14.07.2010 tarihinde göğüs büyütme ameliyatı oldum...

banu55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
29
0
kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum daha öncesin de pek bilgi sahibi deildim ameliyat sonrası aklım çok karıştı endişelerim var paylaşımlarınızı bekliyorum kızlar...sevgiler herkese...

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun tatlım.umarım sonuclardan memnunsundur.....kas zarı altı yeni yeni yapılan bi yöntem ve yapan doktorlar daha doğal görünüm sağladıklarını söylüyolar.bende ağustos ayında kas altı yaptırıcam..senin ölçülerin neydi kaç cc lik protez taktırdın ve kaç beden oldun..ammada sordum ama :KK66:))doktorun kimdi bunuda untmayayım :KK66:)

karal çok teşekkür ederim...sonuçlarından oldukça memnunum... evet yeni bir yöntem olması ve ilerisi düşünürüyor beni açıkcası...neyse bekleyelim görelim diorum ben şimdilik... benim göğsüm hiç yok denecek kadar küçüktü..280 cc damla protez takıldı... henüz çok yeni olmasına rağmen şu an şekil ve büyüklüğü beni çok mutlu etti.. senin için de çok başarılı bi ameliyat ve sonrasında sağlık mutluluk kolaylıklar diliyorum..

Son düzenleme:
sonuçtan memnun kalmana sevindim.benimde göğsüm nerdeyse hiç yok...;(( doktorum 260cc damla protez iyi olur dedi ama ben bana olabilcek en büyük protez olsun dedim.300 cc den aşağısı beni memnun etmicek ..doktorumda daha büyük protez denicem dedi sen en azından büyük istediğini söyledin çogu hasta söylemiyo bunu dedi.ve sunuda ekledi hç bi kadın göğüsleri yapıldıktan sonra büyük oldu diye şikayete gelmedi hep küçük diye şikayet ederler dedi :KK66:)) eminim benimde sonuçlarım çekiceğim agrılara sızılara değer ve en azından dolu dolu 80 beden sütyen takabilirim :KK66:)):hooray:

benım boyum 175 kılom 68 benım de meme dokum hıc yok denecek kadar azdı sadce bıras cıkıntı o kadar. doktorum bana 375e 350 kullandı senı ancak mutlu eder dedı..hıc meme dokunuz yoksa 375 e kadar cıkın derım ben.sısler ınınce kucuk oldu dersınız..hıc memenız yoksa en az 350 derım benn.ben sonuctan memnunum ıkıncı amelıyat dusunmenızı ıstemem.

X