• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:((

Sultan Gezer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
760
499
53
Merhaba arkadaşlar,
Çok moreli bozuk yazıyorum şuan. Oğlum 2 yaşında ve hiç bir zaman peşimden ağlamadı veya beni istemedi çok nadir gördüm bunu. Babasını ister anneannesini ister ama beni hiç istemez. Mesela demin kaynanam bizde 2 aydır misafire geldi çocuğu uyutacam onu görür görmez nenesini istedi beni itiyor o yatırsın diyor ağlıyor kendini parçalıyor şok oluyom her seferinde ne kızdığım var ne vurduğum gül bebek gibi büyüyor anlamıyom neden böyle ama şuan acayıp zoruma gitti kötü anneymişim gibi ona güven vermiyormuşum gibi hissediyorum. Çok kötüyüm çok. Kaynanama belli etmek istemiyorum üzüntümü oda diyordur kendince çocuk annesini sevmiyor istemiyor vs.
Sizinde oldu mu nasıl değişdi vallaha ağlıyorum sinirden 🥲

Çalışmıyorsanız, sürekli evdeyseniz gayet normal. Çünkü o insanları daha az görüyor. Benim kızımda babası işten geldiği zaman suratıma bakmaz. Ne yapalım atalım mı çocukları 😂😂 canınızı sıkmayın böyle şeylerle. Sağlıklı olsunlar da başkasını istesinler. Sizde verin babasına seni istiyor diye yayılıp yatın.

Ben varım😀bebeğim 6 aylıkken ise döndüm.Suan 1 yaşında ve babası bakio.Sanirim artık annesi zannedio🤭😁babasına deli divane bağlı.Adam tuvalete gidemez oldu.İkimiz biraradaysak beni istemio.Adam odadan çıksa yaygara kopario😀bı ara dert edinmiştim bu çocuk beni istemio diye ama artık takmiorum😁

Çalışmıyorsanız, sürekli evdeyseniz gayet normal. Çünkü o insanları daha az görüyor. Benim kızımda babası işten geldiği zaman suratıma bakmaz. Ne yapalım atalım mı çocukları 😂😂 canınızı sıkmayın böyle şeylerle. Sağlıklı olsunlar da başkasını istesinler. Sizde verin babasına seni istiyor diye yayılıp yatın.
Bi dönem çalişiyordum ama babası da çalişiyordu yine de bana koşmaz babasına koşardı hadi o normal demek babacı dedim aldırmadım düzelir dedim ama annem kaynanam eşim onlar olunca ben onu almak istediğimde kendisini resmen parçalıyor morarıyor ağlamakdan sinirden annenin diyorum hala israrla babaannesini istiyor. Şuan hamileyim belki çok duygusal bakıyorum olaya bilmiyorum ama çok morelim bozuldu

Ben varım😀bebeğim 6 aylıkken ise döndüm.Suan 1 yaşında ve babası bakio.Sanirim artık annesi zannedio🤭😁babasına deli divane bağlı.Adam tuvalete gidemez oldu.İkimiz biraradaysak beni istemio.Adam odadan çıksa yaygara kopario😀bı ara dert edinmiştim bu çocuk beni istemio diye ama artık takmiorum😁
Benim eşimde zar zor wc gider. Bi işi var gitmesi gerekdigi zaman ben başka bişey ile oyalayıp eşim öyle kaçar gider. Düzelir mi peki sence bu durumumuz ?☹️

Benim eşimde zar zor wc gider. Bi işi var gitmesi gerekdigi zaman ben başka bişey ile oyalayıp eşim öyle kaçar gider. Düzelir mi peki sence bu durumumuz ?☹️
Tabiki seviolar bizi ama belki de dönem dönem böyle zamanlari vardır.Dedigim gibi ben umursamiorum artık😀

Back