• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14+2 HAFTALIK GEBELİKTE CİNSİYET

tugcemugurcemal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
10
3
1
32
ARKADAŞLAR MERHABA. 14+2 HAFTALIK HAMİŞİM. HERŞEYDEN ÖNCE TABİ Kİ SAĞLIK AMA DELİ GİBİ MERAK EDİYORUM ACABA KIZ MI ERKEK Mİ OLACAK DİYE :anneadayı: SİZ MELEKLERİNİZİN CİNSİYETİNİ NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ? DOKTORA GİTTİĞİNİZDE CİNSİYET KONUSUNDA YANILMAYLA KARŞILAŞTINIZ MI? :KK15:o_O

Ben 12. Haftamda ikili testte doktorum espiriyle karışık pipisi meydanda demişti gülmüştü ama ben biraz şaka gibi algılamıştım çok da inanmamıştım yani ama sonra 20. Haftamda falan öğrendim erkek olduğunu yani bu süreçten dolayı biraz geç öğrendim gidemedim hastaneye gitsem belki daha erken de öğrenebilirdim ama yani ben 20. Haftamda öğrendim

Dün 16. haftamız dolduğunda öğrendik, daha önceden göstermedi bizimki 🙂

Ben bugün gittim 16 oldugu halde ögrenemedim tahmin bile etmedi doktorum erken daha diyip durdu oysa çok umutlanmıştım ögreniriz diye

Bazı doktorlar bakıyor eğer uygun pozisyonda değilse uğraşmıyorlar görmek için. Ben hem özele hem devlete gittim belki birinde öğrenirim diye, ikisinde de bebek göstermedi önceki haftalarda çok da uğraşmadılar görmek için. Dün doktor %80 ihtimal kız bacak arasında bişey görmüyorum dedi öyle öğrendik anca. Genelde göstermiyorsa kız derler ama sende öğrenirsin canım 1-2 haftaya :)

Bazı doktorlar bakıyor eğer uygun pozisyonda değilse uğraşmıyorlar görmek için. Ben hem özele hem devlete gittim belki birinde öğrenirim diye, ikisinde de bebek göstermedi önceki haftalarda çok da uğraşmadılar görmek için. Dün doktor %80 ihtimal kız bacak arasında bişey görmüyorum dedi öyle öğrendik anca. Genelde göstermiyorsa kız derler ama sende öğrenirsin canım 1-2 haftaya :)
Bebegin göstermemesi degil canım bakmadı bile göstermesi göstermiyor der daha erken diyip gönderdi direk hiç ilgilenmedi

Bebegin göstermemesi degil canım bakmadı bile göstermesi göstermiyor der daha erken diyip gönderdi direk hiç ilgilenmedi

Anladım, o zaman başka doktora gitmek lazım. Benim de özeldeki doktor içime sinmedi sonraki randevuya başka yere bakacağım. İnsan ilgisizliği hissedince heyecanı da sönüyor

12. Haftasında öğrendim bende. Doktor cinsiyeti erkek dediyse çok değişmiyor sonraki haftalarda ama başta kız diyip sonra erkeğe dönen çok arkadaşım oldu doktorlar pipiyi görmeyince hemen kız diyip yollayabiliyor 😁

ÇOĞU DOKTOR KATI OLUYOR İNSAN SORMAYA BİLE ÇEKİNİYOR CİNSİYETİNİ. EN DOĞAL HAKKIMIZ MERAKIMIZIN OLMASI. BU KONUDA BİZDEN PROFESYONELLİK BEKLEMESİNLER :110:
Kız adam akıllı ultrason fotosu bile çekememis 16 haftalık bebegin sadece kafası belli benimki zaten koca kafa onun kafasını seçemememk imkansız 😂😂😂😂😂

