14+1 gebelik hissetme

merisuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
99
48
Merhaba 14+1deyim. en son 2 kasımda gittim bebeğim sağlıklı cinsiyetini göstermedi totosunu döndü. bu haftalarda bebek kıpırtılarını hissedemiyoruz, bazen bişiler hissediyorum ama bağırsak hareketini bebem mi bilemiyorum. bana yakın haftada olan hamişler, 20 kasıma kadar nasıl dayanıcam mesela, bebek iyi mi değil mi sürekli aklıma geliyo ?
mide bulantılarım devam ediyo buna bile seviniyorum hala gebeyim demek ki diye adfsgsdgn acil akıl fikir allahımmm

Eğer zayıfsan (64 ile hamile kaldım 37+2deyim toplam 10 kilo aldım) ben 15. Haftamda sağ kasıkta kelebek kanadı kıpırtısı gibi bir şey hissetmiştim 😅 Herkese söyledim bana saçmalama dediler ama doktorum çok kilo alınmayan hamileliklerde erkenden de güçlü olmasa bile hissedilebileceğini söylemişti 🫠 Ve ben de senin gibiydim , şuan Her hafta gidiyoruz eşime diyorum biz zamanında 3 4 hafta nasıl dayanmışız 😭 Mesela şu an parmak emmesini , gülüşünü , yanaklarını görüyoruz ama ilk haftalarda mercimek görüntüsünü duvar kağıdı yapıyoduk buzdolabına asıyoduk 🤣 Ana yüreği 🤣🌸 Sağlıkla kucağına al inşallah 🥰

Merhaba 14+1deyim. en son 2 kasımda gittim bebeğim sağlıklı cinsiyetini göstermedi totosunu döndü. bu haftalarda bebek kıpırtılarını hissedemiyoruz, bazen bişiler hissediyorum ama bağırsak hareketini bebem mi bilemiyorum. bana yakın haftada olan hamişler, 20 kasıma kadar nasıl dayanıcam mesela, bebek iyi mi değil mi sürekli aklıma geliyo ?
mide bulantılarım devam ediyo buna bile seviniyorum hala gebeyim demek ki diye adfsgsdgn acil akıl fikir allahımmm
bende ilk hamileliğimde 14. Hafta sanırım sanki üstünde karınca gezer gibi değişik bir şey hissetmiştim böyle kayma hissi gibi ama asıl hareketler başlayınca cok daha farklı oluyor bence ama ben o hissetiğimin de bebiş olduğumu düşünüyorum

Normal henüz epey küçük insan oturup kendini dinliyor yoksa tekmeledi mi diye tahminen söylüyorum 5-6 cm Lik bir bebeğin gücü pek yok en azından hareketini size hissettirecek kadar 21. Haftaya girerken birden bire hissettim ben emin olun sizi ikilemde bırakmıyor aha kesin bu tekme diyorsunuz 😁 ama insanı bu seferde bugün niye az tekme attı niye oynamadı vs diye triplere sokuyor analık işte napicn sürekli evhamlı geziosun sonu yok 😂

Çok küçük daha bebek hergun hareketlerini hissedemezsiniz ben 22. Haftadayim ona rağmen hergun hissetmiyorum doktorum daha çok küçük olduğu için her hareketini hissedemezsin dedi. Bende sizin gibiydim ilk başlarda bisi mi oldu diye korkuyordum. Böyle korkulariniz varsa sağlık ocağına gidip kalp atışlarına bakabilirsiniz ben öyle yapıyorum kalp atışlarını duyunca rahatlıyorum

X