nact.. canım ne güzel temizliği yaptın rahat rahat şimdi oturuyorsun
ayy bi de ben yapsam ama hiç canım çekmiyor(
şimdi çorbamı ve salatamı yiyeyim belki ütü yaparım
olursun hayatım olursun. eşinde başladı rejime en azından sürekli bir istek olur sende. baskül bendede değişkenlik gösteriyor. sabah tartılıyorum farklı akşam farklı.bizdede nacticim iyi gidiyor beni kesin geçer.
aynen nacticim.bu kadar dikkate ancak koruma oluyor. onada şükür obez olmak istemiyorum. guclubacismile
hayatım, ocak ayını geride bıraktık nerdeyse,böyle diye diye bakmışız yaz gelmiş. tedbiri sıkılaştırmamız lazım. bu hafta bir kilo versem ne güzel olcek ama nerdee. bu sabah kahvaltı yapamadım diye az önce kan şekerim düşünce 1 tost söyledim kendime,afiyetlede yedim. kaydirigubbakcemile
:))))hım 1 litre su ve birdak yeşil çay içtim evet nach canım çeçil peynir ve pen yemek pratik geliyor
tamam canım.250 ml su içtim 250 ml daha içeyim. kaçgündür dicem unutuyorum,suyu gerçekten çok az içiyorum. bununla ilgilide işyerinde sıkıntı yapıyorum kendime,wc durumu. anlatmıştım. hala alışamadım. ama suyu içme durumunu düzene sokmalıyım.melzeyitim afiyet olsun canım. pilav yada ekmek birini tercih etseydin keşke patateste yemişsin. çeşit fazlaymış.
canımsınbsağol ama dediğim gibi benim sorunm belimdeki o koca şişlikle r hiç bişekilde gitmiyor nefret ediyorum onlardankızlar herkese günaydın gerçi öğlen olmak üzere. :))
melzeyitim inşallah kısa sürede toparlarsın hayatım kendini.
dosbikim eşle beraber diyet işi güzel noktalanır inşallah kilolardan kurtulursunuz.
nactigallim 3 dilim sucuk zarar etmez sanırım hayatım meyve suyunuda elma olanının kalorisi daha azdır. sanırım şeftalidede az ama emin değilim.
bhr cım;şu çalışma konusunda adımı biran önce atman lazım hayatım,zaman geçiyor ve yarın pişman olmanı istemem. diyet konusundada tebrikler ,aynı azmi ders konusundada gösterebilirsin hayatım.
yeşil çayı ben sallama kullanıyorum ya pk üzerinde yazıyor,yada bir yerden duydum,2 dkdan fazla bekletmeyin diye. unuttuğum olduğunda döküyordum.
melisim ördek eti sertse sanırım bende yiyemem. ne hikmetse alışmadığımızdan sanırım,hindi,ördek merak ederim ama yemeğe çekinirim. belki birgün denerim. :))
melankolim sıkıntından inşallah hayırlısı ile kurtulursun canım. bizi merakta bırakma sık sık uğra hayatım.
fikriyecim sende bir yerden başla hayatım,hiçbirşey yapamazsan bile öğünleri küçült ve kalorisi daha düşük gıdaları tercih et hayatım.mesela biber dolması 2 tane değilde 1 tane ye,çorbayı 1 kepçe iç.yaşpastayı 1 dilim değilde 2 çatal yada 3 çatal ye. her yediğin yemekte bunun gibi yaparsan ne kadar farkedeceğini göreceksin canım.
durucum o zaman bu hafta daha azimli olman lazım,kolayda kilo verebiliyorsan çok fazla sıkılmıcaksın demekti. hadi bi gayret hayatım.
chegue cim ne güzel demekkki ideal kilona az kalmış, sanırım yakındada ulaşacaksın.tebrikederim canım.sporada dikkat ediyorsun fazla bir sıkıntı yok sende. yanlız mekik çekmeden önce ısınma yapıyormusun merak ettimbende yapmak istiyorum ama ısınmadan olunca sıkıntı oluyor diye eşim yapmamı istemiyor bende sonra üşeniyorum.
bu arada cumartesi sabaha karşı acayip kar yağışı başladı.pazar sabahı bembeyaz uyandık :))
eşim ve oğlum karda oynadılar,bende çıktım ama üşüdüğüm için sadece resim çektirip oğluşumuda alıp eve girdim. kar yağışı hala devam ediyor. aslında bugün işe gelmezdim ama sırf beyanname verilecek diye geldim. hala haledemedim.
kar yağması güzelde acayip soğuklar var dahada soğuyacakmış,buzda ne yapacağız bilmiyorum. acayip korkarım düşmekten ve hepde başıma gelir bakalım bu sefer açılışı ne zaman yapacağım. :))
selam fıstıklar nasılsınız bakalım haftanın ilk günü pazartesi sendromu yaşayan var mı aramızda :)
bende işlerimi hallettim dersin başına oturmadan size de yazayım dedim bugün başlıyorum kendime çalışma programı da hazırladım çok zorlanmam umarım 2 hafta sonra kursum başlıyo o zamana kadar aöf derslerinin bir kısmını bile halletsem benim için kardır..
çok öpüyorum sizi dersten sıkıldıkça burda bitiveririm hemen merak etmeyin kaydirigubbakcemile3
ühühhüüüüü evde olmak istiyorum,banada çaya gelsinler istiyorum,sıcacık evimde sobamın başında oturup kar yağışını izleyip çay içmek istiyorum, oğlumla oyun oynamak istiyorum. mafoldumben
çayın yanında ne var nacticiimm. aklinialirimsmile
yok şekerim ben kemikliyimchegue ; canım bel bölgesinde oluşan şişlikler genellikle düşük bel pantolon giyenlerde daha çok görülüyor. sende düşük bel giyiyormusun.
verdiğin linkleri açamıyorum youtube mahkeme kararı ile kapatıldı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?