hoşgeldin canım.paylaşımın için teşekkürler. vereliniortakaksine nişanlımda cok kızıyor diyet yaptığım için o kilo vermemi istemiyokaydirigubbakcemile ama kola da hiç imnedim cayımada ayrı bir şeker atıyorum ve bende bir zayıflama otu var günde bir kere içiyorum cok tatsız birşey ama olsun onu içince 7 saat sonra wc den cıkamıyorsunuz ama cok işe yarıyorropuyorumnanaktan
canım fala inanma falsızda kalma demişler. ben sinir oluyorum o tür kadınlara. bende burda bir arkaşın ısrarıyla birine gittim. salak saçma alakası olmayan şeyler. kadın sanki söyledikleri doğruymuş gibi gözümün içine baka baka kendinden emin konuşuyor. o sordukça ben hayır diyorum,epey sıkılmıştı benden :mymeka:ben de çok fal severdim adcım. burada bir falcı kadın var suyu yumurta kırıyor yanında foto götürüyorsun bakıyor falan o gördüklerini söylüyor sen yazıyorsun. Bana dediki yaza kadar hamile kalacaksın ben kasımda hamile kaldım 1. hayal kırıklığı. dediki oğlun olacak klendimi psikolojik olarak buna hazırlamıştım karnım da öyleydi kız çıktı 2. yanılgı (tabi kızım olmasını çok istiyordumçok sevindim o ayrı) fala inancımı kaybettim. bir de bu kadın konusunda çok iyi sosyeteye evlere gidiyor çok da para vermiştim. ilk ve tek fal tecrübem budur :)
ablanın bırakması iyi olmuş onu huzursuz etmesi iy değil psikolojini bozardı adcım.
canım benim işte ilk sene zor gerçekten izinsiz ama hafta sonlarını değerlendirirsiniz sizde.
kaydirigubbakcemile3bence kendi aramızda yapalım rekabet işini herkese yarın eşleştirme yapalım kilosuna (huyu huyuna boyu boyuna :)) uygun birini.
oh ne güzel hadi gözünüz aydın. yarıyıl ne çabuk geldi,yaz tatilide çabucak gelir herhalde. iyi tatiller canım.Baharım, hoşgeldin. İyi misin şekerim?
YArın karneleri vereceğiz. Mutluyum. Dinleneceğim :))) Birazdan da banyo yapar yatarım ben :)
tebrikler hayatım ne güzel vermişsin.şanberke söyleyelim seni az daha yorsun. kaydirigubbakcemile3iyi akşımlar arkadaşlar misafirim var biliyorsunuz pek giremiyorum.yarın zamanım olmaz diye bugünden kilomu söyleyim 71 kg.bulgaristamndayken 2 kilo almıştım bu son haftada sanber beni çok yordu ve yememekten değil de koşuşturmaktan kilo verdim.
canım kilo vermene çok sevindim.ricaederim hayatım.fikir benden uygulaması senden ki sen en zor olanı başardın. devamını dilerim. inşallah dahada güzel sonuçlar alacaksın canım.kızlar çorba diyeti yaptım bu hafta biliyorsunuz... bu diyet için adcım teşekkür ederim... 5 gün düzenli yaptım,1 gün döner yedim( dün normal beslendim ama sonuç 67.9 :lepi: hihoyyyt
bugün tekrar başlamak istiyorum akşama çorba ve et kavurma yapacağım çnk yarın eşim diyetisyene gidecek... et kavurma yemek istedi :))
hayırlı olsun hayatım. prensesin ilk karnesi ne güzel mutluluk senin için, hayatı boyunca taktirlerini teşekkürlerinide görürsün inşallah canım. bende öpüyorum. opuyorumnanaktankızlar kuzum karne alacak ben oraya çıkacam şimdi ilk karnesi fotoğraf çekeyim barii
kızlar eşime laptop alacağım hediye bilindik bir mağaza isim vermemyeyim küçük laptoplarda güzel bir kampanya yapmış çok uygun. O da istiyordu ne zamandır aslında evde hem masaüstü hem laptop var benim. Oda yolda falan kullanırım diyor bazen işte lazım oluyormuş bazen bana işte lazım oluypr büyüğü götürmek sorun oluyor. Listeyi halledeyim çıkarım.
opuyorumnanaktanadcım gelmedi( o bu saate pek kalmazdı
opuyorumnanaktanben de merak ettim.
rekabet iyi olur bencede canım.ama eşlerimizi çok iyi takip edelim. ne yedi ne yaptı o unutsa bile biz bilelim. herkes oklavaya hazırlıklı olsun.günaydın kızlar kilom 83,2verememişim hiç rekabet işi iyi olacak gibime geliyo en azından azme getirir bizi haftaya 1 kilo vermiş olmak istiyorum eyvahedigeldismile
yok hayatım erken kalkar bizimki. bu sıralar 11-12 den aşağı yatmıyor o yüzden 8-9 gibi uyanır.önceden daha erken uyuyup 6-7 gibi kalkardı. ben çıkarken uyanmak üzereydi,kımıldanıp duruyordu yatağında.ayy inşallah oğluşu uyandırmamışımdır.
