Nişan 14.09.2010 tarihli nişanımda gelen,giden karışık bohçalar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bayram şekeri gibiler cnm çok güzeller hepsi de , Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:)

bana gelen bütün bohçalarım oymalı sandıkta gelecekti fakat biz evde yer olmadığı için bavulla gelmesini uygun gördük annemle sandığım kayınvalidemde ve şekli koyduğum resimdekine benziyor 4 tarafı oymalı el işi ve birde nişan çiçeğimi değiştirdim pembeliydi bembeyaz oldu şimdihihoyyyt son koyduğum bohçada bizim verdiğimiz bohça unutmuşum koymayı görün istedim

Eklentiler

• ${58B58075-7E36-426B-9F57-D0259948A86E}.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $17102010216.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $17102010215.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 63
Hepsı harıka ya :) bayıldım agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın rabbım .....ya bohcaları nasıl posetledınız merak ettım ya .....

Hepsı harıka ya :) bayıldım agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın rabbım .....ya bohcaları nasıl posetledınız merak ettım ya .....

teşekkür ederim canım aminopuyorumnanaktan bohçaların altında köpük var iğnelerle tutturuldu kirlenmemesi ve görülmesi için paketlendi kurdelayla bağlandı bende bilmiyordum öyle yapıldığını sonradan öğrendim hem daha şık oldu bohçanın içinde kapalı kalmadılar

Ya kizlar ne kadar sansli gelinlersiniz siz ya bana kimse ne nisan bohcasi geldi nede bir hediye vallaha cok sanslisiniz...

Ya kizlar ne kadar sansli gelinlersiniz siz ya bana kimse ne nisan bohcasi geldi nede bir hediye vallaha cok sanslisiniz...

anlaşmalı olarak bohça yapılmayabilir ama yani normalde bohçasız nişan pek olmaz neden yapmadılarkibilmiyorumkismile

hayırlı olsun iyi günlerde kullan,bu kadar adetlerini yapanlar varmı allah aşkına maşallah diyorum.

Bursanın çeyizleri meşhurdur....bayanları da çok marifetlidir Bursalı değilim ama biliyorum :)))

Bursanın çeyizleri meşhurdur....bayanları da çok marifetlidir Bursalı değilim ama biliyorum :)))

bursa çeyizi meşhurdur gösterişi sever ev eşya giyim ve altın merakı vardır Allah erkeklerin yardımcısı olsun baksana namımız yayılmışkaydirigubbakcemile3

hepsi cok güzel ama ayni zamandada cokta masraf , allah mutlu etsin canim

aynen çok masraf ve daha görünmeyen resmini çekemediğim birçok şey var sadece gecelik takımları bile dünya para Allah bu yola girene kolaylık versin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…