Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mesela benim diyetimde sebzelerde et kesinlikle yoktu
et grubunu öğlen tüketiyordum aslında sebzelerimde azıcık et olsa daha keyifli olabilir... benim için farketmiyor ama eşime ideal olur
bende geçen kabağı fırında yaptım ama beşamel soslu :)) ama gerçekten sosu azdı :)

hoşgeldin canım.paylaşımın için teşekkürler. vereliniortak

canım fala inanma falsızda kalma demişler. ben sinir oluyorum o tür kadınlara. bende burda bir arkaşın ısrarıyla birine gittim. salak saçma alakası olmayan şeyler. kadın sanki söyledikleri doğruymuş gibi gözümün içine baka baka kendinden emin konuşuyor. o sordukça ben hayır diyorum,epey sıkılmıştı benden :mymeka:
bıraktığı gerçekten iyi olmuştu hem onun için hem benim için. eve tereddütlü girer olmuştuk nerdeyse. bilmiyorumkismile

bence kendi aramızda yapalım rekabet işini herkese yarın eşleştirme yapalım kilosuna (huyu huyuna boyu boyuna :)) uygun birini.
kaydirigubbakcemile3

Baharım, hoşgeldin. İyi misin şekerim?
YArın karneleri vereceğiz. Mutluyum. Dinleneceğim :))) Birazdan da banyo yapar yatarım ben :)
oh ne güzel hadi gözünüz aydın. yarıyıl ne çabuk geldi,yaz tatilide çabucak gelir herhalde. iyi tatiller canım.
tebrikler hayatım ne güzel vermişsin.şanberke söyleyelim seni az daha yorsun. kaydirigubbakcemile3
canım kilo vermene çok sevindim.ricaederim hayatım.fikir benden uygulaması senden ki sen en zor olanı başardın. devamını dilerim. inşallah dahada güzel sonuçlar alacaksın canım.

kızlar kuzum karne alacak ben oraya çıkacam şimdi ilk karnesi fotoğraf çekeyim barii
hayırlı olsun hayatım. prensesin ilk karnesi ne güzel mutluluk senin için, hayatı boyunca taktirlerini teşekkürlerinide görürsün inşallah canım. bende öpüyorum. opuyorumnanaktan

adcım gelmedi ( o bu saate pek kalmazdı
opuyorumnanaktan

ben de merak ettim.
opuyorumnanaktan

günaydın kızlar kilom 83,2 verememişim hiç rekabet işi iyi olacak gibime geliyo en azından azme getirir bizi haftaya 1 kilo vermiş olmak istiyorum eyvahedigeldismile
rekabet iyi olur bencede canım.ama eşlerimizi çok iyi takip edelim. ne yedi ne yaptı o unutsa bile biz bilelim. herkes oklavaya hazırlıklı olsun.

ayy inşallah oğluşu uyandırmamışımdır.
uyukucular :))biz de öptük bu hafta da kilo verde canım 2 haftalık birleşince belki haftaya derece yaparsın.
yok hayatım erken kalkar bizimki. bu sıralar 11-12 den aşağı yatmıyor o yüzden 8-9 gibi uyanır.önceden daha erken uyuyup 6-7 gibi kalkardı. ben çıkarken uyanmak üzereydi,kımıldanıp duruyordu yatağında.
ah dosbacım ben senden fazla kaçamaklar yaptım biliyorsun. geçen salıydı sanırım tartıldığımda 200 gr vermiştim. ama ne durumdayım bilmiyorum bakalım akşam tartılırım unutmazsam.
takipteyim hayatım sen hiiiiç merak etme.

