13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

sen niye bekliyorsun ki?
aç davanı. giden celp ona cevabın olacaktır.

demekki iş ayaklarının üzerinde durmakla bitmiyormuş. kadınların geninde mi var adam çilesini çekmeyi istemek. zevk mi alıyoruz.
doktorsun. sana değer vermeyen adamı ne diye hem maddi hem manevi yük ettin. valla eşinde suç bulmadım. adam ben buyum demiş zaten. suc sende....

Arkadaşım malesef burda insanların dertleriyle ilgili yorum yapmak yerine ego kasmaya çalışanlar da var.bence hiç muhatap almayıp yorum yazmak lazim

+10000

Hatta bu durum bolumu agir olan veya dersten basini kaldirmayan herkes icin gecerli.
Bir iki kisiden buyuklerden duymustum:
"Bu okuyanlar es secmeyi bilmiyor dersten kafalarini kaldirmadiklarindan bu islerden anlamiyorlar" diye haklilar.

Iyi bir bolum okuyabilirsiniz ama iliski konusu farkli ve bazilari anlamiyor sasiriyor bu zeki kiz bunu nasil yapti diye ama ben anliyorum.

Arkadaşım malesef burda insanların dertleriyle ilgili yorum yapmak yerine ego kasmaya çalışanlar da var.bence hiç muhatap almayıp yorum yazmak lazim

Çocuklarınız için nafaka, kendiniz için de maddi manevi tazminat istemelisiniz. Ama sanki şu zamana kadar yaptığınız gibi, boşanırken de eşinizi sırtınızda taşıyacaksınız gibi geliyor. Sakın böyle yapmayın. Adalet biraz olsun yerini bulsun. Cevval bir avukat bulun lütfen.

Ay vallahi şiştim okurken. Ya çekilecek dert değil. Hem paramla okuyacak hem artistliğin bini bi para. gitsin kendine yolunacak başka tavuk bulsun. Tabi bulamayacağını biliyor o da ondan boşanmak ister mi.

Alakasız belki ama; bu yazım hataları, noktalama işaretleri, ifadeler. Sizin doktor olduğunuza inanmıyorum. Eğitimli biri istese de bu kadar kötü yazamaz.
Bu kadar noktalama işaretinden bahseden bir kişinin, bitmemiş bir cümle sonuna nokta koymasi da tirajikomik . Eksik cumlelerin sonuna 3 nokta (...) konulur, hatirlatmak istedim.

Pardon da tıp fakültesinde edebiyat dersi verildiğini mi sanıyorsunuz?

Aman 13 yıldır çekiyorsun şimdi mi dert oldu devam et zaten bitti ömür ne kaldı

TR de dil kursu mu yokmuş, evlilik çocuk üzerine ne İngilteresi?

Güzel kardeşim mesleğin elinde sen kendini neden böyle paspas yaptırıyorsun? Bence çocukluktan kalma psikolojik sorunların var psikiyatriste gitmeni öneririm. Kendi gücünün de farkına var artık böyle edebiyat parçalayıp sana hakaret eden insandan kurtul.(nokta)

Haklısın ama kavgalı gürültülü bir ev yok ben çalışıp çabalayip sorun cikarmazsam eşim çok mutlu,çocuklar mutlu..ama ben yoruldum
üfff gerçekten, sen başkalarını mutlu etmek için mi geldin dünyaya??? Herhalde doktorluğu da aileni mutlu etmek için seçmişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…