günaydııııınnnn a.s.
kızlar bugün kek yemeyeceğim
akşam çorbam bitmişti ve sabah klasik kahvaltımı yaptım ama birazcık bal yedim
şimdi yayla çorbası yapcağım ama pirincini az koymayı planlıyorum
sizler nasılsınız??
nach.. canım daha iyisin inş.?
doktorunu ihmal etme canım geçmiş olsun
inşallah mühim bişey değildir canım belki de üşüttün ondan ağrı yapıyordur çok geçmiş olsun haberdar et bizi de
geçmiş olsun gittinmi doktora?
biraz stresin var ondan olurmu ki:kedi:
kızlar eşim kek yedi ama ben yemedim :))
bu hafta böle... yemezsem ölmem dimi ama ??
merhabalar kızlar
kusura bakmayın 2-3 gündür aranıza katılamadım
şu anda geçmişede bakamadım
kuzum çok hasta
2-3 gündür dra taşınıyoruz bronşiyelleri tıkanmış 4 saat aralıklarla buhar veriyoruz bir sürü ilaç kullanıyoruz
iyice nazlandı bana çok düştü babasını falan taıyor yanında illaki ben olacam
diyetime gelince cuma günü kuzumun üzüntüsünden bişe yemedim sadece su içtim
dünde biraz börek falan yedirdi eşim
şu saat oldu halada ağzıma bşey koymadım
ama kilomda aynı
inş yarından itibaren daha dikkat edecem ve günlük olarak beslenmemi yazmaya çalışacağım
sizlerde bi yaramazlık yoktur inş.
kızlar cumartesi pazar çorba diyetinden eser kalmadı yarın başlayıp alıştırıcam kendimi ama alıştıktan sonra yiyeceklere hayır demek daha kolay sanırım
canım aşırı sıkıntıya sokma kendini ozaman da yağ yakamazsın
çorba iç ama yanında da bişeyler yemeyi ihmal etme
ben dün akşama kadar çorba içtim (3 kase)
1 kase yoğurt ve 1 dilim kek
2elma
bugün ise sabah klasik kahvaltı ama 2-3tk kadar bal yedim
öğle ile akşam bir oldu 1 kase çorba 1yk bulgur pilavı sadece tadına baktım
akşam çok acıkırsam 1 kase daha içerim
baharcım çok zorlama canım sen istersen 1 dilim ekmek ye günlük benim ekmek olmazsa olmazlarımdan değil
kızlar ben bugün biraz kaçırdım ama yarın yeni bir gün ve kaçamaksız geçecek söz.
canım aşırı sıkıntıya sokma kendini ozaman da yağ yakamazsın
çorba iç ama yanında da bişeyler yemeyi ihmal etme
ben dün akşama kadar çorba içtim (3 kase)
1 kase yoğurt ve 1 dilim kek
2elma
bugün ise sabah klasik kahvaltı ama 2-3tk kadar bal yedim
öğle ile akşam bir oldu 1 kase çorba 1yk bulgur pilavı sadece tadına baktım
akşam çok acıkırsam 1 kase daha içerim
baharcım çok zorlama canım sen istersen 1 dilim ekmek ye günlük benim ekmek olmazsa olmazlarımdan değil
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarım. Dr muayene etti, kan ve idrar tahlili yaptı. Böbrekler anlamında temiz çıktı. Ağrın devam ederse ultrason çekeriz dedi. Ama ağrım yavaş yavaş kayboldu. Sanırım gereksiz panik yaptım. Dedim ya, çocukken geçirdiğim böbrek rahatsızlığı beni düşündürdü.
Kan tahlilinde kanım düşük çıktı. Şaşırdım. Çünkü kan ilacı kullanıyorum. Dr kullandığım kan ilacının çok doğal ve yan etkisinin az olduğunu söyledi. Daha agresif bir ilaç kullanmalıymışım. Yarın ya da öbür gün okul çıkışı gittiğim bir aile hekimi var, ona gidip gösteririm tahlili. Bakalım, ne diyecek? SAnırımkansızlık yüzünden mi bu aralar tatlı ihtiyacı duyuyorum. Çünkü normal şartlar altında tatlı akllıma gelmez.
Yarın toparlarsın kendini baharım. Ama muhakkak bi şeyler ye, hem güçten düşmezsin, hem de daha hızlı kilo verirsin.
