Nikah 14.02.2011 Nikahımız Var :) Buda Kıyafetim Bakın Kızlar :)

Aslıcım Allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim :)

Elbise takı seti çok güzel
Bayıldım gerçekten
Benim arkadaşımda çok güzel
Harikaa olucaksın canım benim....

---Darısı başımıza :)))---

Son düzenleme:
Aslıcım Allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim :)

güle güle giy canım çok güsel allah mesut etsin simdiden

Elbise takı seti çok güzel
Bayıldım gerçekten
Benim arkadaşımda çok güzel
Harikaa olucaksın canım benim....

---Darısı başımıza :)))---

hepsi çok güzel
güle güle giyin

Çok zevklisin, çok beğendim:)

çok teşekkür ederim hepinize.beyenmenize çok sevindim.daha güzelleri sizin olsun inşallah...

Elbise Koton mu yoksa. Ben de sözümde bu elbisenin etek kısmı aynı üst kısmı sıfır kollu dekoltesinde tül olanını gitmiştim.

Çok güzel. Mutluluklar

Güle güle giy canım. Çok şıkmış.
Benim de nikahım önce olmuştu ve ben de siyah bir elbise giymiştim ama şimdi fotograflara bakınca diyorum ki neden siyah giymişim :) Keşke beyaz yada krem rengi bir elbise alsaymış ve onu giyseymişim.Karaları bağlamış gibi olmuşum :)

olsun canım ya nasıl olsa düğünde beyaz gelinlik giycez :)))

Çok basit ve siyah olmasaymış daha iyimiş sonuçta özel gün daha kıbar olmalıydı iş yemeğine gider gibi ama zevk buda umarım evliliğin renkli olur tatlım.

elbise çok şık ve güzel, aksesuarlarınla tam olmuş gayet güzel.
ama ben söz, nişan, nikah gibi özel günlerde siyah giyilmesini pek doğru bulmuyorum...

canım ya şimdi gördüm nikah tarihiniz de belli olmuş ve süper bir gün almışsınız tebrik ederim:))) elbisen de çok şık ama renkli seçsen daha iyi mi olurdu??hani siyah ya o açıdan:)nikah fotolarını da paylaş mutlaka tatlım sizin resimler bayağı romantik oluyor çünkü

aslım hepsı cok guzell gule gule gıy keske corabı pentının super ınce sıyah corabını alsaydınnn duz

elbisen çok şık ama nikah için rengi farklı seçilse daha iyi olurdu bence.

mutluluklar cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…