- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi LargeGemini
-
Doğru düzgün bakmadan nasıl olur öyle normaldir diyebiliyorlar?Röntgen filan çekildimi?Kemik yapısına bakıldı mi ayrıntılı olarak?
Ben bu sebepten çocuğu hastane hastane doktor doktor gezdirdim. Aynen bana da dediler geçer diye iananmadim başka doktora daha gittim felan hep aynı şeyi söylediler ama röntgen de çekilmişti.5 yaşını geçti çok şükür bir şey yok.ama ne hissettiğini iyi biliyorum oglumda koşmaya yeltense hemen düşerdi çok üzülürdüm
bir eğitim araştırma hastanesine götürdünüz mü? oralarda detaylı olarak bakıldığını biliyorum ama ?Istanbul şişli de
yeğenimin bacakları acayip parantezdi düzeldi büyüdükçe.Merhaba hanimlar 14 aylik kizim var 2 aydır patür kütür düşe kalka yuruyo gel gorelim ki sol bacagi diz kapağından aşağı dogru parantez bacak ve sol ayak ice dogru carpik yururken bu yuzden dengesi bozuluyo. Sallana sallana yuruyo ve dengesi bozulup arada düşüyo
Cocuk doktoruna ve ortopediye gösterdim ama dikkatli incelemediler çocuklarda olur 4 yasina kadar normal diolar ama normal gibi degil sanki icim içimi yiyor boyle cevresinde bir durumla karsilasan düzelen varmi acaba beni biraz rahatlatin lutfen ya
bir eğitim araştırma hastanesine götürdünüz mü? oralarda detaylı olarak bakıldığını biliyorum ama ?
Ben pek gozumun onune getiremedim.
Ufakligin bacaklarinin resmini cekermisiniz uzerine basarken?
6 ay ordopedi dersleri aldim ogrenci degisimiyle.
Doktor hakli olabilir, 4 hatta 7 yasina kdr cok degisiklikler oluyor cocuklarin bacaginda. Duzelebilir. Ama duzelmeyede bilir. Gormem gerek.
Oğlumun sol bacağından dizaltından içine doğru ovallik (ayni parantez gibi)vardı bariz belliydi sort felan giydiremiyordum.Aynen yürüt çocuğu diyorlardı fazla bir şey yapılmıyordu bacaklarına.rontgenler mi yanlış diye tekrar tekrar çektirdim en sonunda inandım.
Okmeydanı eğitim araştırmada Sevim ÇİÇEK çocuk doktoru var.Çok iyi bir bayan tavsiye ederim.Istanbul şişli de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?