Kızlar, şimdi yediklerimden bahsedeyim biraz. Sabah 1 tane albeni yedim. Öğleden sonra 1 hamburger yedim. Akşama doğru sinemada çok az patlamış mısır yedim (yağsız) Şimdi de süt içiyorum.
Bugün avatara gittik. 3 boyutlu salona. Çookkk güzeldi. Tavsiye ediyorum. Gittiğimiz salon da çok güzeldi. Koltuklar çok geniş, önleri çok açık ve arkaya yatıyordu :)) Konforumuz yerindeydi anlayacağınız :) Arkadaşlar muhakkak gidin :))) Filmi anlatmamak için kendimi zor tutyorum :)))
Ben ufak ufak yatarım şimdi.
Sizlere iyi geceler, tatlı rüyalar :)
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Beni takımdan mezun edebilirsin ferdacım.Sizlerin arasına bayağıdır giremedim,nedenini sizler biliyorsunuz.Ben sizleri şaşkın bir durumdayken tanıdım.Her yerden sarkan bir yağ fazlalığım vardı.Diyete başladığımda 70 kiloydum.Şu an 60 kiloyum.İlaçlar,serumlar geçen ay beni çok şişirmişti yine.Ama sonrasında etrafında baskısıyla,rejim yaptım 65 ten 60 a düştüm.Birde hergün 1 saat göbek attım.Deli gibi.Hem bu şekilde motive olmaya çalıştım,hemde kilolarımı verdim.Bu yüzden birazda olsa moralim yerinde.Benim hedefim 55 kilo olmaktı.Fkat bu kiloda bana yeter şu anda.Hepinize teşekkür ederim.Benim zor günümde yanımda olduğunuz için,Ban her konuda destek olmaya çalıştınız.Ferdacım allah sana çok güzel şeyler nasip etisn.Güzel yavrun melise allah iyi bir yaşam nasip etsin......Allah razı olsun hepinizden.Umarım sizlerde istediğiniz kilolara gelirsiniz.Yanlız size bir tavsiye;rejim rejim dersek,bugün şunu kaçırdım deyip beynimizi şartlandırırsak sanırım daha geç kilo veriyoruz.Kendimizi koşullandırmadan daha kolay verilebiliyor.Yeter ki dengeli ve az yemeye gayret gösterin.Ben ekmek ve yağlı çok yiyordum,onlara dikkat ettim.Baştan sporda yaoarak istediğim kiloya gelmiştim ama sonradan ilaçlardan aldım.Sonrasında moral bozukluğundan boşverdim ama istediğim kilonun bir kısmına uğraştım.Bu bana yeter.Hepinize teşekkür ederim.Bana yardımcı olduğunuz için.Kiloyu verdikten sonra şimdi reapair jel yada extra jel almayı düşünüyorum,daha fazla sıkılaşmak için.Aranızsa kullanan var mı?
olsun canım doktora gitmen iyi olmuş gereksiz falan da değil kansızlık da oldukça önemli bi sağlık sorunu ihmale gelmez aile doktorunuza da göster dediğin gibi ben de hiç bir zaman tek doktorun dediğiyle tatmin olamıyorum
yarın tam gaz devam haftasonu mağdurlarındanım ne yazık ki :kedi:
bende gitmeyi çok istiyorum canım ama hiç sevmem yalnız sinemaya gitmeyi ayarlayabilirsek arkadaşlarla gidelim diye konuşmuştuk bende merak ediyorum taa aylar öncesinden vizyona girmeden önce de hakkındaki yazıları takip ediyordum birkaç sinema sitesinden
canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. çok geçmiş olsun.Kızlar bu sabah sağ böbreğim ağrımaya başladı. Ne yapılır?
bu kadar sıkıntı etme hayatım,yedin bitti. ha keşke yemeseydin ama bir sonraki dilimi yememek için bu sıkıntını düşünebilirsin.yaa kızlar kimse yokkk beni durduracak biri de yok :(
eşim kek istedi yaptım ve 1 dilim yedim
sabahtan beri bu kadar dayan sonra otur kek ye( üff ya kendime irademe sinir oluyorum
evet bir kere bozulunca gerisi geliyor ama tekrar başlamakda zor değil.istersen seni motive edecek mutlu edecek birşey yap,diyete devam etmede faydalı olabilir sanırım.günaydın herkese...nasılsınız kızlar.
yaaa diyetim bozuldu toparlayamıyorum yaa....1 kere bozuldumu devamı geliyor.
acil silkelenmem gerek.
afiyet olsun canım,seninde pazarın iyi geçmiştir umarım.Canlarım, bugün pazar. Kahvaltıda 2 dilim ekmek, peynir ve 3 tane ince dilim sucuk yedim. 1 litreye kadar su içtim. Şimdilik böyle.
