aynen öyle nacticim,işimiz zor gerçekten. ammaaannn ne iyi komşularmış onlar. ama marifet onlarda değil bence sende,muhabbetine geliyorlar demekki :))
anacım sen çalışırken bunlar biriktirmişler içinde şimdi sana dökmeye geliyorlar,sen bu tatilde daha çok misafir ağırlıcaksın sanırım.
az önce yazdığım yazının aynısını 2 kez buraya cevapla yapınca ki nasıl oldu anlamadım,birini silip bu açıklamayı yazayım aynı yazı olmasın dedim. açıklayabildim mi bilmiyorum, işte böle :))
ayy nac.. canım ne güzel misafirin varmış
ben 1 kase çorba 1 kase salata yedim veeeee uyuyakalmışım :))
tembel dosba :))
ütü yine kaldı...
adcım canım bende eve alıştım çalışmak zor gelio... ama emin ol evde iken de işi özlersin
zaten 1-2 yıla kadar oğluşunda kreşe başlar çok daha sıkılırsın
baharcım derslere başla bencede ... sonra yetiştiremezsin... diyetin ne durumda ??sanırım bu hafta sen çok iisin
ara olarakta 1 elma yedim
akşma ıspanak ve prasa çorbası var :))
nachticim çaktırmadan sonda olayınımı yapsak hazır kış günlerinde kat kat giyiniriz kimse anlamaz. :))
bhr ım canım başla tabi hayatım,işin sonunda iyiki demek çok güzel olur. iyiki yapmışım yada yapmamışım gibi. sana kolay gelsin hayatım.Allah zihin açıklığı versin,bol bol çalış hatta aklında kalanları burayada yaz istersen tekrar yapmış olursun. :)) bekleriz canım.ilk fırsatta gel ama. fırsat zamanlarının ilki yine derslerin olsun bizler ikinci olmaya razıyız dimi kızlaaarr. :))
ühühhüüüüü evde olmak istiyorum,banada çaya gelsinler istiyorum,sıcacık evimde sobamın başında oturup kar yağışını izleyip çay içmek istiyorum, oğlumla oyun oynamak istiyorum. mafoldumben
çayın yanında ne var nacticiimm. aklinialirimsmile
Baharım, çok sevindim. Programını yapmışsın, onu takip edersen isteklerine ulaşırsın canım:))
Canım, ben yaparım sana çay... Çalışan kadınların en büyük sorunu işte.. İşte çalışıyorsun, bir de evde çalışıyorsun. Ben senin adına da şimdi kara bakıyorum, çayımı içiyorum.
Şekerim, ben komşuları alıştırdım, allahtan onlar da benim gibi tembel. Sadece çay :)))
Kızlar, çok güleceksiniz. Başka komşu geliyor. Çıkmam lazım:)))))
İşe geri dönesem nasıl olur acaba? Öğrenci yok ama olsun
ayy nac.. canım ne güzel misafirin varmış
ütü yine kaldı...
adcım canım bende eve alıştım çalışmak zor gelio... ama emin ol evde iken de işi özlersin
baharcım derslere başla bencede ... sonra yetiştiremezsin... diyetin ne durumda ??sanırım bu hafta sen çok iisin
annem geliyor kızlar birazdan iner buraya canım çok sıkılıyodu iyi oldu bende haftaya ankaradayım netleşsin buluşalım kızlar ankaradakiler yani bir kahve içimlikte olsa mutlaka ayarlama yapalım
herkese iyi akşamlar ezeli izledm geldim bizim burası buzzzz gibi
yediklerime gelince sabah sirkeli su çok az kahvaltı gec yaptım kahvaltıyı zaten ara ekmek arası atıştırdım ama az akşamda mantı ve ıspanak çorbası vardı yarım tabak mantı yedim sonra şekersiz çay birazdan lahana çorbası yapacam çok yavaş gidiyor kilolar
tabi egzersizimde var daha.....
bende bugün yediklerimi yazayım
sabah 2dilim kepek ekmeği 1 tane küçük krem peynir 3-5 tane zeytin
ara 1 portakal
2.ara 1 elma
akşamüzeri kepekli sandviç ekmeği arası(yuvarlak ve küçük olanlardan) 1 tane ızgara köfte
ara 1 portakal
akşam 1 kase çorba 2 yemek kaşığı taze fasülye 2 kaşık kuskus pilavı
ara 3 tane diyet bisküvi 1 bardak şekersiz kuşburnu çayı
bugünlük bu kadar şekerler yalnız suyu 1.5 litre ancak içtim hava soğuk içesim gelmedi 1 tane de yeşil çay içtim akşamüzeri
Kızlar, 3 takım arkadaşı kontenjanınız doldu mu? Dolmadıysa, ben de takıma girmek için talibim.
