- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
Seninki kadar değil.Cok luzumsuz geldi bu mesaj bana kusura bakmayin.
Konu sahibi Allahim en kisa zamanda nasip etsin sana anne olmayi. Oyle bi konu ki ondan baska yardimi olacak hic kimse yok.
Sana demedim arkadasim. Nasil anne oldugunu anlatan arkadasa dedim. Yaraya tuz basmak gibi geldi.Size lüzumsuz gelebilir bana lüzumlu geldi yazmak istedim yazdım ...Amin inşallah yinede teşekkür ederim
Rabbim nasip etsin gönlüne göre versin inşallah...soğan suyu zamanında ben yaptım iltihap sökmeye yardımcı oluyor kimi içemiyor ama o kadar da kötü değil tadı kokusuBende ikinci çocuk istiyorum olmuyor soğan suyu denıcektım buraya yaşıcaktım yapan deneyen var mı diye . Arkadaşım evlat edindi on yıl olmadı
Amin çok teşekkür ederim...Allah razı olsun ❤❤❤Rabbim sana sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah
Emin ol bunlar onun Icini karartmiyordur. Anne olup arka koltukta oturacagi gunu iple cekiyordur. Bilmiyorum cok yakinimda yaklasik bu kadar sene ayni sıkintiyi ceken canim kanim biri var ve bu konuda cok hassas oldugu icin cok dikkatli konusuruz yaninda.Seninki kadar değil.
Çocuk doğurunca herşey tersine dönmüyor. Birde bunları düşünüp içini karartmasın.
Kusura bakma bi an üstüme alındım kırdıysam özür dilerim niyetim kırmak değilSana demedim arkadasim. Nasil anne oldugunu anlatan arkadasa dedim. Yaraya tuz basmak gibi geldi.
Yok kesinlikle kirilmadim yanlis anladin olabilir. :) Rabbim yardimcin olsun bi an once evlat nasip etsin insallah.Kusura bakma bi an üstüme alındım kırdıysam özür dilerim niyetim kırmak değil
Amin inşallah nasip eder...Allah nasip eder inşallah tez zamanda.
Amin çok teşekkür ederim mesajı yanlış okumuşum hakkını helal et...Yok kesinlikle kirilmadim yanlis anladin olabilir. :) Rabbim yardimcin olsun bi an once evlat nasip etsin insallah.
Ben tersine dönüceğini düşündüğüm için yazmadım bunları yaşamaktan zevk alacağım için yazdım siz beni yanlış anlayıp değerlendirdiniz sanırımSeninki kadar değil.
Çocuk doğurunca herşey tersine dönmüyor. Birde bunları düşünüp içini karartmasın.
Sana bişey dediğim yok canım. Sen tabi şuan çocuk hasretiyle yanıyosun toz pembe bu hayaller ama yaşayınca öyle değil. 1 gece uykusuz kalınca insanın feleği şaşıyo valla. Zevk alınmıyo malesef.Ben tersine dönüceğini düşündüğüm için yazdım bunları yaşamaktan zevk alacağım için yazdım siz beni yanlış anlayıp değerlendirdiniz sanırım
Valla ben anne olmadan da uykusuz geceler geçirdiğim için çokta takmıyorum o kısmını...sizin zevk almadığınız şeylerden ben memnuniyetle zevk alırım tatlım yeter ki o duyguyu tadayımSana bişey dediğim yok canım. Sen tabi şuan çocuk hasretiyle yanıyosun toz pembe bu hayaller ama yaşayınca öyle değil. 1 gece uykusuz kalınca insanın feleği şaşıyo valla. Zevk alınmıyo malesef.
İnşallah şu mübarek günlerde allahım isteyen herkese versin.Valla ben anne olmadan da uykusuz geceler geçirdiğim için çokta takmıyorum o kısmını...sizin zevk almadığınız şeylerden ben memnuniyetle zevk alırım tatlım yeter ki o duyguyu tadayım
Kotu niyetli degilsin biliyorum ama yorumlarin gercekten bu konuya uymuyor. Bence sen destek olma konu sahibine. Bence!Sana bişey dediğim yok canım. Sen tabi şuan çocuk hasretiyle yanıyosun toz pembe bu hayaller ama yaşayınca öyle değil. 1 gece uykusuz kalınca insanın feleği şaşıyo valla. Zevk alınmıyo malesef.
Amin inşallah...Rabbim sana da nasip etsin inşallah...tüp bebek için gittik ama dr.normal yoldan olur dedi gönderdi.zaten neye el atsam yarım kalıyor vardır bir hikmeti diyip geri duruyorum canımAllahım sana tez zamanda hayırlı saglıklı bi evlat nasip etsin inşallah.tüp bebek denediniz mi?belirli bi sebep var mı olmaması için
Mucizelere inanıyorum bir gun ins seninde yüzün güler
Benimde 3.5 yıldır olmuyor tüp bebek denedim negatif oldu..
Allah isteyen ve kıymet bilecek herkese evlat nimetini tattırsın.Aminnn
Amin canım sağolİnşallah şu mübarek günlerde allahım isteyen herkese versin.
13 yil olmus neden oyle diyip gonderdi ki doktor? Dogal yoldan tabiki olabilir ama.13 sene zaten beklemissiniz, doktorun bu sekilde gondermesine sasirdim. Simdiye coktan asilama tup bebek denemesine baslatmaliydi.Amin inşallah...Rabbim sana da nasip etsin inşallah...tüp bebek için gittik ama dr.normal yoldan olur dedi gönderdi.zaten neye el atsam yarım kalıyor vardır bir hikmeti diyip geri duruyorum canım
Canım o anne olarak yaşadıklarını bense anne olmadan yaşamak istediklerimi yazıyorum...Kotu niyetli degilsin biliyorum ama yorumlarin gercekten bu konuya uymuyor. Bence sen destek olma konu sahibine. Bence!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?