Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya göbeğinizi eritmekiçin bugün ne yaptın topiğindede olduğumdan hareketlermecburi olduğundan hergün yapıyorum ancak idili yatırdıktan sonra yapabiliyorum ama mutlaka yapıyorum

Hoşgeldin Melankolicim. Umarım kısa zamanda canını sıkan sorunlar çözülür. Senin rejim ve spor nasıl gidiyor?

ya göbeğinizi eritmekiçin bugün ne yaptın topiğindede olduğumdan hareketlermecburi olduğundan hergün yapıyorum ancak idili yatırdıktan sonra yapabiliyorum ama mutlaka yapıyorum

Tebrik ediyorum Checim. Ben de pazartesiden itibaren eliptik bisikleti kullanıma açacağım.

ya geçen ne oldu arkadasa gittim apartman komsusu geldi çocuk muhabbeti açıldı bir kızım var dedim demekki seni çok yoruyor baksana zayıfsın dedi çaktırmadım ama kadını öpesim geldi nasıl motive etti beni bilmeden

Ne güzel işte cnaım. Demek ki kilolu biri değilsin. Bu motvasyonla sen fazlalıklarını hemen verirsin bence

umaım kısa zamanda halledersin sorunlarını canım bu arada kaç kilo verdim bakim merak ediyorum sporada devam ediyormuşsun madem ohaoldumsmile

ayyy ne güzel bi duygudur benim de sadece göbeğim azaldı ilk ordan gidiyo diyete girdiğimden beri kalça basenler aynen duruyo bölgesel hareketler şart canım

Doğru, tatlı sos ördeğe de yakışır. Aynı tarifi tavuk yerine ördek ile de yapabiliriz :)))

evet güzel olur nereden buluruz bilmem ama TR'de hiç yemedim.

ooohh ne güzel yapmışsın. güle güle giyinin hayatım.
ördek hiç yemedim tadı nasıl. ? :))

teşekkürler canım :)
ördek güzel bence ama annemler sevmiyorlar, damak tadına göre değişiyopr aslında ördeği değil de tatlı sosunu sevmediler sanırım.

ayyy çok güldüm canım yaaa ama iyi yapmışsın meliscikle sana yaramış eşinin istememesi kaydirigubbakcemile3 kendine harca tabi hayatım boşver istediğini gider kendi alır..

:))) ben de güldüm iyi yaptım gerçekten. eşiminde nutku tutuldu. erkeklere bencil olmak lazım bazı konularda bu da onlardan biri dediğin doğru kendine harca. Kendime alsaydım keşke diyorum ama bir tane var benim lüsumsuz masraf olur gibi geldi.

dosbacım h-genelde bildiğimiz şeyler yeşil çayı bitene kadar içinde bekletiyordum demek hatalıymış diğerlerini de öyle yapıyorum daha çok faydası olur gibi geliyordu. Hadi sen de başla, bizi de motive et.

güzel beslenmişsin canım. Nekadar spor yaptığını yazman yeterli canım çok detaya gerek yok. Biz pek yapamıyoruz iyi olur aslında.

merak ettik seni melankolim. Canın sıkkın bir süredir. Yapabileceğimiz birşey varsa söyle lütfen.

ayyy ne güzel bi duygudur benim de sadece göbeğim azaldı ilk ordan gidiyo diyete girdiğimden beri kalça basenler aynen duruyo bölgesel hareketler şart canım

harika canım. göbeğin küçülmesi de çok öenmli bir şey diğer yerlerde gider merak etme.

kızlar biz annemlerdeyiz çok kar yapdı sokaklar bembeyaz. Annem nohut pilav yapmıştı öğlen yedim özlemişim ama akşam yemek yemedim.
biraz da ha çalışığ yatıyorum iyi geceler.

sürdüm lahana yağını 30 dk sporumuda yaptım şimdi kızımı emziriyorum hani bu yağı süünce bol su için diyorlr içtim ama şimdi kızım emiyor wc yde gideiyorum çoksıkştım ıyyyyyy

sürdüm lahana yağını 30 dk sporumuda yaptım şimdi kızımı emziriyorum hani bu yağı süünce bol su için diyorlr içtim ama şimdi kızım emiyor wc yde gideiyorum çoksıkştım ıyyyyyy

su içmek çok iyi canım hem sütünü arttırır hem zayıflatır. Bazen yapılıyorlar ben de öyle oluyorum sonunda babasına yada yatağına atıp kaçıyorum kıyamet kopuyor tabi.

