Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlar günaydın.. melisim melzeyitim az dışarı çıkıyorum iğnem varda dönünce toparlıyacağım bildirimleri.. ortalarda gözükmüyorum diye merak etmeyi diye yazayım ddim...

Canım benim, ben seni atlamış mıyım? Çok özür.. Sen yanı geçtin sandım ben:kedi:

13.TAKIM 142. ETAP

ad1 (54.9 /
dosba (67.8 /
melis08 (61.6 /
Nachtigall ( 62.4 / 61.7 / 0.7 / 1.12%)
bhr.87 (83.2 /
melzeyit (78.5 / 78.4 / 0.1 / 00.13%)
fikriye_bg (71.0 / 70.0 / 0.1 / 1.41%)
CheGuevera
taylor(74.4 / 72.8 / 1.6 / 2.15%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (479.4/

taylor güzel klo vermişsin canım tebrikler listen de değişmiş.
nachtigall fikriye de iyi.
melzeyitim 100 gr da 100 grdır canını sıkma damlaya damlaya göl olur.
tebrik ederim inbşallah herkes kilo vermiştir.

Kızlaaaarr. Ben diyete ilk başladığımdan beri hiç bu kadar vermemiştim. 72.8 kilo olmuşum. Gözlerime inanamadım. Çok mutlu oldum. Sayenizde oldu valla. Bu forum ve sizler olmasanız yerimde bile sayabilirdim. ılk hafta motivasyonuyla iyi gittim. ınşallah devamı gelir. Ticker'ımı da uçak yaptım. ınşallah uçak hızıyla zayıflarım.

Şimdi geçmişe bakamadım. Bir de sonra bu hafta içtiğim vitamin mineral takviyelerini de yazayım. Belki onların da etkisi olmuştur.

Dün gece ticker yaptım. Ama 1 Şubat'taki kiloma göre yaptım. Şimdi nereden güncelleyeceğim bakacağım. Bulamazsam bilin ki o eski. Kilom 72.8.

ne güzel canım seni motive edebilsey 1.6 kilo çok iyi bir haftada ama sen de çok çaba ssarfediyorsun hergün kendini değerlendirip puan vermen çok güzel. Uçak hızıyla tüm kiloların gider inşallah.

Tamam ticker'ı da yaptım. Ben santimlerimi de yazayım. Göğüs-bel-kalçadan sırasıyla şu kadar santim kaybetmişim: 2-3-2. Benim için en önemlisi bel. Belden 3 santim gitmiş.

Ya en son 1 Şubat'ta 73.9 kiloydum. O zamandan beri nasıl 72.8 kilo oldum bilmiyorum. Keşke arada ölçülseymişim. Gerçi böyle arada ölçülmemek daha iyiymiş, yazarım bir ara.

ınşallah haftaya da böyle gider.

adcığım bhr cheuevera kaldı onlarda gelse iyi olacak ama

günaydın kızlar nasılsınız?
ben idare ediyorum işte kilom aynı almamışım bu da iyi seviniyorum.

Canım kilo almamana sevindim. Arada da bir sürü şey olmuştu, üzülmüştün, stresliydin. Yine iyi almamışsın.

ne güzel canım seni motive edebilsey 1.6 kilo çok iyi bir haftada ama sen de çok çaba ssarfediyorsun hergün kendini değerlendirip puan vermen çok güzel. Uçak hızıyla tüm kiloların gider inşallah.

Çok sağol canım. Yaptıklarımı buraya yazacağım için utanıp hep normalde yapacağımdan daha çok dikkat ettim. Mesela ekmeği fazla yediğim gün aslında tatlı ve başka şeyler de yiyecektim. Ama kızlar yuh derler deyip durdum.

İnşallah ilk hafta etkisi değildir de hep böyle olur. Ama şimdi verdim diye yine motive oldum. Gerçi bayağı bir ara verdikten sonra diyete yeni başladığım için de çok vermiş olabilirim. Ama bu hafta aynı sonuçları alabilmek için spora daha çok gideceğim. Geçen hafta sadece bir kere gidebilmiştim. O da farkettirir ve aynı başarıyı yakalarım inşallah.

13.TAKIM 142. ETAP

ad1 (54.9 /
dosba (67.8 / 67,5/0,3/0,44)
melis08 (61.6 / 61.6 / 0.0 / 0.0&#37
bhr.87 (83.2 /
CheGuevera (
taylor(74.4 / 72.8 / 1.6 / 2.15%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (479.4/

13.TAKIM 142. ETAP

ad1 (54.9 / 55.2/-0.3/-0.55 &#37
dosba (67.8 / 67,5/0,3/0,44% )
melis08 (61.6 / 61.6 / 0.0 / 0.0%)
bhr.87 (83.2 /
CheGuevera (
taylor(74.4 / 72.8 / 1.6 / 2.15%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (479.4/

günaydın.geldim. kilomu listeye ekledim. bu günlerde burda fazla olamıyorum kızlar kusura bakmayın.biraz sıkıntılıyım.geçicek inşallah ama zamana ihtiyacım var. elimden geldiği kadar burda olmaya çalışırım. olamazsamda kusuruma bakmayın.öpüyorum sizleri.

kızlar biliyorsunuz doçluğa hazırlanıyorum çok çalışıyorum bu aralar ve de böyle devam edecek sınava kadar. uzunca bir süre. Takıma pek vakit ayıramıyorum ve bundan dolayı huzursuz oluyorum, takımı da etkiliyor bu, ben bir süre izne ayrılmak istiyorum. Benim için çok zor bir karar oldu, 1 yılı geçti biliyorsunuz takımda.
Kaptanlığı devredecek birini arıyorum, hergün paylaşım yapabilecek vakit ayırabilicek buraya paylaşım alanına kardeş takıma, gözü kulağı açık üyeleri iyi idare edebilicek :)
aday var mı?
melzeyitle konuştum ilk önce o yardımcı olarak kalmayı uygun buldu, benim fikrimi sorarsanız eski üye olmalarından dolayı ad veya dosba derim. ama biliyorum ki ad artık yoğun ve işyerinden çok sık giremiyor. Ben aday olarak dosbayı gösteririm. ama sizin fikirleriniz önemli eğer başka adaylar varsa yada dosbacım istemezsen seçim yapalım.

ben senin gitmeni istemiyorum ama mecbursun o yüzden dosbanın olması eğer onun içinde bir sakıncası yoksa kabul ediyorum bence adcığımda yapabilir

Tebrik ediyorum Taylor'cım. Uçak hızı ile gider kiloların inşallah. :)))

Canın sağolsun canım. Herzaman böyle şeyler yaşanabiliyor. Umarım kısa zamanda sıkıntıların geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…