Hakkımda: Uzun süren bir stres sonucu (yiyerek ve harektsizlikten) 55 kilodan 85'e çıktım. Uzman kontrolünde diyet ve sporla 10 kilo verdim. Ama yine 55 kilo olmak istiyorum. 20 kilom kaldı. Motive olduğumda kolayca kilo verebiliyorum.
günaydın kızlar nasılsınız melis canım basınız sağolsun allah eşine ailesine sabır versin...
ya benim bu kız azdı uyumuyoor kaçgecedir ölecem uykusuzluktan ya niye uyumuyosa negüzel sıcacık yatak gir yat diyet sorunun yok egzersiz sorunun yok fazla kilon yok daha ne
ozamana 1 tane daha bebiş istiyorum been. ohaoldumsmileayy nac.. canım ne güzel misafirin varmış
ütü yine kaldı...
oh ne güzel,gidin tabi hayatım komşuluk güzel şey. olumunekankayizsmileTeşekkür ederim canımcım :)))) Valla, doğrusun şekerim. Gelecekler gibime geliyor. Ama akşam da biz komşuya çaya gidiyoruz :)).
gözünaydın hayatım. bende bir yerlere gitsem keşke. :gitme:annem geliyor kızlar birazdan iner buraya canım çok sıkılıyodu iyi oldu bende haftaya ankaradayım netleşsin buluşalım kızlar ankaradakiler yani bir kahve içimlikte olsa mutlaka ayarlama yapalım
ah bhrcım inan hafta sonu nasıl geçiyor anlamıyorum.ayyy canım benim sende haklısın isteklerinde haftasonu yaparsın artık olumunekankayizsmile
canım benim diyette güzel gidiyo ama spor yapamıyorm iştesende bu hafta süpersin cuma güzel haberler verecek gibisinnn
canım karbonhidratı azaltman gerek diye düşünüyorum yada dengelersen faydasını göreceğine eminim.herkese iyi akşamlar ezeli izledm geldim bizim burası buzzzz gibi
yediklerime gelince sabah sirkeli su çok az kahvaltı gec yaptım kahvaltıyı zaten ara ekmek arası atıştırdım ama az akşamda mantı ve ıspanak çorbası vardı yarım tabak mantı yedim sonra şekersiz çay birazdan lahana çorbası yapacam çok yavaş gidiyor kilolar
tabi egzersizimde var daha.....
ne çok ara olmuş öyle :)) az ama sık yemişsin hayatım,güzel olmuş gibi geldi bana.bende bugün yediklerimi yazayım
sabah 2dilim kepek ekmeği 1 tane küçük krem peynir 3-5 tane zeytin
ara 1 portakal
2.ara 1 elma
akşamüzeri kepekli sandviç ekmeği arası(yuvarlak ve küçük olanlardan) 1 tane ızgara köfte
ara 1 portakal
akşam 1 kase çorba 2 yemek kaşığı taze fasülye 2 kaşık kuskus pilavı
ara 3 tane diyet bisküvi 1 bardak şekersiz kuşburnu çayı
bugünlük bu kadar şekerler yalnız suyu 1.5 litre ancak içtim hava soğuk içesim gelmedi 1 tane de yeşil çay içtim akşamüzeri
istediğin kiloya ulaşırsın inşallah. hoşgeldin.Kızlar, 3 takım arkadaşı kontenjanınız doldu mu? Dolmadıysa, ben de takıma girmek için talibim.
Hakkımda: Uzun süren bir stres sonucu (yiyerek ve harektsizlikten) 55 kilodan 85'e çıktım. Uzman kontrolünde diyet ve sporla 10 kilo verdim. Ama yine 55 kilo olmak istiyorum. 20 kilom kaldı. Motive olduğumda kolayca kilo verebiliyorum.
sıkıntı başka sıkıntının habercisi gibi olmuş. başınız sağolsun hayatım,mekanı cennet olsun dilerim.kızlar merhaba nasılsınız,
dün kötü bir gündü benim için buraya gelemedim de melzeyitimi de arayamadım cep telim bozuldu nbasıl da elimiz ayağımız olmuş çok da seviyordum 2 yıl olmamıştı hafıza kartı girişinde arıza olmuştu bir süre önce ama idare ediyordum eşim yenisini alalım diye baskı yapıyordu ama istemiyordum seviyordum hala da seviyorum. Neyse dün elimden düştü üst kapağı açıldı onu yapayım derken ekranına zarar verim içten kırıldı görüntü yok deli oldum resmen. Eşim de tamire değmez çok tutar diyip durdu gidip alalım diye. Zaten kabus bir gün geçirmiştim kardan dolayı çok zor gidip geldim çok üşüdüm sağolsun rektörümüz (yani vekil rektör yani hocam) hiç tatili sevmez yoğun baskılarıma rağmen yapmadı yapmazda dersimin sınavı vardı memurlar 3.30da çıkmasına rağmen bizler sınavları yapıp öyle çıktım yani 5te. eve kendimi zor attım yemek falan melisi anneme bıraktık gittim tel. aldık melisi de aldık geldik.eve gelmem 11 oldu. Kötü gün bitmedi yengem rahatsızdı bir süredir (dayımın eşi) dün haber aldık vefat etmiş. Allah rahmet eylesin çok severdim, ama gidemiyorum Fethiyede.