Canım, büyük marketlerde oluyor. Ben hiç almadım ama gördüm.
Ördek eti tavuk ve hindiye göre biraz sert oluyor canım. Belki de o yüzden sevmediler.

günaydın herkese.iyi hafta sonları.kac gündür yazamadım...diyetim iyi gidiyor.p.tesi 79 kilo idim.cuma günü tartıldım ve 76,5 kilo cıktım.çok mutlu oldum.yaa ben aslında cok cabuk kilo alıp cok cabuk veriyorum.kızımın 1.dogum gününe 1 hafta var biraz daha inmem gerek.sonra 70-65-62 v.s insallahhhhhhh.

diyete bende başladım şekerler eşimle birlikte
sabah markete gittik eksikler vardı onları aldım tam gaz ailece geliyoruz hahahah :))
kızlar eşimde reflü sorunu var ve dün farketmemişim tam 8 öğün beslenecek
okadar çok yiyecek var ki ... tartıyı evde yasaskladı ama ben dayanamam ki :))
melsicim canım ne durumdasın sevgili rakibim :)) ben bu hafta da iyi geliyorum haberin olsun canım... hadi hareketlen :))
nach... canım yarın başlıyoruz dimi spora ??

selam fıstıklar güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum..
ankarada hava şahane dün o kadar soğuktu ki eser kalmamış soğuktan falan böyle olacağını bilseydim bir program yapardım giderdim bir kaç arkadaşımla görüşürdüm aöf derslerime başlamam lazım bi otursam masanın başına devamı gelecek de işte eyvahedigeldismile

evet bi gayretle oturmak lazım ... devamı geleceğine bende inanıyorum
hava güzel ama sadece markete çıktım
şimdi de bütün yeşilliklerimi yıkadım poşetledim
akşama ıspanak yapacağım çorba yapacağım
bol bol meyve :))
bakalım bu diyete eşim uyarsa ben çoook rahatlarım kızlar

slm nasılsınız kızlar kendi arnızdadamı yarışa girdiniz kilo bildimini yarın yapıcaz demi kafamçokkarıştı

slm nasılsınız kızlar kendi arnızdadamı yarışa girdiniz kilo bildimini yarın yapıcaz demi kafamçokkarıştı

kilo bikdirimlerimiz cuma günü yapıyoruz ve saat 12 ye kadar bildirim yapılması şartı var...
canım kendi aramızda da ilk defa rekabet ortamı oluşturduk... tabii ki cumaya kadar...
yani kısacası yarın bildirim yok
senin diyetin nasıl gidiyor??
ne yedin bugün nasıl geçti??
ben bugün neler yedim
sabah 2 dilik kepek ekmekle klasik kahvaltımı yaptım saat 12 de :))
ara olarak 2 diyet bisk. 1 bardak yeşil çay
akşam yemeği saati eşime uyacağım bu yüzden onun gibi 2 ara yapmaya karar verdim
2 kayısı ve 2 ceviz yiyeceğim :))
akşam onun menüsün de 1 kase çorba
6yk sebze
6yk bulgur pilavı
1 bardak yoğurt
1 dilim ekmek var
sonrasında ise 2 ara daha yapacak ??
ben bu kadar yemeyeceğim tabii yoksa o zayıflarken ben kilo alırım :))

Canlarım, nasılsınız?
Arı gibi çalışıyorum. Perdeler yıkanıyor, ütüleniyor. Eşime de kornişleri sildirdim. Perdelerimin rengi değişti resmen :)))
Kahvaltımda 2 dilim ekmek, 1 yumurta ve 2 kaşık dün hazırladığım lor karışımı yedim. Ondan sonra saçmaladım. Eşimin kahvaltısından otlandım. 3 dilim sucuk yedim. Daha sonra yarım pk etiformla 2 çay kaşığı pekmez yedim.
Öğlen (tabi saatler şaştı) 1 parça tavuk kalça yedim. Birazdan da akşam yemeği yiyeceğim. Ama sorun şu ki temizlik esnasında yemek yapmayı unuttum. Sanırım tarhana çorbası yerim. Kalkıp onu yapayım bari :))

Başlıyoruz dosbikim :)) Heyecanlıyım. Sİz karılı kocalı başladınız ya diyete, grubumuzun medar-ı iftaharı olacaksın arkadaşım

Baharım, çık, gez, eğlen.
Burası bir soğuk bir soğuk ki sorma. Hala kar var ama fırtına şeklinde ve lapa lapa değil.

ben bugün ne yedim
sabah yine sirkeli su kahvaltı cok az peynir yeşilik 1 yumurta çok az ekmek
ara 1 portakal öğle ekmek arası bişeyler yedim yine
akşam mercimek çorbası makarna salata vardı 1 kepçe çorba 5-6 kaşık makarna ve salata yedim
bide biraz önce ufak bir dilim kek yedim :kedi:
yatarkende 30 dk egzersiz tabi lahana yağı sürerek ve sirkeli su
ay bu arada ben hamilelikten önceki pantolonlarımı denedim hepsi olduzemuszemuszemuszemus
nasıl sevindim anlatamam

Son düzenleme:

Baksen bak sen beni gaza getircen şimdi:))))))))))Bebeğin benimkiden küçük ama sen kendini toparlaışsın...ya ben hala yeni doğum yapmış gibiyim...........aaaaaaaaaaaa yarından kendimi iyice sıkmam lazım.

Bu ara kim spora başlıyor,evde spor yapacak olan varmı?Varsa neler yapacaz anlatsın ben de başlıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…