sağol nacticim,gerçektende başka oluyor. valla canım istedi o ayrı bide ereğliye gelesiye kadar birinin elinde muhakkak simit vardı. bende bu bir işaret herhalde dedim ve yedim (bahaneye bak) kaydirigubbakcemile3Adcım, afiyet olsun. Annendeymişsin. İyi ki yemişsin. Anne yemekleri bi başka oluyor :))) Senin canın geçenlerde de simit istemişti. İsabet olmuş.
canım geçmişolsun tekrardan. umarım şimdi daha iyisin.Bugün neler yaaptım, yazayım.
Malum dr gittim, ve kan serumlarımı aldım.
Öğlen 1 tost yedim. Akşamüstü biraz karıştı. Eve çok aç geldim. Bezelye ve iki kaşık pilav yedim. Birazdan da bezelye yer, günü kapatırım hevesindeyim. Herhalde akşam yemeğinden sonra serumu taktırmaya gideceğiz. Korkuyorum :)))
fikriyecim sana hiç nasip olmamıştı herhalde alsan bakalım,alsana bakalım oh oh :tomato: :tomato: :teytey:iyi akşımlar arkadaşlar,akşamyemeği daha yemedim ama 1 gofret kaçamak yaptım.:umursamaz:alsanaalsanasmile
dün hiç uğramadın hayatım,başka sorun yoktur umarım.kızlar çok dağıttım toplayamıyorum kendimiii yardıma ihtiyacım varrrrr
sanada günaydın hayatım,herkese günaydın.klasik kahvaltımı yaptım birazcıkta tahin pekmez yedim
bugün hava soğuk ama dışarı çıkmayı düşünüyorum ve yürümeyi ... ama önce evimi toparlayım
buralardayım
günaydın günaydınn yine kaçırmaya devam benim melisim bu hafta izinli sayarsan beniii sevinirimmm canım hiç bişey yapmak istemiyor
klasik kahvaltımı yaptım birazcıkta tahin pekmez yedim
bugün hava soğuk ama dışarı çıkmayı düşünüyorum ve yürümeyi ... ama önce evimi toparlayım
buralardayım
günaydııınnnn
canım izinli olmayı istemek hakkın tabii ama bizi bırakma... bıraktıkça dağıtıyoruz... sende katılsana şu çorba diyetine... ben akşam sebze yedim
sadece sabahları ekmek yiyorum ve iyi de gidiyor... hazır hissettiğinde deneyebilirsin
hepimiz kış depresyonundayız... bende aynı senin gibiyim ama mart ayının sonunu düşündükçe gaza geliyorum ... sonuçta bu kışlık kıyafetler çıkacak dimi??( ve yine neden daha önce zayıflamadım diye kendime kızmak istemiyorum ( çevredeki çıtır kızlara sinir oluyorum (
Kızlar sabah giremedim. Uyandım ve evden çıktım :)
Kahvaltıda 2 dilim ekmek ve peynir vardı. Ara yapmadım. Öğlen biraz erken 1 tavuk döner yedim okulda. Daha da bi şey yemedim. Saat daha 2 miş yaa. Şimdi baktım. Ben akşamüstü oldu sanıyodum. Artık üst üste iki ara yaparım. Akşam da bezelye yerim. Saat 6 dan sonra bi şey yemeyim diyorum. Bakalım uygulayabilecek miyim? 1,5 lt su içtim.
Burada kar yağıyor. Hafiften kişiliksiz ama olsun. Belki gece artar :)))
herkese merhabalar
nasılsınız şekerler
afiyet olsuuuun.Kızlar sabah giremedim. Uyandım ve evden çıktım :)
Kahvaltıda 2 dilim ekmek ve peynir vardı. Ara yapmadım. Öğlen biraz erken 1 tavuk döner yedim okulda. Daha da bi şey yemedim. Saat daha 2 miş yaa. Şimdi baktım. Ben akşamüstü oldu sanıyodum. Artık üst üste iki ara yaparım. Akşam da bezelye yerim. Saat 6 dan sonra bi şey yemeyim diyorum. Bakalım uygulayabilecek miyim? 1,5 lt su içtim.
Burada kar yağıyor. Hafiften kişiliksiz ama olsun. Belki gece artar :)))
nerde hareket orda bereket dosbacım sen şu bandı niye kullanmıyorsun hala anlamış değilim. hayatım hem evdesin hem koşu bandın var ne bekliyorsun çıkı çıkı ver. kaydirigubbakcemile2kar akşama gelecekmiş sonrada sizden bize doğru gece gelcekmiş hihoyyyt
yürüyüşe çıkamadım ama günüm çok hareketli geçti
iyiyiz hayatım sen nasılsın. bebeğin nasıl canım.herkese merhabalar
nasılsınız şekerler
öğle yemeği yemedim canım çekmiyo...
1 elma yedim
bugün tam anlamıyla diyet uyum sağladım ama akşama nohut pilav ve çorba var çok kaçırmamak için şimdi bişeyler atıştırmam lazım
belki 1 bardak süt içerim
Nurcum emziriyorsan lahana suyu kullanmaman lazım,daha önceden araştırmıştım ve emziren anneler çin uygun olmadığını okumuştum.Sen çok dengeli beslenmeye çalışmalısın.
biz iiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl oldu??
kar akşama gelecekmiş sonrada sizden bize doğru gece gelcekmiş hihoyyyt
yürüyüşe çıkamadım ama günüm çok hareketli geçti
herkese merhabalar
nasılsınız şekerler
öğle yemeği yemedim canım çekmiyo...
1 elma yedim
bugün tam anlamıyla diyet uyum sağladım ama akşama nohut pilav ve çorba var çok kaçırmamak için şimdi bişeyler atıştırmam lazım
belki 1 bardak süt içerim
kızlar öğlen yemeğini yine kaçırdım ama busefer vücudum isyan etti ve nevar ne yok çıkarttım şimdide başım ağrıyor ben bu hafta izinli olayımda haftaya gelirim ya buralardayım ama tartıda moralim bozuldu oyüzden sadece cumaya katılmayım bu hafta
selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben beve yeni geldm dışardaydım ve çok kötü bi kaçamak yaptım arkadaşımla pizza yedik bilmiyorumkismile hani şu orta boy olanlarından nasıl şiştim anlatamam sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştm evden tabi o kadar aç olunca gözümüz döndü yedik ama pişmanımmmm alsanaalsanasmile
kızlar öğlen yemeğini yine kaçırdım ama busefer vücudum isyan etti ve nevar ne yok çıkarttım şimdide başım ağrıyor ben bu hafta izinli olayımda haftaya gelirim ya buralardayım ama tartıda moralim bozuldu oyüzden sadece cumaya katılmayım bu hafta
Arada yarım paket etiform yedim, yanında 2 çay kaşığı pekmez. Malum serumlara destek vermek lazım.
Melisciğimde çok yoğun galiba. Kolay gelsin arkadaşım.
canım haftasonu kaçamak yapmazsın olur ... afiyet olsunselam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben beve yeni geldm dışardaydım ve çok kötü bi kaçamak yaptım arkadaşımla pizza yedik bilmiyorumkismile hani şu orta boy olanlarından nasıl şiştim anlatamam sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştm evden tabi o kadar aç olunca gözümüz döndü yedik ama pişmanımmmm alsanaalsanasmile
Hırsını almışsındır artık Baharım. Bi daha uzun süre yemezsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?