uyukucular :))biz de öptük bu hafta da kilo verde canım 2 haftalık birleşince belki haftaya derece yaparsın.
ah dosbacım ben senden fazla kaçamaklar yaptım biliyorsun. geçen salıydı sanırım tartıldığımda 200 gr vermiştim. ama ne durumdayım bilmiyorum bakalım akşam tartılırım unutmazsam.nach... canım bu haftada çorba ağırlıklı besleneceğim ama bu haftaki kadar ii olur mu bilmem çnk akşamları çorbayla zorlandım
adcım oluyo bazen öyle aksilikler... umarım kilo vermişsindir...
meliscim sen bilirsin canım yeni ark. ii olur aslında ama bu defa 2 hafta mı denesek??
çnk gelen gidiyo("
takipteyim hayatım sen hiiiiç merak etme.Ben kilolarca kabak alayım bari. Sebze yemeği olarak fırın mücver yerim. Akşam da kıymalı kabak yiyeyim. Bi de kereviz alırım. Rendeler, yoğurtla tüketeyim.
Adcıımmm, beni takip et.
Aslında hepimiz birbirimizi takip edelim
Dosbikim, yoğurtlu makarna çok iyi olur. Bi de sarmısak ilave edersin. Bol da su yanında.
Gitsin yağlar...
Şekerim, sanırım öyle bi şey demedim. Patlıcanla ne yapabiliriz? Hmm, közleyebiliriz. Çekirdeklerini çıkarıp ezebiliriz, yoğurtla yenebilir. Aklıma başka bi şey gelmedi.
Bi ara fırında patates tarifi vermiştim. O mu acaba bahsettiğin? Onu da yazayım. Şİmdi, mesela 23 cm çaplı bir payrekse (tabi çap çok da önemli değil ama bu çap için patates sayısını belirledim) yıkayıp kabuğunu soyduğun 2 orta patatesi halka halka doğrarsın, üzerini kapatacak kadar light süt ilave edersin, üzerine çörekotu ve zeytinyağı koyarsın. İstersen patateslerin arasına beyaz peynir koyabilirsin. Fırınlayacağın için yağsız peynir de kullanabilirsin. 35-40 dk pişirirsin, afiyetle yersin:)
1 küçük patates 1 dilim ekmeğe bedel. Süt light olacağı için bir sorun olmaz. Oradaki patatesin sanıırm çeyreğini rahatlıkla yiyebilirsin :)))
ayyy yemek demeyin acıkmışım :))
meliscim bu hafta yoğun değilsin sanırım ben seni sıkı takip ederim sende beni takip et...
nac.. canım benimde listem var ama sanki seninki daha renkli geldi... aslında çokta güzel uygulanır...
sonuçta çorba ile hayat geçmez ve kırılma noktam yaklaşınca acayip dağıtıyorum ve sonrada toparlayamıyorum
öğlene yoğurtlu makarna yemeyi düşünüyorum uzun zamandır yemedim
sabahtan beri de sadece 1 elma yedim ekmeği dengelemiş olurum :))
canım fala inanma falsızda kalma demişler. ben sinir oluyorum o tür kadınlara. bende burda bir arkaşın ısrarıyla birine gittim. salak saçma alakası olmayan şeyler. kadın sanki söyledikleri doğruymuş gibi gözümün içine baka baka kendinden emin konuşuyor. o sordukça ben hayır diyorum,epey sıkılmıştı benden :mymeka:
bıraktığı gerçekten iyi olmuştu hem onun için hem benim için. eve tereddütlü girer olmuştuk nerdeyse. bilmiyorumkismile
rekabet iyi olur bencede canım.ama eşlerimizi çok iyi takip edelim. ne yedi ne yaptı o unutsa bile biz bilelim. herkes oklavaya hazırlıklı olsun.
yok hayatım erken kalkar bizimki. bu sıralar 11-12 den aşağı yatmıyor o yüzden 8-9 gibi uyanır.önceden daha erken uyuyup 6-7 gibi kalkardı. ben çıkarken uyanmak üzereydi,kımıldanıp duruyordu yatağında.
canım bende sarımsaklı çok severim...
yağ eklemediğim için 1 küçük kase yemeyi düşünüyorum bakalım
çok şükür 2 gündür düzenli su içiyorum
evet yaa karıştırdım eşim demişti imam bayıldı kabakla yapmışlar patlıcanla yapılırya hatlar karıştı.
