Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okumak zorunda değilsin ben sadece toplu bir şekilde Efendimize Salavat hediye edelim diye bu sayfayı oluşturdum günlük okuyup buraya da yazabilirsin yada kendinden de okumaya devam edebilirsin . Sana kalmış bir şey Zaten zaman kısa 14-20 nisan arası ..Ben bir sey sorayimm...
Benim gunluk cektigim esmalarim var...
Onlardan once ve sonra salavat okuyorum...
Duaya salavatla baslayip bitirmek kabulunu hizlandirirmis...
Onlari da Peygamber Efendimizin ruhuna hediye ediyorum ama yinede kalbimdeki niyet belli.
Ben bu topic icin yeniden niyetlenip okumam mi gerekicek?
şuan 2032 okunanları sayıya ekleyeceğim liste yapmayacağım kimin kaç tane okuduğu önemli değil önemli olan hepimizin okuması.. sizin içinde uygundur değil mi ?
Maşallah canım benim Rabbim cümlemizin dualarını hayırlarla kabul eder inşallah5.000 alıyorum, bitirdigimde yine alırım inşallah. Çok iyi dusunmussun ellerin dert görmesin temiz kalbindeki duaların kabul olsun inşallah, canım.
250 tane okudum canım Rabbim kabul etsinsenden de Allah razı olsun canım benim cümlemizden inşallah
mesaj 2 kere gelmiş galiba birini yazıyorum :)
Evet cnm sadece 200 okudum tekrar okursam bildirim yaparımmesaj 2 kere gelmiş galiba birini yazıyorum :)