13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

çocuğu niye üzüyor sizinle konuşsa ya araya çocuğuda katıyor pardon ama tam bir sığır Allah hakkınızda hayırlısını versin en iyisini siz bilirsiniz başkası yaşamıyor siz yaşıyorsunuz çünkü

Senin paranla araba aldığını, evin bütün giderlerini senin üstlendiğini ve daha yazmadığın başka harcamaların varsa bankadan doküman alıp dava dosyasına eklemeyi unutma

Evin babasi anneside siz olmussunuz ne guzel mesleginizde var ayrilin cunku ne sevgi var ne saygi var bir taraf feda ederken diger taraf sömürmüs yeniden bir hayat kurun

Ne söylesem boş ama Allah yardımcın olsun ablacım .. Kendin için birşey yap bence bu sefer sadece kendin için ....!!!

Allah yardımcınız olsun bu nasıl bir hayattır. Resmen kullandırmışsınız kendinizi. O alacağını almış zaten. Sizi bi daha kimse sevmez diye mi korkuyosunuz? Hoş, bu adamınki de sevgi değil ama. Umarım daha mutlu bi hayatınız olur.

Sevgini, paranı, yıllarını sömürmesine izin vermişsin. Zararlı ama bırakılamayan bağımlılık gibi olmuş evliliğin. Kocan seninle paran için evlenmiş. Seni kullanmış. Sende farkındasın. Ayrılacağım da demiyorsun. Belkide palazlandığında o seni bırakacak o zaman daha çok üzülmeyecekmisin?

Doktor kadınlar böyle oluyor, 6 sene oku oku, çalış didin, sosyal hayatın acımasızlığını ve erkeklerin gerçek yüzünü göremiyorlar, flört de sınırlı yaşanıyor çünkü okul çok ağır. Erkekler de avcı olmuş bu zamanda.

Arkadaşlar en son 3 hafta önce bosanacagimi ve bu ayrılık süresince aynı evde kalmak istemedigimi söyledim ve eşim yine ailesinin yanına gitti ve geldiğinde de evden ayrıldı.bu süreçte anlaşmalı boşanma adına gel konuşalım dedimse de 1 ay ayrı kalıp hiç görüşmeden düşünmek istediğini ve benim de dusunmemi istedigini soyledi.bu arada aileler de hiç devreye girmedi.benim ne dusunmemi bekliyor anlamış değilim çünkü düşündükçe daha da çok sinirleniyorum.ve içim acıyarak söyleyim 3hfdir eksikliğini hiç hissetmedim.malesef hayatıma hep teğet geçmiş.buyuk ihtimalle hfsonu görüşmek isteyecek.tek kelime bile konuşmadan sadece dinleyeceğim.15 yilda anlamamis adama ne anlatayim.ego ve gururundan geri adım atmayacagina ve hatta beni suçlu çıkaracağına eminim.hos ayağıma kapanip yalvarsa da boş ama enazindan vicdan teline dokunmamış olur.

Sizin konunuzu özellikle takipteydim,
Bence size kambur olan kocanıza hiç ihtiyacınız yok. Paranız var, sağlığınız var. Giyinin süslenin gezin :)
Hayat çok güzel ve kadınlar çok güçlü.
Bu arada boşanırken de fedakarlık yapmaya kalkmayın, kıçındaki dona kadar alın ki görsün ne kadar ise yaramaz bi adam olduğunu.

Alakasız belki ama; bu yazım hataları, noktalama işaretleri, ifadeler. Sizin doktor olduğunuza inanmıyorum. Eğitimli biri istese de bu kadar kötü yazamaz.

Alakasız belki ama; bu yazım hataları, noktalama işaretleri, ifadeler. Sizin doktor olduğunuza inanmıyorum. Eğitimli biri istese de bu kadar kötü yazamaz.
Ya arkadaşım kusura bakma ama burası okul ve yazilarimiz da kompozisyon ödevi değil.ne bu imla imla tutturmaniz.akilli klavyede ve gayet de üzgün biçimde yazdığımız yazıları edit etmiyoruz kusura bakma.ayrica hangi imla hatasını bulduğunu söylersen sevinirim duzeltirim

Bu arada 6 yıl okudum doktor oldum yani benim mesleğimle diğer meslekler arasındaki tek fark birkaç sene fazla okumam.sadece bu!hakkını vererek yapılan tüm meslekler aynı derecede kutsaldır.ama bakıyorum doktor olan birine laf çakmak! birilerinin egosunu ziyadesiyle rahatlatıyor.relax relax..

Yoo, doktorları üstün gördüğümü belirten birşey yazmadım. Bakın yazılanı da anlamıyorsunuz, siz nasıl doktorsunuz?
Egitimli herhangi birinin boyle bir yazim sekli olamaz yazdim.Soru eklerini bile ayıramayan doktor mu olur? Eğitimli biri olsanız cümlelerinizden anlardık biraz da olsa.

Gayette olur.
Benim esim doktor ve yazisi imlasi gercekten bozuk, kapi gibi de doktor ama oldu bitti sevmemis yazmayi cizmeyi.
Okulda bi defterle donem kapattigi olmus, not almak yazmak kulfet gelirmis ama herkes der cin gibiydi diye.
Siz konu sahibini cok abuk bi yerden vuruyorsunuz.
Sizin mesleginiz ne peki? Edebiyat ogretmeni misiniz?

ya el yazısıyla yazsaydı napardık?

şükret :)

bu arada ben de 2 ünv terketmiş bir ev hanımı olarak nasılım hocam?

D drneslihans şaka yapıyorum.

hani dr yazılarını sadece eczacılar okuyabilir ya. o geldi aklıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…