Dosbikim, yoğurtlu makarna çok iyi olur. Bi de sarmısak ilave edersin. Bol da su yanında.
Gitsin yağlar...

canım bende sarımsaklı çok severim...
yağ eklemediğim için 1 küçük kase yemeyi düşünüyorum bakalım
çok şükür 2 gündür düzenli su içiyorum

Fal mı dediniz? Oyyy ,oyy. Ben Taksimde bir falcıya gitmiştim, güzel de para verdim. İlk baktığında bildi çok şeyi. 6 ay sonra ikinci kez gittim. Bu sefer fos çıktı. Ama dikkat ettim. Bu kişilerin sezileri çok kuvvetli oluyor. O günlerde beynimi meşgul eden konulardan hep bahsetti. Üstelik, genel geçer hepimizin kafasındaki konular da değildi. Direk kafana giriyor ama sonrası ileriye yönelik kehanetleri isabetsiz oluyor.
Bu kadın beni çok etkilemişti. Uzun zamandır fal baktırmıyorum denk gelirse iyi şeyler söylesin, moral düzeltsin, yeter bana.

:sm_cool:amman negüzel yemek tarifleri dönüyor burda hımm bende hasanpaşa köfte yedim 2 tane pilav yedim helva yedim yedim de yedim yani

kızımn karnesi hepsi 5 ama kızım çok kızmış sınıflarında emir tuna diye bir çocuk var bide murat emir ikisininde durumu kötü kızım sabah onların kesin 4ü vardır eminim dedi durdu karneyi alıncada anne emir tunanın bile 5 yani olacak şeymi dedi nasıl sinirlenmiş kızım okadar çalışıyor çocuk çalışmadan alıyor kızımda haklı yani :))))))))) hehehe çocuk falan ama hırsı tavan yani:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

evet yaa karıştırdım eşim demişti imam bayıldı kabakla yapmışlar patlıcanla yapılırya hatlar karıştı.
şimdi eşim ne zamndır imam bayıldı istiyordu iyi olmayacak kızartma ama çok istiyor diye yaptım patlıcan kızarttım sosunu ö.sonra yaparım soğan yok evde.
bizim kıymalı yemeğide koydum patlıcan kabak patates (1 tane kalmış evde melise yediririm dokunmam söz) biber koydum içine. belki şimdi yerim akşama çorba yerim sadece.
patatesli tarifde iyi ama 2 patatesin çeyreği benim gözümü doyurmazki sanırım 1 kilonun çeyreği demek istedin :)

canım sınavlarım var bu hafta dersim salı dışında yok daha çok katılabilirim . Makarna yağsuızsa iyi ne olacak yoğurtlada harika olur ama yine de çok abartma bir de yanında ekmek yeme sakın bilmiyorumkismile

evet eşler iyi oldu. bkalım bu hafta nasıl sonuç alacağız.
melis de öyle 9dan önce uyanmazdı şimdi nerde 8 olmadan ayakta.

canım bende sarımsaklı çok severim...
yağ eklemediğim için 1 küçük kase yemeyi düşünüyorum bakalım
çok şükür 2 gündür düzenli su içiyorum

Dosbikim, ben bu aralar (uzun zamandır) spordan koptum. Bir çizelge çıkarsak ve birbirimizi takip etsek. Sen de koşu bandının tozunu alırsın. Çizelgeye uymayana sıfır versek..

falmı dediniz bayılırım ama kimse şöyle bi falıma bakamamıştır benim bende zamanında iyi bakıyodum ama beleş olunca işime gelmedi hehehe
şaka biyana gerçekten sezgiler çok önemli ben halen sezgilerime çok güvenirim sezgilerim beni yanıltmaamıştır bugüne kadar:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Melisim, imambyıldı için patlıcanı kızartmak yerine suda haşlayabilirsin. Üzerine zeytinyağı dökebilirsin. Tabi kızartma gibi olmaz tadı.
Ben de fırında patatese hiç dayanamıyorum ((

canım ben de iyi para vermiştim ama 2 önemli şeyi tutmamıştı melise hamile kalma zamanım ve cinsiyeti :) ilk ve son kez baktırmamdı. taksimdekileri ben de duymuştum. bu kadın eve geliyor.boshayallersmile

senin eşin kimdi bahar. baharım melzeyiti sana havale ediyorum çok yemiş.
hırslı kızım benim 5 almışsın işte otur yok illa çevredekilere de takarlar ben de biraz öyleydim de :) hırs iyidir bence. tebrikler kuzucuğa karne hediyesi ne alıyorsun annesi?kaydirigubbakcemile