Hepinize güzel pazarlar
alkisalkisalkiskızlar eşim kek yedi ama ben yemedim :))
bu hafta böle... yemezsem ölmem dimi ama ??
canım çok geçmişolsun,inşallah biranönce toparlanır yavrucak. :teselli:merhabalar kızlar
kusura bakmayın 2-3 gündür aranıza katılamadım
şu anda geçmişede bakamadım
kuzum çok hasta
2-3 gündür dra taşınıyoruz bronşiyelleri tıkanmış 4 saat aralıklarla buhar veriyoruz bir sürü ilaç kullanıyoruz
iyice nazlandı bana çok düştü babasını falan taıyor yanında illaki ben olacam
diyetime gelince cuma günü kuzumun üzüntüsünden bişe yemedim sadece su içtim
dünde biraz börek falan yedirdi eşim
şu saat oldu halada ağzıma bşey koymadım
ama kilomda aynı
inş yarından itibaren daha dikkat edecem ve günlük olarak beslenmemi yazmaya çalışacağım
sizlerde bi yaramazlık yoktur inş.
hoşgeldin yeni gün.kızlar ben bugün biraz kaçırdım ama yarın yeni bir gün ve kaçamaksız geçecek söz.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Beni takımdan mezun edebilirsin ferdacım.Sizlerin arasına bayağıdır giremedim,nedenini sizler biliyorsunuz.Ben sizleri şaşkın bir durumdayken tanıdım.Her yerden sarkan bir yağ fazlalığım vardı.Diyete başladığımda 70 kiloydum.Şu an 60 kiloyum.İlaçlar,serumlar geçen ay beni çok şişirmişti yine.Ama sonrasında etrafında baskısıyla,rejim yaptım 65 ten 60 a düştüm.Birde hergün 1 saat göbek attım.Deli gibi.Hem bu şekilde motive olmaya çalıştım,hemde kilolarımı verdim.Bu yüzden birazda olsa moralim yerinde.Benim hedefim 55 kilo olmaktı.Fkat bu kiloda bana yeter şu anda.Hepinize teşekkür ederim.Benim zor günümde yanımda olduğunuz için,Ban her konuda destek olmaya çalıştınız.Ferdacım allah sana çok güzel şeyler nasip etisn.Güzel yavrun melise allah iyi bir yaşam nasip etsin......Allah razı olsun hepinizden.Umarım sizlerde istediğiniz kilolara gelirsiniz.Yanlız size bir tavsiye;rejim rejim dersek,bugün şunu kaçırdım deyip beynimizi şartlandırırsak sanırım daha geç kilo veriyoruz.Kendimizi koşullandırmadan daha kolay verilebiliyor.Yeter ki dengeli ve az yemeye gayret gösterin.Ben ekmek ve yağlı çok yiyordum,onlara dikkat ettim.Baştan sporda yaoarak istediğim kiloya gelmiştim ama sonradan ilaçlardan aldım.Sonrasında moral bozukluğundan boşverdim ama istediğim kilonun bir kısmına uğraştım.Bu bana yeter.Hepinize teşekkür ederim.Bana yardımcı olduğunuz için.Kiloyu verdikten sonra şimdi reapair jel yada extra jel almayı düşünüyorum,daha fazla sıkılaşmak için.Aranızsa kullanan var mı?
bu arada herkese günaydınlar, güzelbirgün diliyorum.
hafta sonu malumunuz zonguldak taydım,aile ziyareti.birazda istediğim filme gidebilmekti maksadım.
akşam yemekte 3 kaşık pilav ve 1 but yedim annemin zoruyla ondan öncede 1 kase tarhana çorbası içtim. anneme çorbadan sonra birşey yemicem dedim hemen surat değişti tabi o yüzden yedim açıkçası.daha başka yemeklerde yapmış içlerinden bunları seçip yedim.
yemek sonrası oğluşu anane ve dedesiyle başbaşa bırakıp avatara gittik.demir parktaki sinemalar çok güzel. 3 boyutlu değildi film ama yinede izlemesi keyifliydi. gerçekten izlediğim en iyi filmlerden bir tanesiydi.hatta en iyisiydi. her ayrıntıyı düşünmüşler,teknolojiyi son haddesine kadar kullanmışlar,tek kelimeyle süperdi bende tavsiye ederim herkese.