şimdi eşim ne zamndır imam bayıldı istiyordu iyi olmayacak kızartma ama çok istiyor diye yaptım patlıcan kızarttım sosunu ö.sonra yaparım soğan yok evde.
bizim kıymalı yemeğide koydum patlıcan kabak patates (1 tane kalmış evde melise yediririm dokunmam söz) biber koydum içine. belki şimdi yerim akşama çorba yerim sadece.
patatesli tarifde iyi ama 2 patatesin çeyreği benim gözümü doyurmazki sanırım 1 kilonun çeyreği demek istedin :)
Fal mı dediniz? Oyyy ,oyy. Ben Taksimde bir falcıya gitmiştim, güzel de para verdim. İlk baktığında bildi çok şeyi. 6 ay sonra ikinci kez gittim. Bu sefer fos çıktı. Ama dikkat ettim. Bu kişilerin sezileri çok kuvvetli oluyor. O günlerde beynimi meşgul eden konulardan hep bahsetti. Üstelik, genel geçer hepimizin kafasındaki konular da değildi. Direk kafana giriyor ama sonrası ileriye yönelik kehanetleri isabetsiz oluyor.
Bu kadın beni çok etkilemişti. Uzun zamandır fal baktırmıyorum denk gelirse iyi şeyler söylesin, moral düzeltsin, yeter bana.
:sm_cool:amman negüzel yemek tarifleri dönüyor burda hımm bende hasanpaşa köfte yedim 2 tane pilav yedim helva yedim yedim de yedim yani
kızımn karnesi hepsi 5 ama kızım çok kızmış sınıflarında emir tuna diye bir çocuk var bide murat emir ikisininde durumu kötü kızım sabah onların kesin 4ü vardır eminim dedi durdu karneyi alıncada anne emir tunanın bile 5 yani olacak şeymi dedi nasıl sinirlenmiş kızım okadar çalışıyor çocuk çalışmadan alıyor kızımda haklı yani :))))))))) hehehe çocuk falan ama hırsı tavan yani:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:sm_cool:amman negüzel yemek tarifleri dönüyor burda hımm bende hasanpaşa köfte yedim 2 tane pilav yedim helva yedim yedim de yedim yani
kızımn karnesi hepsi 5 ama kızım çok kızmış sınıflarında emir tuna diye bir çocuk var bide murat emir ikisininde durumu kötü kızım sabah onların kesin 4ü vardır eminim dedi durdu karneyi alıncada anne emir tunanın bile 5 yani olacak şeymi dedi nasıl sinirlenmiş kızım okadar çalışıyor çocuk çalışmadan alıyor kızımda haklı yani :))))))))) hehehe çocuk falan ama hırsı tavan yani:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
falmı dediniz bayılırım ama kimse şöyle bi falıma bakamamıştır benim bende zamanında iyi bakıyodum ama beleş olunca işime gelmedi hehehe
şaka biyana gerçekten sezgiler çok önemli ben halen sezgilerime çok güvenirim sezgilerim beni yanıltmaamıştır bugüne kadar:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım çizelge olayı beni bozar hahahDosbikim, ben bu aralar (uzun zamandır) spordan koptum. Bir çizelge çıkarsak ve birbirimizi takip etsek. Sen de koşu bandının tozunu alırsın. Çizelgeye uymayana sıfır versek..
arkadaslar bende sııznle bırlıkte kılo vermek ıstıyorum eger sızde uygun bulursanız ama kıloyu bızraz zor verıyorm bnuda belırtmek ısterım
hoşgeldiiiinnnn a.s.
sesli keman biraz kendinden bahseder misin ??
yaşın boyun? kilon? işin? evli? bekar? çocuk ??
size söz bakacam falınıza gelecem istanbula gelecem artık şart oldu havalar düzeliği an ordayım kızlar ben fala bakacam sizde bana istanbulu gezdireceksiniz
kızıma karne hediyesi almadım daha ama akşam yemeğe götürecem ne alsamki daha karar veremedim güzel bir elbise nasıl olur acaba bana akıl verin ikitane özel toka aldım birtanede taştan kolye yaptırdım taşın adını unuttum ama özelliği duygularnı dışarı yansıtmana içindeki fırtınaları azaltıyor karşındakine karşı söylemek isteyip söyleyemediklerini söylemekte yardımcı oluyormuş kıza her hafta hediye almaktan çocuk hediye arsızı oldu çıktı sz yinede bana akıl verin kızlar
arkadaslar bende sııznle bırlıkte kılo vermek ıstıyorum eger sızde uygun bulursanız ama kıloyu bızraz zor verıyorm bnuda belırtmek ısterım
canım çizelge olayı beni bozar hahah
ay çok kötüyüm ama söz pazartesi spora başlayalım hergün olmasa da gün aşırı yürüyelim birbirimizi takip edelim canım
size söz bakacam falınıza gelecem istanbula gelecem artık şart oldu havalar düzeliği an ordayım kızlar ben fala bakacam sizde bana istanbulu gezdireceksiniz
kızıma karne hediyesi almadım daha ama akşam yemeğe götürecem ne alsamki daha karar veremedim güzel bir elbise nasıl olur acaba bana akıl verin ikitane özel toka aldım birtanede taştan kolye yaptırdım taşın adını unuttum ama özelliği duygularnı dışarı yansıtmana içindeki fırtınaları azaltıyor karşındakine karşı söylemek isteyip söyleyemediklerini söylemekte yardımcı oluyormuş kıza her hafta hediye almaktan çocuk hediye arsızı oldu çıktı sz yinede bana akıl verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?