13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

Kendinize göstermediğiniz özeni,sevgiyi,saygıyı başkasından beklemeniz anlamsız olmuş aslında.
İyi geçinmek için uyumlu olmak başka, dik duramamak başka , sizin iyilik olarak görüp severek yaptığınız herşey taviz gibi görünüyor.
Sizi kaybetmeyeceğinden ne kadar emin ki ,yüzünüze karşı konuşabilir olmuş, bence terkedip eşekten düşmüş karpuza döndürmemek için bi neden kalmamış..

Adam içinizde ki çocuğu öldürmüş ama siz ona habire çocuk vermişsiniz.
1 yıl 3 yıl 5 yıl değil ki
10 yıl bazı şeyleri görmemek için hakkaten kör olmak gerekir

benimle evli olmak onun saçlarında istemediği ama birlikte yaşamaya mecbur olduğu beyaz saçlar gibiymis..
küfür etkisi yaratan ama küfür olmayan sözler kategorisine zirveden giriş yapar, nasıl bi laf bu

Konu zaten "Bir Parazitin Günlüğü" başlıgıyla yayınlansa bestseller olur. Adam kene gibi sömürmüş sizi, olan da size olmuş. Vaka ölümcül bi hal almadan kesip atarsınız umarım

Senden ayrılacağım dedim aileme danışmam lazım dedi:)geldiğinde konuştuk ilk sözü şimdi yeni eş bulacağım yeni ev yeni çocuk yaşım 47 artık yoruldum diyor.saka gibi

Senden ayrılacağım dedim aileme danışmam lazım dedi:)geldiğinde konuştuk ilk sözü şimdi yeni eş bulacağım yeni ev yeni çocuk yaşım 47 artık yoruldum diyor.saka gibi

Çok merak ediyorum o size verdiği örneklerle hakaret ederken ona bir asalak olduğunu ima etmek aklınıza geldi mi hiç ya da bunu denediniz mi?

Hep derler ya erkeklere anasi gibi davranmayin diye siz fazlaca oyle davranmissiniz adami okutup egitip masraflarini karsilayip adam etmissiniz.bir de baba etmissiniz ustune.. oh ne ala..
Bence bosan ve kendi yoluna bak sana yazik degil mi..senden nafaka da ister bu bence..

Doktor olmak icin kac yil okudunuz? Bu nasil bir yazim tarzı. Evet kabul ediyorum, ben bu konuda ekstra takıntılıyım. Ama bir insan kendini ofade edemedikten sonra, bir bitkiden ya da hayvandan ne farkı kalır ki? 13 yıl hiç derdinizi anlatamadınız mı bu adama? Kendinizi ifade edemediniz mi?
Adam baya bizim burada mutsuz evliliği olan ama boşanamayan kadinlara önerdiğimiz seyleri yapmis. Kurslara gitmis, kendini geliştirmiş, maddi yuku sizde olan kazançlar edinmiş.
Cok yazik etmissiniz kendinize ama bu iki mide bulandirici örneğin karşısında susmak cok enteresan. Cok kilolusunuz ve eşiniz tatlılıkla bunu uyarmasina ragmen hic kilo vermeyi denemediniz mi mesela? Bu örneğin bi açıklaması olmali

Yolunda gitmeyen fakat bitmeyen evliliklerin çoğu çocuklar için devam ediyordur.
Anlattığınıza göre çocuklara babalık bile yapmayan bu adamı ne diye sırtınızda 13 sene taşıdınız?
Çok acı gerçekten. Ömrünüz gitmiş en azından bundan sonra kurtulun o asalaktan!!

Sizin gibi olsaydim maddi ve manevi guce sahip olsaydim bir dk durmazdim bunu kolay kolay demem belki ilk defa söylüyorum ayrica sizin kopamama sebebiniz bagimli olmussunuz ayrilinca onsuz yapamayacaginizi düşünüyorsunuz hala

Ve siz hala böyle bir adam ile evliliğe devam ediyorsunuz.
Yazdıklarınıza göre adam sizi resmen para kaynağı olarak görmüş.
Nereye kadar bu duruma katlanabileceksiniz?

Canım suan isyerindeyim ve kötü durumdayim imla kurallarina ancak bu kadar dikkat edebiliyorum.evliligin ilk gününden beri kendimi ve isteklerini onun anlamasını beklemeden çok açık şekilde ifade ettim.ama nafile..belki anlar diye de gereğinden fazla da bekledim.165 boyunda 60 kilo ve çok şükür dikkat çeken de bir bayanım.ama ne gözü ne de gönül gözüne girememisim

Sizin gibi olsaydim maddi ve manevi guce sahip olsaydim bir dk durmazdim bunu kolay kolay demem belki ilk defa söylüyorum ayrica sizin kopamama sebebiniz bagimli olmussunuz ayrilinca onsuz yapamayacaginizi düşünüyorsunuz hala
Yok aslında çok kuvvetli bir kişiliğin var belki de bunu kabullenemedi.ama bir klişe var ya içkisi yok kumarı yok aldatması dayağı yok..duygusal açlığı boşanma sebebi olarak görecek bir anlayışımız gelişmemiş demek ki

Yanlış anlaşılmak istemem ama
Şöyle yaptım, böyle yaptım, öyle fedakar oldum, böyleydim..
Bunların hiç bir anlamı yok.
Yapmasaydın der geçerler.
Kendinizi bu hale getiren sadece sizsiniz.
Yaptım dediğiniz hiç bir şeyi yapmayacak, her zaman ki gibi her şeye susmayacaktınız.
Her şeyden önce toplum tarafından dahi x2 saygı duyulan bir mesleğiniz varken
Nasıl eşek bile olmaya razı olabildiniz inanılır gibi değil.

Umarım sabrediyorum dediğiniz bu hayata, kısa sürede son verme cesaretini gösterebilirsiniz.

bu devirde kalmadı o cümleler eskiye ait..

Sırtımdaki kamburla yaşamayı kaniksadim desem daha doğru olur galiba

bende doktor olmanızı o yüzden sordum?
benim hayalimdi mühendis oldum. özel sektördeym ..
ama doktor olsam hangi sektörde oldgumun önemi dahi olmazdı...

Boşa boşa boşa. Hemen hemen hemen. Ve bir terapiye git. Kendini sevmeyi öğren. Seni sevmeyen biri neden hala birliktesin? Görüldüğü gibi aslında ihtiyacın yok. Ama sen hala neden onunla birliktesin? Bunları ancak terapi çözer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…