diş sıkıntısı olmasın kuzunun. yerimsenibengünaydın kızlar nasılsınız melis canım basınız sağolsun allah eşine ailesine sabır versin...
ya benim bu kız azdı uyumuyoor kaçgecedir ölecem uykusuzluktan ya niye uyumuyosa negüzel sıcacık yatak gir yat diyet sorunun yok egzersiz sorunun yok fazla kilon yok daha ne
afiyet olsun canım çok güzel meyve yemişsin
bende bugün meyve ağırlıklı beslendim
sende bu hafta güzel vereceksin hadi kızlar tam gaz devam edelim
ben ne yedim
sabah 1 dilim ekmek ile kahvaltı
öğlen 1 kase pırasa çorbası salata
ara 1 elma
akşam
1/2 kase çorba
3yk ıspnak ve yoğurt
salata
ara 1 armut 1 muz
10-15 tane beyaz leblebi
su ne kdar oldu bilmiyorum ama 1 lt birazcık geçti sanırım(
Kızlar, 3 takım arkadaşı kontenjanınız doldu mu? Dolmadıysa, ben de takıma girmek için talibim.
kızlar merhaba nasılsınız,
dün kötü bir gündü benim için buraya gelemedim de melzeyitimi de arayamadım cep telim bozuldu nbasıl da elimiz ayağımız olmuş çok da seviyordum 2 yıl olmamıştı hafıza kartı girişinde arıza olmuştu bir süre önce ama idare ediyordum eşim yenisini alalım diye baskı yapıyordu ama istemiyordum seviyordum hala da seviyorum. Neyse dün elimden düştü üst kapağı açıldı onu yapayım derken ekranına zarar verim içten kırıldı görüntü yok deli oldum resmen. Eşim de tamire değmez çok tutar diyip durdu gidip alalım diye. Zaten kabus bir gün geçirmiştim kardan dolayı çok zor gidip geldim çok üşüdüm sağolsun rektörümüz (yani vekil rektör yani hocam) hiç tatili sevmez yoğun baskılarıma rağmen yapmadı yapmazda dersimin sınavı vardı memurlar 3.30da çıkmasına rağmen bizler sınavları yapıp öyle çıktım yani 5te. eve kendimi zor attım yemek falan melisi anneme bıraktık gittim tel. aldık melisi de aldık geldik.eve gelmem 11 oldu. Kötü gün bitmedi yengem rahatsızdı bir süredir (dayımın eşi) dün haber aldık vefat etmiş. Allah rahmet eylesin çok severdim, ama gidemiyorum Fethiyede.
şöyle bir baktım geçmişe ama acelem var çıkacağım dersim var. İstek üzerine uygulama dersiyoksa bitirmiştim dersleri.
adcım hindi eti çok güzeldir hatta kalça kuşbaşısını kırmızı etten ayıramazsın biz mangalları hep öyle yaparız ilk yiyen anlamaz bile. Göğüsü lezzetsizdir ama kalorisikolestrolü çok düşük etler.
dosbacım az yiyorum evet ama kilo vberiyormuyum bilmiyorum sanki stresten şişiyorum sürekli. Bugün suyumu içeceğim bu soğukta da insanın içinden gelmiyor.
melzeyitim gözünaydın annenin gelmesi iyi olacak.
kızlar kusuruma bakmayın başka bir şey aklımda kalmadı.
herkesi öpüyorum.
günaydın kızlar akşam kaçamağım olmadı ama nezle oldum annem geldi iyi oldu özlemiştim kaç aydır görmüyordum inşallah haftayada ankaraya gidiyouz bi aksilik çıkmazsa
mens dönemim yaklaştı şiştim ufff ufff sabah kahvaltım yarım dilim ekmek çeçil peyniri bir parça beyaz peyniri doğramak zoruma gidiyor:)))) 4 zeytin 1 bardak süt içtim
melisciğim başın sağolsun ölüm insanın canını gerçekten çok yakıyor heleki uzakta olsa sevdiğin bir insan olunca dahada yakıyor
ayrıca cep telefonun içinde başın sağolsun bende gözüne bakıyorum bozulmasın diye 1 yıl daha idare etsin beni 11 ayım kaldı inşallah
taylor sende hoşgeldin dişime göre birini buldum sanırsam hehe dosbacığım senin msn adresin var ama yinede ankaraya gelmeden birbirimize telefon numaralarımızı verelim baharcığım aynı şekilde sende telefon numaranı yollarsan sevinirim gelince ikinizide aramak istiyorum
günaydın kızlar nasılsınız melis canım basınız sağolsun allah eşine ailesine sabır versin...
ah bhrcım inan hafta sonu nasıl geçiyor anlamıyorum.
evde olmayı özlüyorum,evde olsam çalışmak isticem,ay ne bileyim keşke kendi işim olsaydı. yada öğretmen olsaydım. kaydirigubbakcemile3
ne çok ara olmuş öyle :)) az ama sık yemişsin hayatım,güzel olmuş gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?