Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nact.. canım ne güzel temizliği yaptın rahat rahat şimdi oturuyorsun
ayy bi de ben yapsam ama hiç canım çekmiyor (
şimdi çorbamı ve salatamı yiyeyim belki ütü yaparım

Canımı çektirdin şimdi, çorbamı yapayım ben de bari..
Dosbikim, benim de dünya kadar yıkanacak çamaşırım var, kar yağınca kurutamayacağım. Yıkayamıyorum bu sebeple.

Adcım, canım benim, güldürdün beni:)))) Ben aralarda kaçırıyorum canım yaa. Üstümde otorite kur. Yanlız, bu kadar dikkat ediyoruz sadece kilo almıyoruz. Demek ki dikkat etmesek obez usta olacaz :)))

aynen nacticim.bu kadar dikkate ancak koruma oluyor. onada şükür obez olmak istemiyorum. guclubacismile
hayatım, ocak ayını geride bıraktık nerdeyse,böyle diye diye bakmışız yaz gelmiş. tedbiri sıkılaştırmamız lazım. bu hafta bir kilo versem ne güzel olcek ama nerdee. bu sabah kahvaltı yapamadım diye az önce kan şekerim düşünce 1 tost söyledim kendime,afiyetlede yedim. kaydirigubbakcemile

Ah cnaım yaa, diyetteki en küçük aksama bizi böyle yapıyor. Bence birazdan bolca su içmeye başla. Bence nötrler
Bir de bir önerim olacak: ofisinde light süt, etiform falan bulundur. Gerçi kan şekeri düşünce insanın canı hiç de etiform çekmiyor.
Ben şimdi yerimden kalkacağım ve yarım lt su içeceğim. Sen de yap bence orticim :)))

öğlen yemeğimi yedim 4 kaşık pilav yedi m1 dilim ekmek ve patlıcan kebabı yedim 5-6 kaşık 1 tane kızımın köftesi 2-3 tane patates yedim yavaş yavaş başladım

tamam canım.250 ml su içtim 250 ml daha içeyim. kaçgündür dicem unutuyorum,suyu gerçekten çok az içiyorum. bununla ilgilide işyerinde sıkıntı yapıyorum kendime,wc durumu. anlatmıştım. hala alışamadım. ama suyu içme durumunu düzene sokmalıyım.melzeyitim afiyet olsun canım. pilav yada ekmek birini tercih etseydin keşke patateste yemişsin. çeşit fazlaymış.

hım 1 litre su ve birdak yeşil çay içtim evet nach canım çeçil peynir ve pen yemek pratik geliyor
:))))

Adcım, ben de okulda zorlanıyorum. Bu sebeple akşamları daha çok içmeye gayret ediyorum. Tabi, akşam telaşesinde kaynıyodur su arada. Bi de akşam suyu çok geç saatlere bırakmamak lazım, yoksa gece çok tuvalete çıkılıyor, eziyeet oluyor.

selam fıstıklar nasılsınız bakalım haftanın ilk günü pazartesi sendromu yaşayan var mı aramızda :)
bende işlerimi hallettim dersin başına oturmadan size de yazayım dedim bugün başlıyorum kendime çalışma programı da hazırladım çok zorlanmam umarım 2 hafta sonra kursum başlıyo o zamana kadar aöf derslerinin bir kısmını bile halletsem benim için kardır..
çok öpüyorum sizi dersten sıkıldıkça burda bitiveririm hemen merak etmeyin kaydirigubbakcemile3

nachticim çaktırmadan sonda olayınımı yapsak hazır kış günlerinde kat kat giyiniriz kimse anlamaz. :))
bhr ım canım başla tabi hayatım,işin sonunda iyiki demek çok güzel olur. iyiki yapmışım yada yapmamışım gibi. sana kolay gelsin hayatım.Allah zihin açıklığı versin,bol bol çalış hatta aklında kalanları burayada yaz istersen tekrar yapmış olursun. :)) bekleriz canım.ilk fırsatta gel ama. fırsat zamanlarının ilki yine derslerin olsun bizler ikinci olmaya razıyız dimi kızlaaarr. :))

ühühhüüüüü evde olmak istiyorum,banada çaya gelsinler istiyorum,sıcacık evimde sobamın başında oturup kar yağışını izleyip çay içmek istiyorum, oğlumla oyun oynamak istiyorum. mafoldumben

çayın yanında ne var nacticiimm. aklinialirimsmile

canımsınbsağol ama dediğim gibi benim sorunm belimdeki o koca şişlikle r hiç bişekilde gitmiyor nefret ediyorum onlardan
http://www.youtube.com/watch?v=7wfh2byX9FA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=cOf5...8B7430DF&playnext=1&playnext_from=PL&index=28
http://www.youtube.com/watch?v=sgGNBue6gXg&feature=related bunları hep yağpıyorumama nafile

chegue ; canım bel bölgesinde oluşan şişlikler genellikle düşük bel pantolon giyenlerde daha çok görülüyor. sende düşük bel giyiyormusun.
verdiğin linkleri açamıyorum youtube mahkeme kararı ile kapatıldı diyor.

Baharım, çok sevindim. Programını yapmışsın, onu takip edersen isteklerine ulaşırsın canım:))

Canım, ben yaparım sana çay... Çalışan kadınların en büyük sorunu işte.. İşte çalışıyorsun, bir de evde çalışıyorsun. Ben senin adına da şimdi kara bakıyorum, çayımı içiyorum.
Şekerim, ben komşuları alıştırdım, allahtan onlar da benim gibi tembel. Sadece çay :)))
Kızlar, çok güleceksiniz. Başka komşu geliyor. Çıkmam lazım:)))))
İşe geri dönesem nasıl olur acaba? Öğrenci yok ama olsun

aynen öyle nacticim,işimiz zor gerçekten. ammaaannn ne iyi komşularmış onlar. ama marifet onlarda değil bence sende,muhabbetine geliyorlar demekki :))
anacım sen çalışırken bunlar biriktirmişler içinde şimdi sana dökmeye geliyorlar,sen bu tatilde daha çok misafir ağırlıcaksın sanırım.

az önce yazdığım yazının aynısını 2 kez buraya cevapla yapınca ki nasıl oldu anlamadım,birini silip bu açıklamayı yazayım aynı yazı olmasın dedim. açıklayabildim mi bilmiyorum, işte böle :))

yok şekerim ben kemikliyim
Billy Blanks Tae Bo (Cardio
diye ara nasıl yoruyor varya insanı
biz giriyoz youtubeye yolunu buldukkaydirigubbakcemile2

ayy nac.. canım ne güzel misafirin varmış
ben 1 kase çorba 1 kase salata yedim veeeee uyuyakalmışım :))
tembel dosba :))
ütü yine kaldı...
adcım canım bende eve alıştım çalışmak zor gelio... ama emin ol evde iken de işi özlersin
zaten 1-2 yıla kadar oğluşunda kreşe başlar çok daha sıkılırsın
baharcım derslere başla bencede ... sonra yetiştiremezsin... diyetin ne durumda ??sanırım bu hafta sen çok iisin
ara olarakta 1 elma yedim
akşma ıspanak ve prasa çorbası var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…