Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de merak ediyorum canımcım.
Hem Meliscim hangi modeli aldın hem de Melankoliyi
Dosbikim ve Melzeyitim, eşimle aynı ortamda çalışmadık ama muhtemelen zordur. Konuşacak konu çeşitliliği olmaz herhalde.
Baharcım, hoşgeldin bu arada. Nasılsın?

selam kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz maşallah oku oku bitiremedim :)
alıntılı cevap yazsam gece yarısına ancak biterdi o yüzden aklımda kalanları yazayım yerimseniben
yeni arkadaşlar gelmişler sanırım hoşgeldiler öyleyse a.s. umarım biraz daha hareket gelir takıma
dosbacım iş konusunu eğer imkanları güzelse kaçırma derim sonradan meslekten de soğuyabilirsin ben 1 yıl oldu işten ayrılalı ayrılmamdan sonra çizimde kullandığımız programların yenileri çıkmış bilmediğim o kadar şey var ki ister istemez soğudum tek hedefim 2010 da kpss den 90 üstü bi puan alıp hemen yerleşmek
melzeyitcim niye kırılayım sende haklısın her zaman takip edecek birini istiyosun tepende gündüzleri çok sık uğrayamıyorum birkaç gün içinde de ders çalışmaya başlıycam daha bi yoğun olucam beni de son 2 gündür arkadaşım takip ediyo en yakın arkadaşıma verdim o görevi her akşam ne yedim ne içtim rapor alıyo mesajla korkusundan kaçamak yapamıyorum eyvahedigeldismile ankaraya geldiğinde bende tanışmak isterim canım
nachtigallcim kansızlık için bol bol kurutulmuş kara üzüm ye canım aklına geldikçe tüket annemde de vardı doktor önermişti
adcım ve meliscim sizlerde iyisinizdir inşallah canlarım..

İyi akşımlar arkadaşlar,geçmşi biraz okudum tam yarama basmışsınız.Benim oğlumda 1 yıldır kansızlığı var ve o kadar özendiğime rağmen hala iyileşemiyor.Dr floradix şurubu önerdi.
yemekleri ise demire zengin olan yiyecekler süt ürünleri karıştırmamasını önerdi ve aralarında en az 1 saat geçmesi gerektiğini söyledi.Ama bir bebeğe uygulamak zor oluyor.
Size kayısı ve kırmız üzüm önerebilirim hem barsakların hızlı çalışmasını sağlar hem de kansızlığı gideriri.Çünkü ikisi de demire çok zengin.Nar da kansılığa birebir ama kabız yapıyor dikkatli kullanılmalıdır.
mercimek,bulgur,balkabağı,ıpanak da demire zengin yiyecekler.
kuru yemişler demire zengin ama diyet yapanlara hiç uyumaz.

bugün yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost 1 bardak ayran (sabah sabah nasıl içtin diyosunuzdur şimdi kaydirigubbakcemile3 napim siyah çayı hala şekersiz içemiyorum)
ara yapamadım
öğle 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık ıspanak
ara 1 bardak diyet kola :bboaraya bakarmısınız)
akşam 1 kepçe çorba 3 kaşık patlıcan yemeği birkaç kaşık da yoğurt
birazdan yeşilçayımı içerim yalnız suyumu 2,5 litreye tamamlayamadım 1 litre ancak içmişimdir tekrar pet şişelerimle içmeye başlıycam yarım litrelik pet şişelerle insan anlamıyo nasıl bitirdiğini..

bugünkü yediklerimi yazayım
sabah 1 yumurta,1 dilim ekmek
ara sütlükahve
öğlen 1 dilim helim peyniri
ara çeyrek nar,4 tane bisküvi
akşam yemeyi etli patates yemeyi.
bugün bu kadar. ve su su su bol su
benim de kansılığım var ve deli gibi peynir ve yoğurt yiyesim var ama kendimi tutmak zorundayım.

