nach... canım bu haftada çorba ağırlıklı besleneceğim ama bu haftaki kadar ii olur mu bilmem çnk akşamları çorbayla zorlandım
adcım oluyo bazen öyle aksilikler... umarım kilo vermişsindir...
meliscim sen bilirsin canım yeni ark. ii olur aslında ama bu defa 2 hafta mı denesek??
çnk gelen gidiyo("
Cici bardaklarını çıkar şekerim. Gaza getiriyorlar bir süre :)) Tabi, aslında en iyisi suyu hayat tarzı olarak benimsemek. Aslında bizi sudan uzaklaştıran şey diğer gazlı, gazsız içecekler. Dün yemek yerken boş bulundum, kola almadım. Yemekle su içtim. Hem daha geç acıktım hem de su içtim. Eve başka içecekler almamak lazım. Dışarıda da sadece su istemek lazım.
Melisim, belki yeni arkadaşlar katılırsa ve aralarında hırslı ve takipçi biri olursa bizi olumlu etkiler mi? Diğer arkadaşlar ne diyor?
melisim canım listeniz tamamdır hadi kolay gelsin....
güzel bir diyet alternatifli olması en güzeli bende mi yapsam kendimi herşeye atlıyor gördüm :)
nach... canım bu haftada çorba ağırlıklı besleneceğim ama bu haftaki kadar ii olur mu bilmem çnk akşamları çorbayla zorlandım
adcım oluyo bazen öyle aksilikler... umarım kilo vermişsindir...
meliscim sen bilirsin canım yeni ark. ii olur aslında ama bu defa 2 hafta mı denesek??
çnk gelen gidiyo("
Ve doyurucu bir diyet meliscim. Ben diyet yaparken acıkınca moralim bozuluyor, gözüm hep aç oluyor. İradesizlik işte!
Ama muhakkak eşlerimiz ve rakiplerimiz çok iyi takip etmeli. Açıklarımızda bizi uyarmalı.
Dosbikim, benim uygulayacağım diyete bi bak istersen. Belki ilham verir. Gece yatağa aç yatamıyorum ben. Uyuyamıyorum. Gece açlıkla uyanıyorum. Belki akşam yemeklerini güçlendirirsin.
Meliscim, dosbikime katılıyorum. Ben yeni arkadşların ne zaman geldiğini ne zaman gittiğini anlamıyorum. Topikte yeni bi isim görüyorum, sonra o isim yok oluyor :)))
listemizi de verdim.
Herhalde bu sefer hiç iç açıcı bir tabloyla karşılaşmayacağız
nachtigallim ço0k ayıp olacak sana defalarca anlattın ama şu fırın mücver tarifni yine yazsan bende de kabak var yapayım.
yooo ekside değiliz ki.
ama bu hafta 1. olalım lütfen arkadaşlar. Eşler birbirini tırtıklasın.
Şekerim şimdi, 1 kilodan yapman daha iyi. Çünkü kabak pişince azıcık kalıyor :)))
1 kilo kabağı rendele. 1 ya da 2 yemek kaşığı silme un ilave et ve 1 yumurta ekle. İyice karıştır. İstediğin kadar tuz, karabiber, kekik, kırmızı biber koy. Azııcık kabartma tozu ilave et, zeytinyağı ekle ve fırına ver. 30 dk kadar pişsin. Afiyetler ye :)))
Ben nasıl düşündüm biliyor musun: Bütün takımlar kilo vermiştir, bi tek biz sabit çıkmışızdır. Senin yanıtından her zaman takımların kilo vermediğini anlıyorum, hatta alanlar da oluyor :)))) Şu genel listeleri bi ara inceleyeyim ben :))) Hiç bakmamıştım.
Hiç denemedim hayatım ama o zaman sebze yemeği olmaz. Eğer içine peynir koyarsan kıymalı yemek kategorisine koyabilirsin. Mesela, akşam yemeği için.canım peki kıymada koyabiliyormusun buna iyi olurmu hiç denedinmi?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-29.html buradan bakabilirsin bu haftaki son duruma bitmedi ama hala.
bi soru daha patlıcanla da olabilir demiştin sanki patlıcan nasıl olurki rendelenmez başka türlüde pişmez belki.
melise de kıymalı kabak yapacağımda tek seferde aradan çıkarayım demiştim :))
Dosbikim, yoğurtlu makarna çok iyi olur. Bi de sarmısak ilave edersin. Bol da su yanında.ayyy yemek demeyin acıkmışım :))
meliscim bu hafta yoğun değilsin sanırım ben seni sıkı takip ederim sende beni takip et...
nac.. canım benimde listem var ama sanki seninki daha renkli geldi... aslında çokta güzel uygulanır...
sonuçta çorba ile hayat geçmez ve kırılma noktam yaklaşınca acayip dağıtıyorum ve sonrada toparlayamıyorum
öğlene yoğurtlu makarna yemeyi düşünüyorum uzun zamandır yemedim
sabahtan beri de sadece 1 elma yedim ekmeği dengelemiş olurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?