Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar ben geldim
diyetisyene gittik tabii mucizevi bişi yok ama tecrübesine hayran kaldım
30 yıllık diyetisyenmiş... eşimi çok gaza getirdi tabii bende kendime dinleyip gaza geldim
çok hoş sohbet o kadar rahatlatıyorki insanı anlatamam
eşim 29 yaşında ama gerçek yaşı 35 çıktı :)) çok morali bozuldu bitanemim ::))
eşimin kaz yapısı 1000 hastamdan sadece 5inde bu kadar kas var dedi... işi kolay anlayacağınız
diyet listesi hiiiç bize göre değil
6 öğün verdi
kepek ekmek yemesini tavsiye etti
yemeklerde zeytinyağ sıvma !! tavsiye etti özellikle
çünkü riviera kimyasal işlemden geçtiği için kiloyu etkiliyormuş bana çok ilginç geldi
günde 1 fincan 3dk demlenmiş yeşil çay tavsiye etti kesinlikle 3 dk geçmeyecekmiş çok öenmli sakın içinde bekletmeyin dedi
malum akşamları sebze verdi ve bulugur pilavı veya makarna verdi
elmayı kabuklu tavsiye etti
salatalarda kesinlikle elma sirkesi tavsiye etti
akşam meyveden sonra 1 çay bardağı leblebi verdi
muz incir kuru üzüm yasaklı
kara lahana havuç kırmızı biber ve mısır salatalarda yasaklı
özellikle kestane yasaklı

bu arada kendisini nerden bulduğumu sordu bende melzeyit canım kardeşinin ismini bilmediğim için kk'dan arkadaştan aldım dedim çok hoşuna gitti :))

öğle yemeğimi şimdi yiyorum 1yk pilav 3yk nohut
akşama arkadaş arayıp davet etti bakalım nolcak ??

Sen şimdi bu gazla süper kilo vereceksin dosbikim, bize de örnek olacaksın :)))
Yeşil çayın 3 dk demlenmesi işini bilmiyodum. Öğrendiğime sevindim. Leblebiyi duymuştum, beyaz değil mi?
Kırmızı biber niye yasaklı şimdi :)
Siz şimdi karılı kocalı süper motive olacaksınız.
Ben neler yediğimi anlatayım şimdi:
Öğleye doğru 1 küçük elma
Öğlen 2 tane tavuk kalça (ekmek yemedim) 1 bardak meyve suyu
Öğleden sonra 1 pk etiform.
Hafiften açlık hissediyorum.

canım sadece leblebi yazmış benimden gözümden kaçmış sormadım ama sanırım beyazdır
umarım motivasyonumuz hiç düşmez
kırmızı biber benimde diyetimde yasaktı :))
çok güzel beslnemişsin canım ama meyve suyunu kendin mi hazırladın ?:?

Satın aldım canım ya. Elma, şeftali karışımı. Bi şey olur mu?

dosbikim sen bu motivasyonla bi çırpıda verirsin kilolarını hem evde de az yağlı sebzeler pişer artık iki kişiye de uygun olaraktan hadi bakalım bizi de gaza getir şekerim :)
nachtigallcm meyvesuyu şekersizse sorun olacağını sanmam öyle şeker ilavesiz olanlar satılıyordu hatırladığım kadarıyla..

Ben de şekersiz aldım ama.. Aldığım bitsin de yenisini almayayım. 1,5 lt su içtim. Yatana kadar 2 ye tamamlamaya çalışacağım

ayyy inş. bu gazla zayıflarım
aslında bende çok ii gidiyordum ama eşimin haftasonları benim dengemi bozuyordu
bakalım şimdi iradeli olursa ben hiç taviz vermem
tabii bu akşam gidebilirsek neler olur bilmiiyorum

Ben de şekersiz aldım ama.. Aldığım bitsin de yenisini almayayım. 1,5 lt su içtim. Yatana kadar 2 ye tamamlamaya çalışacağım

canım benim diyts. yasaklamıştı evde sık iç demişti
tabii 1 çay bardağı kadar :))

ayyy inş. bu gazla zayıflarım
aslında bende çok ii gidiyordum ama eşimin haftasonları benim dengemi bozuyordu
bakalım şimdi iradeli olursa ben hiç taviz vermem
tabii bu akşam gidebilirsek neler olur bilmiiyorum

zayıflarsın canım insanın yanında kaçamak yaptıracak insanlar olmasa zaten sorun olmayacak ben yalnız olsaydım çoktaaaannnn gitmişti bu kilolar

Artık, eşin de sana eşlik edeceği için sorun kalmadı. Neyse, nazar değdirmeyelim.
Benim diyetisyen de seninkinin dediklerini demişti, işte ben de unutmuşa yatıyodum :)

zayıflarsın canım insanın yanında kaçamak yaptıracak insanlar olmasa zaten sorun olmayacak ben yalnız olsaydım çoktaaaannnn gitmişti bu kilolar

İnsan diyete girince çevresindekiler sabote etmeye bayılıyorrr
Dayan canım.

