13cm Yumurtalık kisti ile mücadelemi paylaşıyorum

Geçmiş olsun nasıl oldunuz

kistlerinin cinsi neydi acaba

kızlar iki dr arasında çok fark çıkabiliyormu
Çıkıyor
Alanında uzmanlığına güvendiğiniz birinden görüş almak önemli veya özel hastaneden görüş aldıysan bir de devlet hastanesinden almak,
Devlet hastanesinden aldıysan bi de eğitim araştırmadaki hocalardan görüş almaya çalışmak gibi
Karar vermek bize kalıyor çok görüş almak kafa da karıştırabiliyor o noktada da hislerine güveneceksin

çok teşşekküer ederim , kadın doğumcu bilemedi ne olduğunu hatta bağırsakta bişey gibi dedi , radyolog ve mr önerdi.

radyolog lipo gibib bişey yazmış . mr dada dermoid kist uyumlu 8 cm yazılı. ama dermodi kiste baktığımda çok yavaş ierler yılda 1 mm gibi. 6 ay önce hiç bişey yoktu . kafam karıştı . başka dr a gideceğim .
ama yanılabililermi bu kadar onu anlamadım

Merhaba çok geçmiş olsun. Hala kullanıyor musunuz? Memede kist vs yan etki oldu mu uzun vadede? Teşekkürler.

Merhaba çok geçmiş olsun. Hala kullanıyor musunuz? Memede kist vs yan etki oldu mu uzun vadede? Teşekkürler.
Memede kist östrojen içeren doğum kontrol haplarında görülüyor diye biliyorum anneme olmuştu 1 yıl falan kullandığında

Visanne ise progesteron hormon ilacı bende öyle bir yan etki yapmadı. 1 yıldır ilaç kullanıyorum 9 aydır regl olmuyorum. Bu beklenen bir yan etki.

İlaç kullanmadan önce kist olan bölgede sızlamam vardı onu geçirdi.

Sonuç olarak ilk 3 aydan sonra yan etki kalmadı vücudum alıştı. Kalsiyum ve d vitamini takviyesi alıyorum doktorum uzun süreli kullanımda kemik erimesi yapabileceğinden tavsiye etti. Henüz öyle bir durum yok tabi ben bekar olduğjmdan uzun süre kullanmam olası olduğu için şimdiden takviye kullanmaya başladım.

Onun dışında iki aydır bel ağrılarım var ve bir haftadır az az kahverengi akıntı görüyorum. bunun için tekrar mr istendi 15 ocaktan sonra göreceğiz tekrar güncellerim.

Çok teşekkürler hızlı yanıtınız için, inşallah çabucak iyileşirsiniz. Ben iki hafta önce ameliyat oldum 9 cm e ulaşmıştı kistim sürekli bayılıyordum hastanelik oluyordum. 6 ay da visanne kullanacağım, inşallah bitip gidecek sonra tamamen. mr sonucunuz umarım iyi haberlerle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…