru o da aynı şekilde.Sonra diğer iki hekime gittim / götürdük.Çok ilgiliydiler.Ok meydanına götürdüm zaten o hast oyle dedi
benim kızımda da vardı o aylarda çarpıklık. o yüzden düzgün yürüyemiyordu.Merhaba hanimlar 14 aylik kizim var 2 aydır patür kütür düşe kalka yuruyo gel gorelim ki sol bacagi diz kapağından aşağı dogru parantez bacak ve sol ayak ice dogru carpik yururken bu yuzden dengesi bozuluyo. Sallana sallana yuruyo ve dengesi bozulup arada düşüyo
Cocuk doktoruna ve ortopediye gösterdim ama dikkatli incelemediler çocuklarda olur 4 yasina kadar normal diolar ama normal gibi degil sanki icim içimi yiyor boyle cevresinde bir durumla karsilasan düzelen varmi acaba beni biraz rahatlatin lutfen ya
Sanırım belirttiğim doktorlara gitmediniz.Bende dizim için gitmiştim ilk doktorum muayene şöyle kalsın bakmadı bile.Oğlumu götürdüğüm nur adında bir çocuk doktoru o da aynı şekilde.Sonra diğer iki hekime gittim / götürdük.Çok ilgiliydiler.
benim kızımda da vardı o aylarda çarpıklık. o yüzden düzgün yürüyemiyordu.
çocuk doktorumuz d vitamini eksik dedi. 2 kez, ayda 1 kez olmak kaydıyla ampul d vitamini verdi. 2 ayda düzeldi bacakları çok şükür.
şimdi senede iki kez ailece ampul d vitamini içiyoruz.
Kusura bakma burdan seni rahatlatamayiz. Dogru düzgün bakmadilarsa baska dr goturmen gerek.Merhaba hanimlar 14 aylik kizim var 2 aydır patür kütür düşe kalka yuruyo gel gorelim ki sol bacagi diz kapağından aşağı dogru parantez bacak ve sol ayak ice dogru carpik yururken bu yuzden dengesi bozuluyo. Sallana sallana yuruyo ve dengesi bozulup arada düşüyo
Cocuk doktoruna ve ortopediye gösterdim ama dikkatli incelemediler çocuklarda olur 4 yasina kadar normal diolar ama normal gibi degil sanki icim içimi yiyor boyle cevresinde bir durumla karsilasan düzelen varmi acaba beni biraz rahatlatin lutfen ya
Dr takibinde mi iciyorsunuz yoksa kendiniz mi iciyorsunuz?Benim oglumdada eksik cikti surup veriyorum ben ama ampul daha mi iyi olur acaba?benim kızımda da vardı o aylarda çarpıklık. o yüzden düzgün yürüyemiyordu.
çocuk doktorumuz d vitamini eksik dedi. 2 kez, ayda 1 kez olmak kaydıyla ampul d vitamini verdi. 2 ayda düzeldi bacakları çok şükür.
şimdi senede iki kez ailece ampul d vitamini içiyoruz.
bizim dr röntgen dahi istemedi. iki bacağı da çap ve içe basıyordu.Bir doktora goturdum cok gıcık biri zorla oturtmuşlar sanki o koltuğa
onu kullanayım dedim ben de.Aslında tahlillerinde d vitamini eksikliği yok ama doktor kullan demisti ben kullanmadım evde var devit3 başlığım bende ozaman
Benim oğlana da kan ilacı verecekti ana sağlıktan.Ama önce bir tahlil yaptırın dedi kapsamlı.Doktora gittik içeri girdik neyi var dedi bakmadan bilgisayara dönük yüzü.Genel muayene ve kan tahlili der demez ben özel dr için tahlil felan yapmam dedi.Dedim ana sağlıktan yönlendirdiler kan ilacı için bu arada muayenede etmedi zaten.Söylene söylene yazdı tahlili ama o da eksik yani.Bir doktora goturdum cok gıcık biri zorla oturtmuşlar sanki o koltuğa
dr a sordum biz de içsek mi?Dr takibinde mi iciyorsunuz yoksa kendiniz mi iciyorsunuz?Benim oglumdada eksik cikti surup veriyorum ben ama ampul daha mi iyi olur acaba?
Aslında tahlillerinde d vitamini eksikliği yok ama doktor kullan demisti ben kullanmadım evde var devit3 başlığım bende ozaman
bizim dr röntgen dahi istemedi. iki bacağı da çap ve içe basıyordu.
onu kullanayım dedim ben de.
hayır çok uzun sürer ampul içir dedi.
günde 3-5 damla şu an yetersiz ve seneyu bulabilir. iki ay boyunca ayda bir ampul hızlandırır dedi. öyle de oldu. iki ayda % 80-90 düzeldi bacakları.
midr a sordum biz de içsek mi?
senede 1-2 kez herkese tavsiye ediyorum dedi ampul olarak.
tabi ki sor. için rahat etsin.Kafaya gore ampul kullanmamda olmaz sanirim tekrar doktora gösteril ozaman
tabi ki o yüzden ayda sadece 1 ampul. ikinci ay 1 ampul daha.bu kadar.Benim kizim 14 aylik agir gelmez mi ampul gem bildiğim kadarıyla ampul aylik olarak iciliyo degilmi ayda bir ampul yoksa günlük olarak cok fazla gelmez
mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?