öğle yemeğimi şimdi yiyorum 1yk pilav 3yk nohut
akşama arkadaş arayıp davet etti bakalım nolcak ??
oh ne güzel ailecek diyet umarım tığ gibi lolursunuzda k.lahana havuç niye yasak ben çok severim onları
1 yk pilav tebrikler valla
gelelim bana ben emzirdiğim için çok koyu diyet yapamıyorum
sabah aç karına elma sirkesi bval karısımı1 bardak çok az ekmek peynir ve sekersiz çay
ara 1 elma öğlen yine e.sirkesi biraz yeşillik ekmek peynir yedim akşam pilav ve tavuk haşlama salata yaptım azar azar yedim sonra çay var yatrkende yine sirkeli su elma sirkesindenmidir nedir çok fazla iştahım yok
egzersizim de gece yapıcam mekik çekiyorum 150 lkadar diğer hareketlerde vr işte onlarıda yazacakmıyım
acemiliğime verin öpğüldünüz

Sen de gayet güzel beslenmişsin canım. Emzirdiğine göre kiloların yavaş gitsin, olsun.
Havuçta şeker oranı yüksek diye diyetlerde tercih edilmiyor. Kara lahana neden yasak, bilmiyorum.

harika yaaa.... benim yapamadığımı yapıyorsun spor
benim spor eksik canım ama diyet nasıl olur bilmiyorum
başarılarımda var başarısızlıklarımda...
zaten dyts. kiloyu hiç düşünme dedi... amaç sağlıklı beslenmek
bakalım eşime evde tartılamayı yasakladı

sen yine ii beslenmişsin canım sonuçta bebiş var

belki işe başka şehirde başlarsın canım... kaçamak yapman azalır...

inşallah işe başlayana kadar incecik olurum şıkır şıkır giyinirim canım o zaman da ne giyeceğim derdine düşmek istemiyorum

İnsan diyete girince çevresindekiler sabote etmeye bayılıyorrr
Dayan canım.

hem de ne sabote özellikle haftasonları hamurişi olmayan günümüz olmuyo erkek kardeşim sebze yemeklerini çok fazla yemez annem de biricik oğluna kıyamayıp yapıyo işte olan da bana oluyo bi taneden bişey olmaz diye diye yerimizde sayıyoruz

bencede gayet güzel canım spor yapman da ayrıca çok hoş ben ne kadar üşengeç oldum böyle yaaaaa

Anneler oğullarının bir isteklerini iki etmiyorlar. Olan da sana oluyor canım. Neyse, bu şekilde iradeni güçlendiriyorsun şekerim :)
Neler yedim, yazayım:
Öğleden sonra 1 pk etiform ve ayran
Akşam da 6 kaşık bezelye, 2 kaşık makarna (yağsız) ve ayran.
Meyve suyu ve ayranın kalorileri aynı ama şeker seviyeleri farklıdır herhalde.

afiyet olsun şekercim meyve suyun şekersizse çok kalorili olduğunu sanmam ama ayran tabi diyete daha uygun tabi tam yağlı değilse :)

melankolicim aşağıda gördüm seni nasılsın cnm bi süredir görünmüyorsun bi sorunun falan yoktur umarım..

melankolicim aşağıda gördüm seni nasılsın cnm bi süredir görünmüyorsun bi sorunun falan yoktur umarım..

sağol baharcım iyiyim diyelim iyi olalım misali,bazı problemlerim var dış etkenli,canım sıkkın bayağı zamandır keyfim yok anlıyacağın,onun haricinde herşey normal yememe içmeme dikkat ediyorum ve sporuma aksatmadan gidiyorum.sen nasılsın? geçmişe baktım kilo vermeye tekrardan başlamışsın çok sevindim a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…