14/07/2010 en mutlu günümm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ewp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bindallı çok yakışmış mutluluklar buarada bişey sorucam bindallı sadece kına yakılırken mi giyiliyor yoksa kınanın başından sonuna kadarmı

maşallah cnm, çok güzelsin, eşinle de çok hoşsunuz, allah mutluluğunuzu hiç bozmasın

canım bindallı çok yakışmış mutluluklar buarada bişey sorucam bindallı sadece kına yakılırken mi giyiliyor yoksa kınanın başından sonuna kadarmı

CANIM BEN SADECE KINA YAKILACAĞI ZAMAN GİYDİM SONRA YİNE ÇIKARTTIM ELBİSEMİ GİYDİM :)sırnaşık şey

Allah yuvanıza huzur dahA güzel mutluluklar yaşamanızı göstersin bindallın çok güzel yakışmış boydan görseydik keşke modelini görmüş olurduk opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım.Allah bir ömür boyu mutlu etsiin..yerimseniben

bayıldım... :asigim: muhteşem görünüyosunuz canım .. allah bir yastıkta kocatsın inşallah

çok güzel olmuşsunuz ancak başka fotoda koymalısın tam anlamıyla göremioruz şıklığını alkisalkisalkis

Buyrun yeni resimler

Eklentiler

• $HJKLHJKL.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 77
  • $ĞIOPIO.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $LÖHJNKJHN.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $YUIYUI.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
inanın mutlu olan çitleri gördukce cok ama cok mutlu oluyorum
sankı ablam....
kardeşim..
arkadaşım...
bir baska yakınım...
mutlu oluyorum böle sevgı dolu bakıslar ardından paylaşımlara açılan sayfalar....
mutluluklar diliyorummm yürekten taaa kocaman maşallah diyorum..
Rabbim birleşen ellerinizi son nefesınıze kadar ayırmasın yürekleriniz bir çarpsınn.sen diğer ark hepinize MUTLULUKLARRRRRRRRRRRRR

allah bozmasın cnm her şeyin çok güzel olmuş, allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları hepsi çok güzel şeyler, allah mutluluğunuzu daim etsin

ÇOK TŞKLR CANIM BENİMM ALLAHHIM HERKEZE NASİP ETSİN İŞHALLAH SEVDİĞİNE KAVUŞMAYI kaydirigubbakcemile5

resimler cok hos cok tatli gercekten.. mutlulugunuz daim olsun gülen yüzünüz hic solmasin insaAllah : )

darisi benim ve tüm evlenecegi güne safak sayan kizlarin basina insaAllah : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…