Kızlar, eşim benimle ilgilen demeye başladı. Gideyim de onunla sohbet edeyim biraz. Sizlere iyi sohbetler, iyi akşamlar :)))

aman canım ihmal etme :)) onlar da bebek gibi ihmale gelmio :))

canım iş iyi ama ben bu konuda ii miyim bilmiyorum kısmet diyelim şimdilik

canım bebişlerde çok daha zor olsa gerek...
herşeyi yediremiyorsun ki
umarım en kısa zamanda kanı çoğalır

canım benim diyet listemde light cola serbestti sıkıntı etme bence
bu arada arkadaşını tebrik ederim eli oklavalı mı bari??

arkadaşlar şimdilik çıkıyorum,daha sonra tekrar gircem.
görüşürüz canım

ben kaçar kızlar gece yatmadan girersem yazarım öpüldünüz görüşürüzzz...

göürüşürüz ii geceler

iyi akşamlar arkadaşlar
bi kaç gündür yazamadım biliyorsunuz kızım hastaydı
allaha şükür daha iyi bugün
ama ben hasta oldum bu seferde her yanım kırılıyor
birde bilgisayarım çöküş durumundaydı
eşim RAMini değiştirdi de düzeldi
Meliscim ben bu hafta başlayacağım diye kilomu takip etmedim ama bu hafta katılacağım diye sabah tartıldım bide regl dönemim bu hafta sabah ki kilom 78 geldi tam olarak
rejime yarından itibaren dikkat edeeğim bakalım kaç kilo vereceğim
hadi hayırlısı

bende de vardı ne yazıkki doktorum endişelendi hatta son 2 ay çift verdi bir içimlik şişe olanlar bende çok işe yaradı (isim vermiyim anladın sen). hap olanla 8 ay düzelmeyen kansızlığım son 2 ay onu kullanınca doğum öncesi yapılan tahlilere şaşırdım normale dönmüştü.
iyimiş kardeşin :) canım akşam yememekde olay. Ben bir şey yemedim yemekten sonra ama suyumu da 1 lt ancak içmişimdir çalıştım bu saate kadar. Bir bakınayım dedim yatmadan.

eşinle aynı ortamada olman sıkıntı olabilir ben istemezdim şahsen. görüşmezsiniz olur biter. Benim hocam eşiyle aynı fakültede ama ayrı arabayla gelip gidiyorlar birbirlerini işte hiç görmüyorlar bile :)

istanbullular kar geliyomuş :)) tam da tatilinize denk geldi
bende kar yağsın istiyorum ama ankarada çok hafif bi kar var

bekliyoruz ama yok :)

melisciğim hLETTİNMİ İŞİNİ ÇOK MERAK ETTİM YAZMAMAIŞSINDA

bende merak ettim meliscim hangi model aldın :))
ayy biz takımca meraklıyız

Ben de merak ediyorum canımcım.
Hem Meliscim hangi modeli aldın hem de Melankoliyi

kızlar almadım. eşime de kızdım ona süpriz yapmak isteyende hata. Gittim buldum bence çok güzel özellikleride iyi melzeyitim senle de konuştuktan sonra daha da bir emin gittim sağol canım. asus e serisiydi. me ile başlayan mağaza varya orada indirimde 390 tl yarın son ama alacaksanız alın çok güzel. Ama sadece beyaz vardı takarmı acaba dedim siyahı yoktu bir de experin bir modeli vardı kararsız kaldım dur sorayım dedim. Alma sakın dedi başka beğeniyormuş öyle herşeyi beğenmezmiş falan. O sinirle çıktım kendime 2 palto kızıma 3 kazak birsürüde zeka geşliştirici oyuncak aldım. laptop parası harcadım oh olsun :)))

adcım ve meliscim sizlerde iyisinizdir inşallah canlarım..

iyiyiz hayatım ne yapalım işte.

fikriyecim gerçekten çok şaşırıyorum çok güzel besliyorsun çünkü sanberki. Varmı yakında kontrolü belki toparlamıştır.

bebeiler hasta olunca kötü oluyor geçmiş olsun canım tekrardan.
tamam kilonu kaydettik hadi bakalım yarış fena bu hafta ama :)

size katılmak istiyorum kabul olunursa

olabilir canım gel deneyelim konuşalım taışalım.

nachtigallcim ne diyeceğim bak şimdi aklıma geldi. doktorum bir de üzüm pekmezi vermişti hergün 1 çorba kaşığı. o da iyi geliyor. ama süt ürünüyle alma.

ben yatıyorum iyi geceler herkese.

ızlar sözde çok uyucaktım ama iki gündür gördüğüm kötü rüyalr çıktı işte ablamızın eşi sabaha doğeu vefat etti şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum moralim çok bozuk canım öyle acıdıki geride kalanlaramı yanayım gidenemi bilemedim allahım inşallah onu cennetiylödüllendirir bu ara muhtemelen giremeyecem bu ruh haliyle birazzor beni merak etmeyin olurmu

canım başınız saolsun
çok üzüldüm... sırayla değil ki işte... genç ölümler çok üzüyor...Allah geride kalanlara yardım etsin..onunda mekanı cennet olsun inş.

baınız sağolsun allah kalanlara sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…