ÇOK GARİP AMA YAA. SEN Bİ BAK BAKALIM GÖSTERSİN GÖSTERMESİN. KEŞKE SORSAYDIN CİNSİYET HAKKINDA NE ZAMAN YORUM YAPACAKSINIZ DİYE CANIM
2 hafta sonra gel dedi 3 lü tarama için 2 li temiz çıkmış 3 lü yaptırmayı düşünmüyorum zaten ne çıkarsa kabul boşuna stres olmaya gerek yok hep para derdindeler çogu doktor kemik gelişiminden bile tahmin ediyor hiç bişey söylemedi bu doktor 3 4 hafta bekleyip özele gidicem hem detaylı ultrason için hem cinsiyet için devlette ilgilenmiyorlar bütün doktorları denedim hiç memnun kalmadım

2 hafta sonra gel dedi 3 lü tarama için 2 li temiz çıkmış 3 lü yaptırmayı düşünmüyorum zaten ne çıkarsa kabul boşuna stres olmaya gerek yok hep para derdindeler çogu doktor kemik gelişiminden bile tahmin ediyor hiç bişey söylemedi bu doktor 3 4 hafta bekleyip özele gidicem hem detaylı ultrason için hem cinsiyet için devlette ilgilenmiyorlar bütün doktorları denedim hiç memnun kalmadım
AYNEN ÖYLE DEVLETTE ÇOK İLGİLENİLMİYOR MALESEF. HELE ŞU PANDEMİ DÖNEMİNDE HEMEN GÖNDERME PEŞİNDELER. ÖZELDE EN AZINDAN SORULARINA GÜZEL CEVAP ALIR MERAK ETTİKLERİNİ SORARSIN

AYNEN ÖYLE DEVLETTE ÇOK İLGİLENİLMİYOR MALESEF. HELE ŞU PANDEMİ DÖNEMİNDE HEMEN GÖNDERME PEŞİNDELER. ÖZELDE EN AZINDAN SORULARINA GÜZEL CEVAP ALIR MERAK ETTİKLERİNİ SORARSIN
Daha önce gittim özele hamileligimin başında gayet de memnun kaldım biraz pahalı ama degiyor bence

ARKADAŞLAR MERHABA. 14+2 HAFTALIK HAMİŞİM. HERŞEYDEN ÖNCE TABİ Kİ SAĞLIK AMA DELİ GİBİ MERAK EDİYORUM ACABA KIZ MI ERKEK Mİ OLACAK DİYE :anneadayı: SİZ MELEKLERİNİZİN CİNSİYETİNİ NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ? DOKTORA GİTTİĞİNİZDE CİNSİYET KONUSUNDA YANILMAYLA KARŞILAŞTINIZ MI? :KK15:o_O
Biz de bugün 14+3 olduk. Bugün doktora gittik. Doktor kıza benzettim ama kordondan net bir şey gözükmüyor dedi. Ben de çok merak ediyorum. 16.hafta net belli olur diyorlar bakalım

Bende cok merak ediyorum dun gittim ama maal sef soylemedi.17.haftada gel dedi ama cok merk ediyorum. 15. Haftada gitsem ozele yanilma olurmu acaba🤦😕

Bende cok merak ediyorum dun gittim ama maal sef soylemedi.17.haftada gel dedi ama cok merk ediyorum. 15. Haftada gitsem ozele yanilma olurmu acaba🤦😕
Belli olmaz kimisinde oluyor yanılma benim arkadaş da 15 de gitti özele kesin erkek demişler degişmezse tabi bende 23 ünde gidicem randevu aldım hem detaylı ultrason olacak hemde cinsiyet ögrenicem inşallah

Benim ablama kız dediler. Doğuma 1 ay kala öğrendi erkek olduğunu. Beşik falan herşey değiştirmek zorunda kalmıştı :KK48: . Göremediler benim kuzumu yaa. Şimdi 12 yaşında paşamm :KK36:

Belli olmaz kimisinde oluyor yanılma benim arkadaş da 15 de gitti özele kesin erkek demişler degişmezse tabi bende 23 ünde gidicem randevu aldım hem detaylı ultrason olacak hemde cinsiyet ögrenicem inşallah
Hayırlısı artik hamilelign en heyecanli yeride burasi bnce Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin😊

Back