pekmeze devam et canım başka tatlı yemezsen çok sorun olmaz... sonuçta doğal şeker
serumların ne kadar?? daha çok mu??
öğlen sadece elma yedim
akşam 3yk pilav 3-4yk nohut 2yk yoğurt yedim
tv seyrederkende meyve yiyeceğim :)
canım geçmiş olsun arada kızdan alıyorum bilgisayarı bakıyorum
Hırsını almışsındır artık Baharım. Bi daha uzun süre yemezsin :))
canım haftasonu kaçamak yapmazsın olur ... afiyet olsun
öğlen sadece elma yedim
ben geldim simit yedim ama içim halen bulanıyor muhtemelen buda gider bide baş ağrısı ayyy ne oluyor mızmız bir kadın oldum çıktım çorba içeyim dedim ama yapaadım artık uyurum birazdan
bu arada herkese günaydın. bugün anlayamadığım bir his var içimde.sabah kayınvalidenin yengesinin vefat haberini aldık.tanışmak nasip olmadı kendisiyle,onlar trabzon da memlekette yaşıyorlar,nasip olursa bu yaz gitmeyi düşünüyoruz,dayı oğlunun düğünü için.ozaman tanışabilirdim ama nasip değilmiş. gerçi uyanır uyanmazda üzerimde bir ağırlık vardı,sanırım bu haberi alacağım içindi. kayınvalide sanırım memlekete gidecek.bende bugün erken çıkarım çocuğu almam lazım annemi arayıp birkaç günlüğüne gelmesini söylicem. sıkıcı bir gün benim için inşallah sizler için çoook güzel bir gündür.
günaydın arkadaşlar akşam 1 tane simiti tekbaşıma götürdüm allahi ama yemek yemedim birkaç zeytn ve 1 bardak gazoz ama kuruyemiş yedim azcık
miğdem düzelmediği gibi boğazımda tahriş oldu gece 3 defa başağrısıyla kalktım ve halen devam ediyor sabah 1 mandalina 3 dilim elma yedi mboğazım rahatlasın diye yarım dan biraz fazlada silmit yedimm şimdide yeşil çay içiyorum
melisciğim özledim seni
bu arada herkese günaydın. bugün anlayamadığım bir his var içimde.sabah kayınvalidenin yengesinin vefat haberini aldık.tanışmak nasip olmadı kendisiyle,onlar trabzon da memlekette yaşıyorlar,nasip olursa bu yaz gitmeyi düşünüyoruz,dayı oğlunun düğünü için.ozaman tanışabilirdim ama nasip değilmiş. gerçi uyanır uyanmazda üzerimde bir ağırlık vardı,sanırım bu haberi alacağım içindi. kayınvalide sanırım memlekete gidecek.bende bugün erken çıkarım çocuğu almam lazım annemi arayıp birkaç günlüğüne gelmesini söylicem. sıkıcı bir gün benim için inşallah sizler için çoook güzel bir gündür.
:tomato: al sana pişman :tomato: al sana pişman kaydirigubbakcemile3selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben beve yeni geldm dışardaydım ve çok kötü bi kaçamak yaptım arkadaşımla pizza yedik bilmiyorumkismile hani şu orta boy olanlarından nasıl şiştim anlatamam sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştm evden tabi o kadar aç olunca gözümüz döndü yedik ama pişmanımmmm alsanaalsanasmile
zannetmiyorum geçende 1 porsiyon iskender yemiştiiii. kaydirigubbakcemile3Hırsını almışsındır artık Baharım. Bi daha uzun süre yemezsin :))
maşallah hayatım. aman nazar deymesin.öğlen sadece elma yedim
seninde öğünlerin iyimiş hayatım. lahana suyu ve emzirmek bilmediğim konular o yüzden yardımcı olamıyorum. ama araştırmadan kullanma derim nette illaki bişeyler yazıyordur.herkese iyi aksamlar.melzeyit-dosba gecmiş olsun kızlar.
benim suan için diyetim iyi gidiyor.
sabah nestl nesfit yedim yarım yaglı sütle (1 kase)
ara öğün 2 ceviz 1 meyve
öğle 1 kase mercimek corbası 1 kase yogurt 1 dilim kepek ekmegi
aksam 1 tabak yesil mercimek yemeği yarım dilim kepek ekmeği(bakliyattan gitmişim bugün kırmızı yeşil hehehe:)))
şimdide armut ve mandalina yedim
1,5 lt su
sabah ve aksam lahana suyu
yaa lahana suyu emzirenler için uygunmu dedim sonuc olarak uygun olmadıgını yazmıs bir arkadasımız ama ben ek gıdada veriyorum kızım 11,5 aylık.neyse bi arastırayım.
birde ekmek günde kac dilim yiyiyorsunuz.
bir soru daha yeşil cay emzirenler için sorun teskil edermi:)))
meleğime zarar gelmesinden onunda zayıflamasından emmeyi bırakmasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?