- 12 Şubat 2009
- 1.398
- 1.690
- 658
- Konu Sahibi drneslihans
-
Adam içinizde ki çocuğu öldürmüş ama siz ona habire çocuk vermişsiniz.Sevilmeyi o kadar çok özledim ki..bazen rüyamda tanımadığım erkeklerle flört ediyorum:)uyanınca içim kıpır kıpır oluyor.bir erkek eşine bir defa güzelsin kaşın güzel gözün güzel demez mi.bir defa sıkıca sarılıp saçlarını koklamaz mı bir defa iyi ki hayatımdasin vs demez mi?içimdeki çocuğu öldürdü.
benimle evli olmak onun saçlarında istemediği ama birlikte yaşamaya mecbur olduğu beyaz saçlar gibiymis..
Senden ayrılacağım dedim aileme danışmam lazım dedi:)geldiğinde konuştuk ilk sözü şimdi yeni eş bulacağım yeni ev yeni çocuk yaşım 47 artık yoruldum diyor.saka gibi
Senden ayrılacağım dedim aileme danışmam lazım dedi:)geldiğinde konuştuk ilk sözü şimdi yeni eş bulacağım yeni ev yeni çocuk yaşım 47 artık yoruldum diyor.saka gibi
Haklısın diyorum ya çok sabırlı bir enayiyimAdam içinizde ki çocuğu öldürmüş ama siz ona habire çocuk vermişsiniz.
1 yıl 3 yıl 5 yıl değil ki
10 yıl bazı şeyleri görmemek için hakkaten kör olmak gerekir
Artık bitti ağzıyla kuş tutsa umrumda değil.gerci onun da böyle bir niyeti de yok sanki o sözleri ben ona söylemişim gibi küs halaPeki siz boşayacak mısınız?
Canım suan isyerindeyim ve kötü durumdayim imla kurallarina ancak bu kadar dikkat edebiliyorum.evliligin ilk gününden beri kendimi ve isteklerini onun anlamasını beklemeden çok açık şekilde ifade ettim.ama nafile..belki anlar diye de gereğinden fazla da bekledim.165 boyunda 60 kilo ve çok şükür dikkat çeken de bir bayanım.ama ne gözü ne de gönül gözüne girememisimDoktor olmak icin kac yil okudunuz? Bu nasil bir yazim tarzı. Evet kabul ediyorum, ben bu konuda ekstra takıntılıyım. Ama bir insan kendini ofade edemedikten sonra, bir bitkiden ya da hayvandan ne farkı kalır ki? 13 yıl hiç derdinizi anlatamadınız mı bu adama? Kendinizi ifade edemediniz mi?
Adam baya bizim burada mutsuz evliliği olan ama boşanamayan kadinlara önerdiğimiz seyleri yapmis. Kurslara gitmis, kendini geliştirmiş, maddi yuku sizde olan kazançlar edinmiş.
Cok yazik etmissiniz kendinizeama bu iki mide bulandirici örneğin karşısında susmak cok enteresan. Cok kilolusunuz ve eşiniz tatlılıkla bunu uyarmasina ragmen hic kilo vermeyi denemediniz mi mesela? Bu örneğin bi açıklaması olmali
Yok aslında çok kuvvetli bir kişiliğin var belki de bunu kabullenemedi.ama bir klişe var ya içkisi yok kumarı yok aldatması dayağı yok..duygusal açlığı boşanma sebebi olarak görecek bir anlayışımız gelişmemiş demek kiSizin gibi olsaydim maddi ve manevi guce sahip olsaydim bir dk durmazdim bunu kolay kolay demem belki ilk defa söylüyorum ayrica sizin kopamama sebebiniz bagimli olmussunuz ayrilinca onsuz yapamayacaginizi düşünüyorsunuz hala
Yok aslında çok kuvvetli bir kişiliğin var belki de bunu kabullenemedi.ama bir klişe var ya içkisi yok kumarı yok aldatması dayağı yok..duygusal açlığı boşanma sebebi olarak görecek bir anlayışımız gelişmemiş demek ki
Sırtımdaki kamburla yaşamayı kaniksadim desem daha doğru olur galibaSizin gibi olsaydim maddi ve manevi guce sahip olsaydim bir dk durmazdim bunu kolay kolay demem belki ilk defa söylüyorum ayrica sizin kopamama sebebiniz bagimli olmussunuz ayrilinca onsuz yapamayacaginizi düşünüyorsunuz hala
bende doktor olmanızı o yüzden sordum?Yanlış anlaşılmak istemem ama
Şöyle yaptım, böyle yaptım, öyle fedakar oldum, böyleydim..
Bunların hiç bir anlamı yok.
Yapmasaydın der geçerler.
Kendinizi bu hale getiren sadece sizsiniz.
Yaptım dediğiniz hiç bir şeyi yapmayacak, her zaman ki gibi her şeye susmayacaktınız.
Her şeyden önce toplum tarafından dahi x2 saygı duyulan bir mesleğiniz varken
Nasıl eşek bile olmaya razı olabildiniz inanılır gibi değil.
Umarım sabrediyorum dediğiniz bu hayata, kısa sürede son verme cesaretini gösterebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?