Senin bu kız ileride iyi olacak şekerim :))))) Güzel olmuştur karne töreni değil mi:))

Yüzyüze buluştuğumuzda bakarsın değil mi bize:))) Bi istisna yaparsın artık :)

arkadaslar bende sııznle bırlıkte kılo vermek ıstıyorum eger sızde uygun bulursanız ama kıloyu bızraz zor verıyorm bnuda belırtmek ısterım

Dosbikim, ben bu aralar (uzun zamandır) spordan koptum. Bir çizelge çıkarsak ve birbirimizi takip etsek. Sen de koşu bandının tozunu alırsın. Çizelgeye uymayana sıfır versek..
canım çizelge olayı beni bozar hahah
ay çok kötüyüm ama söz pazartesi spora başlayalım hergün olmasa da gün aşırı yürüyelim birbirimizi takip edelim canım

arkadaslar bende sııznle bırlıkte kılo vermek ıstıyorum eger sızde uygun bulursanız ama kıloyu bızraz zor verıyorm bnuda belırtmek ısterım

hoşgeldiiiinnnn a.s.
sesli keman biraz kendinden bahseder misin ??
yaşın boyun? kilon? işin? evli? bekar? çocuk ??

size söz bakacam falınıza gelecem istanbula gelecem artık şart oldu havalar düzeliği an ordayım kızlar ben fala bakacam sizde bana istanbulu gezdireceksiniz

kızıma karne hediyesi almadım daha ama akşam yemeğe götürecem ne alsamki daha karar veremedim güzel bir elbise nasıl olur acaba bana akıl verin ikitane özel toka aldım birtanede taştan kolye yaptırdım taşın adını unuttum ama özelliği duygularnı dışarı yansıtmana içindeki fırtınaları azaltıyor karşındakine karşı söylemek isteyip söyleyemediklerini söylemekte yardımcı oluyormuş kıza her hafta hediye almaktan çocuk hediye arsızı oldu çıktı sz yinede bana akıl verin kızlar

tamam güzel pazarlık melzeyitim bekliyoruz çağlacımı da alır gezeriz şöyle bir güzel.
birsürü şey almışsın canım evet bizimkiler hediye arsızı olacaklar doğru diyorsun birşey almayabilirsin zaten almışsın.
canım melikenin işçindeki fırtınaları azaltmaya ihtiyacoı olabilir ama karşındakine karşı söylemek isteyip söyleyemediklerini söylemekte yardıma ihtiyacı olduğunu sanmıyorum taşsız da hallediyor cadı kızım benim. benim kızımda ablası gibi olsun büyüyünce hırslı tuttuğunu koparan çekinmeden konuşan olsun.

Hoşgelsin sesli keman. Ben 7 yıllık evliyim. 70 den çizelgemde gördüğün kiloya düştüm.
Sen kendini tanıtır mısın biraz?

canım çizelge olayı beni bozar hahah
ay çok kötüyüm ama söz pazartesi spora başlayalım hergün olmasa da gün aşırı yürüyelim birbirimizi takip edelim canım

PAzartesi başlıyoruz di mi canım? Takip de edeceğiz birbiriminizi

Sen gel şekerim, biz gezdiririz seni. Ama bu aralar gelme. Nasıl bir yağmur var şimdi burada. Pehh

Kızına bence renkli kalem seti al. Ben hala her sınavı farklı renkte kalemle okuyorum :))) Dün bir tane açık mavi, bir tane de yeşil kalem aldım :))) O da daha hevesle ders çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…