Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam davet edeceğim o halde. Ksatılımına göre beraber karar veririz çok katılırsa ilk hafta alırız yok biraz azsa 2. hafta da deneriz.

tamam çıkarıyorum o zaman. Evdekini de işe götüreyim.
Tabi olumlu etkiler hem de ne güzel olur ama işte onu da bulmak zor. Zenim vardı bir ara hatırlarmısınız kayıp o ne güzel gelmişti öyle birini bulsak yine. Bir bakınayım.

melisim canım listeniz tamamdır hadi kolay gelsin....

teşekkürler kallistem.

güzel bir diyet alternatifli olması en güzeli bende mi yapsam kendimi herşeye atlıyor gördüm :)

Ve doyurucu bir diyet meliscim. Ben diyet yaparken acıkınca moralim bozuluyor, gözüm hep aç oluyor. İradesizlik işte!
Ama muhakkak eşlerimiz ve rakiplerimiz çok iyi takip etmeli. Açıklarımızda bizi uyarmalı.

Dosbikim, benim uygulayacağım diyete bi bak istersen. Belki ilham verir. Gece yatağa aç yatamıyorum ben. Uyuyamıyorum. Gece açlıkla uyanıyorum. Belki akşam yemeklerini güçlendirirsin.

Meliscim, dosbikime katılıyorum. Ben yeni arkadşların ne zaman geldiğini ne zaman gittiğini anlamıyorum. Topikte yeni bi isim görüyorum, sonra o isim yok oluyor :)))

haklısın dosbacım beni iyi takip et lütfen :kedi:
zaten aç kalınca diyet 1-2 hafta yapılır sonra herşeye saldırır insan. En güzeli doyurucu diyet tabi.
tamam yeni arkadaşları iyi gözlemleyelim.

Ben kilolarca kabak alayım bari. Sebze yemeği olarak fırın mücver yerim. Akşam da kıymalı kabak yiyeyim. Bi de kereviz alırım. Rendeler, yoğurtla tüketeyim.
Adcıımmm, beni takip et.
Aslında hepimiz birbirimizi takip edelim

nachtigallim ço0k ayıp olacak sana defalarca anlattın ama şu fırın mücver tarifni yine yazsan bende de kabak var yapayım.

nachtigallim ço0k ayıp olacak sana defalarca anlattın ama şu fırın mücver tarifni yine yazsan bende de kabak var yapayım.

Şekerim şimdi, 1 kilodan yapman daha iyi. Çünkü kabak pişince azıcık kalıyor :)))
1 kilo kabağı rendele. 1 ya da 2 yemek kaşığı silme un ilave et ve 1 yumurta ekle. İyice karıştır. İstediğin kadar tuz, karabiber, kekik, kırmızı biber koy. Azııcık kabartma tozu ilave et, zeytinyağı ekle ve fırına ver. 30 dk kadar pişsin. Afiyetler ye :)))

yooo ekside değiliz ki.
ama bu hafta 1. olalım lütfen arkadaşlar. Eşler birbirini tırtıklasın.

Ben nasıl düşündüm biliyor musun: Bütün takımlar kilo vermiştir, bi tek biz sabit çıkmışızdır. Senin yanıtından her zaman takımların kilo vermediğini anlıyorum, hatta alanlar da oluyor :)))) Şu genel listeleri bi ara inceleyeyim ben :))) Hiç bakmamıştım.

canım peki kıymada koyabiliyormusun buna iyi olurmu hiç denedinmi?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-29.html buradan bakabilirsin bu haftaki son duruma bitmedi ama hala.

bi soru daha patlıcanla da olabilir demiştin sanki patlıcan nasıl olurki rendelenmez başka türlüde pişmez belki.

Şekerim, sanırım öyle bi şey demedim. Patlıcanla ne yapabiliriz? Hmm, közleyebiliriz. Çekirdeklerini çıkarıp ezebiliriz, yoğurtla yenebilir. Aklıma başka bi şey gelmedi.
Bi ara fırında patates tarifi vermiştim. O mu acaba bahsettiğin? Onu da yazayım. Şİmdi, mesela 23 cm çaplı bir payrekse (tabi çap çok da önemli değil ama bu çap için patates sayısını belirledim) yıkayıp kabuğunu soyduğun 2 orta patatesi halka halka doğrarsın, üzerini kapatacak kadar light süt ilave edersin, üzerine çörekotu ve zeytinyağı koyarsın. İstersen patateslerin arasına beyaz peynir koyabilirsin. Fırınlayacağın için yağsız peynir de kullanabilirsin. 35-40 dk pişirirsin, afiyetle yersin:)
1 küçük patates 1 dilim ekmeğe bedel. Süt light olacağı için bir sorun olmaz. Oradaki patatesin sanıırm çeyreğini rahatlıkla yiyebilirsin :)))

ayyy yemek demeyin acıkmışım :))
meliscim bu hafta yoğun değilsin sanırım ben seni sıkı takip ederim sende beni takip et...
nac.. canım benimde listem var ama sanki seninki daha renkli geldi... aslında çokta güzel uygulanır...
sonuçta çorba ile hayat geçmez ve kırılma noktam yaklaşınca acayip dağıtıyorum ve sonrada toparlayamıyorum
öğlene yoğurtlu makarna yemeyi düşünüyorum uzun zamandır yemedim
sabahtan beri de sadece 1 elma yedim ekmeği dengelemiş olurum :))

Dosbikim, yoğurtlu makarna çok iyi olur. Bi de sarmısak ilave edersin. Bol da su yanında.
Gitsin yağlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…