bu arada sanırım ben yatak seçiyorum annemlerdeyken yattığım yerde hiç rahat edemedim.oğlumda yanımda yatıyordu,kendisi acayip deli yatar elini kolunu yüzüme sağıma soluma vurarak sürekli uykum bölündü,yataktada rahat edemedim.anlayacağınız hiç dinlenemedim.
dün akşam eve gelirken canım simit çekti ama nasıl anlatamam kızlar,eşimde benimde canım istedi diye birkaç tane aldı,simitler sıcaktı yanına krem peynir aldık. ne yalan söyliyim 1 taneyi yemişimdir.vede 1 bardak gazoz içtim. öğlende 1 kase çorba içtim ve azda kıymalı karnıbahar yemeği yedim annemdeyken. haftasonu böyleydi.
teşekkür ederim baharcım,darısı başına.
Teşkkür ederim Baharım:) Bakalım ne diyecek doktor.
En kısa zamanda arkadaşlarını organize et şekerim ve gidin :))) Sinema bana iyi geliyor, daha mutlu çıkıyorum sinema salonundan
günaydııııınnnnn a.s.
nach.. canım burdayım biraz uyumuşum zemuszemus
son 1 haftadır uyku düzenim bozuldu gece 3 te yattım sabah 11 de kalktım :bbo:
kahvaltım klasik kahvaltı birazcıkta melemen yedim (yumurtasız)
öğleyi çok hafif atlatmayı düşünüyorum
guzeliminnn hikayesini okudum canım herşeyden önemlisi sağlık...kilo teferruat yanında
nach.. canım kansızlığı bende önemsemezdim ama rahatsızlanınca ilk sordukları soru stres var mıydı? kansızlık var mıydı?? korkutmak istemiyorum ama önemli olduğunu unutma acil şifa diliyorum pekmez ve k.üzüm tavsiye ediyorum ... bu arada bende üç boyutlu seyrettim gerçekten herkese tavsiye ediyorum...son zamanlardaki en ii film..
adcım sende gidebildin mi canım ... dün hava nasıldı ??
baharcım sende gidersin umarım çorba diyetine bugün başlıyosun dimi?? benim birazcık kilodan gitmiş motive olmya başladım bile
bu arada herkese günaydınlar, güzelbirgün diliyorum.
hafta sonu malumunuz zonguldak taydım,aile ziyareti.birazda istediğim filme gidebilmekti maksadım.
akşam yemekte 3 kaşık pilav ve 1 but yedim annemin zoruyla ondan öncede 1 kase tarhana çorbası içtim. anneme çorbadan sonra birşey yemicem dedim hemen surat değişti tabi o yüzden yedim açıkçası.daha başka yemeklerde yapmış içlerinden bunları seçip yedim.
yemek sonrası oğluşu anane ve dedesiyle başbaşa bırakıp avatara gittik.demir parktaki sinemalar çok güzel. 3 boyutlu değildi film ama yinede izlemesi keyifliydi. gerçekten izlediğim en iyi filmlerden bir tanesiydi.hatta en iyisiydi. her ayrıntıyı düşünmüşler,teknolojiyi son haddesine kadar kullanmışlar,tek kelimeyle süperdi bende tavsiye ederim herkese.
bu arada sanırım ben yatak seçiyorum annemlerdeyken yattığım yerde hiç rahat edemedim.oğlumda yanımda yatıyordu,kendisi acayip deli yatar elini kolunu yüzüme sağıma soluma vurarak sürekli uykum bölündü,yataktada rahat edemedim.anlayacağınız hiç dinlenemedim.
dün akşam eve gelirken canım simit çekti ama nasıl anlatamam kızlar,eşimde benimde canım istedi diye birkaç tane aldı,simitler sıcaktı yanına krem peynir aldık. ne yalan söyliyim 1 taneyi yemişimdir.vede 1 bardak gazoz içtim. öğlende 1 kase çorba içtim ve azda kıymalı karnıbahar yemeği yedim annemdeyken. haftasonu böyleydi.
bence sebzede uygundur hayatım,az yenildiği sürece aslında her yemekten yenilebilir aslında ama güzel yemeklerde kendimizi tutamıyoruz. ben şimdi yemeğe gidiyorum çorba ve salata takılacağım,gelince görüşürüz hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?