14+1 kusmadan ölme artık

Eminebeyza12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
48
4
20
Arkadaşlar özür dileyerek başlıyorum şuan 14 +1 gebeyim ama kusmadan ölüyorum yatağa girmeye korkuyorum artık bı ayağım lavaboda geçiyor ne yapacam bilmiyorum ilk gebeliğim de bir ay kadar sürdü az bı şey sabahları kusuyordum geçiyordu benim gibi olanlar var mı ne yapacam

18+3 hala böyleyim. Benim de ilk gebeliğimde daha kısa sürmüştü. Prilam kullanmadan duramıyorum. Yazdırmaya gittiğimde doktorum 'hala kullanıyor musun onu?' diye şaşırıyor hatta. Bilemiyorum bir ara geçer gibi olmuştu daha devam ediyor. Ne zaman geçecek bilmiyorum.

18+3 hala böyleyim. Benim de ilk gebeliğimde daha kısa sürmüştü. Prilam kullanmadan duramıyorum. Yazdırmaya gittiğimde doktorum 'hala kullanıyor musun onu?' diye şaşırıyor hatta. Bilemiyorum bir ara geçer gibi olmuştu daha devam ediyor. Ne zaman geçecek bilmiyorum.
Ay y evet ya çok zor bı durum artık ölüyorum yerimden kıpırdamıyorum resmen

Tuzlu sevdiğin bı turşu falan yok mu lahana ozellikle araştırdım da tesadüfen lahana turşusu canım çekti yapmıştım baktım rahatlatır falan diyordu gerçekten iyi geliyor kabizdim onu da rahatlattı, bir de yatmadan ve sbaah kalkinca aç karnina bı çay kaşığı tahin içiyorum midem bulanıyor ama kusmayı baskiliyor kraker falan saymıyorum, klasik şeyleri denemissindir heralde, benim bulantılar hep pis geçer

X