Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim :)
Canim iyilestiginde yemek saatlerini duzeltmelusin cok kotu bi beslenme bu yiceklerin guzel ama saatleri
Staja ne zaman basliyordun ?
Yeme duzrnini duzelttiginde daha cok kilo vrrerecegine eminim :)
Gecmis olsun bu arada yat dinlen canim bol bol :)
Tebrkk ederim biziiiii :)
bugun ucuncu olmusuz.arrkadaslar bıraz daha cabalarsak,dıkkat edersek dıyetlerımıze yakında bırıncı oluruz.
o kadar yuzduk yuzduk,kuyruguna geldık.bayram boyunca da dıkkat edersek super olur.
kendı adıma ınanılmaz mutluyum ve kılomu korumak ıstıyorum artık.
alması cok kolay ama vermesı cok zormus.ben kendıme ne yapmısım boyle demekten kendımı alamıyorum.kadına benzemeye basladım cok sukur.cok mutsuzdum buraya basladıgımda,psıkolojım berbattı.
herkese destekelerı ıcın tesekkurler arkadaslar.
son 4 kılo......
kızlar ben bugün yine yokum haberiniz olsunnnnkendinize dikkat edin kaçamkkkk yokkkkk
![]()
merbalarrrrrr
aranıza katılmak istiyorum kendimi tanıtayım size;
28 yaşındayım,evliyim 3 yıllık evlendıkten sonra 18 kg aldımm.gecen sene 61 kadar düşmüştüm ama 2 aşılama yaptırdığım için dikkat edemedım ve hormon ilaçlarıyla 18 kg aldım yine,artık benım tekrar o kilolara inmem lazım
kılo verebılmek için motıvasyona ihtiyacım var 1,5 sene önce 6.takımdaydım çok güzel kılolar verdım.
benıde aranıza alırsanız sevınırım
sanirim menümüde kendim degerlendirecegim
bugün menüm
12:00
2 yumurta, kuru sogan, kirmizi biber ile omlet
1kk beyaz peynir
yarim kücük baget ekmek (tam bugdayli)
18:30
2 balik filet izgara
bol salata
1 limon
1,5lt su
2 bardak nane cayi
yatana kadar su 2-2,5lt olur, cayda artar.
merbalarrrrrr
28 yaşındayım,evliyim 3 yıllık evlendıkten sonra 18 kg aldımm.gecen sene 61 kadar düşmüştüm ama 2 aşılama yaptırdığım için dikkat edemedım ve hormon ilaçlarıyla 18 kg aldım yine,artık benım tekrar o kilolara inmem lazım
kılo verebılmek için motıvasyona ihtiyacım var 1,5 sene önce 6.takımdaydım çok güzel kılolar verdım.
gencay bana ciciler aldı kızlar bugün pantolon aldım dar kesim 40 beden bi gömlek aldım 36 beden 2 kazak aldım onlarda medium ve kabinde pantolon deniyorum kızın biride aynısını deniyormuş kız bi beden büyük istedi anneside en büyük o dedi sonra kabinden bi çıktık aynı pantolonmuş en büyüğü 44 tü kızın yüzü düştü annesi diyor ki az ye bak ddiyo beni göstererek ne güzel olmuş gencayda diyo ki teyze sen bunu görseydin 5 ay önce burda aynı şeyi yaşadı ondan sonra kilo verdi dedi ama kızın yaşı küçük 16 filan gencay a biraz uyuz olsamda ayrı bi hayran bakıyo bana oda çok ayrı mesele![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-40.html#post32273978
mezuniyet karnem
başarı hikayem :
​selam kızlar ben burcu kadınlar kulübü ile tanışmam ocak 2013 te oldu fakat bazı aile sorunlarım nedeniyle katılamadım yarışmaya sonra şubatın 15 inde bi magazaya gittik kampanya vardı 5 liraya çok güzel pantolonlar alıcam dedim fakat 44 bedenin içine giremedim resmen 46 olmuşummsonra bi kaç kere denedim fakat olmadı 2 gün sonra diyeti bıraktım sonra 13. takım ile tanıştım okuldan yorgun geliyordum 1.5 saat spor yapıyordum makarna pilav(zaten sevmem) yemedim ladyline dan
o kadar çok şey öğrendim ki diyet yapmadım sağlıklı beslendim ve bunu öğrendim daha sonra 23 ağustosta tam 60 kiloydum yani hedefime ulaşmıştım ama gaza gelip 55 olmak istedim
atile gittim geldim 61.5 oldum ve ondan sonra kilo veremedim nefsime hakim olmadım veee artık dedim ver 1 kilo mezun ol dedim ve mezun ol dedim şimdiki hedefim ilk 3 ay 61 in üzerine görmemek daha sonra tekrar kilo vermeyi düşünüyorum ama hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki varsınız iyi ki zayıflattınız beni şimdi hatta bugün bayram alışverişi yaptım pantolonum 40 beden dar kesim üstlerim medium eski burcu bunun 2 katı idi. öncelikle püsküüt e daha sonra ladyline vee daha snra takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim sırrım suyu sporu baş tacı edip karbonhidratı çöpe atmak uzun oldu ama içimden gelenlerdi
![]()
merbalarrrrrr
gencay bana ciciler aldı kızlar bugün pantolon aldım dar kesim 40 beden bi gömlek aldım 36 beden 2 kazak aldım onlarda medium ve kabinde pantolon deniyorum kızın biride aynısını deniyormuş kız bi beden büyük istedi anneside en büyük o dedi sonra kabinden bi çıktık aynı pantolonmuş en büyüğü 44 tü kızın yüzü düştü annesi diyor ki az ye bak ddiyo beni göstererek ne güzel olmuş gencayda diyo ki teyze sen bunu görseydin 5 ay önce burda aynı şeyi yaşadı ondan sonra kilo verdi dedi ama kızın yaşı küçük 16 filan gencay a biraz uyuz olsamda ayrı bi hayran bakıyo bana oda çok ayrı mesele![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-40.html#post32273978
mezuniyet karnem
başarı hikayem :
​selam kızlar ben burcu kadınlar kulübü ile tanışmam ocak 2013 te oldu fakat bazı aile sorunlarım nedeniyle katılamadım yarışmaya sonra şubatın 15 inde bi magazaya gittik kampanya vardı 5 liraya çok güzel pantolonlar alıcam dedim fakat 44 bedenin içine giremedim resmen 46 olmuşummsonra bi kaç kere denedim fakat olmadı 2 gün sonra diyeti bıraktım sonra 13. takım ile tanıştım okuldan yorgun geliyordum 1.5 saat spor yapıyordum makarna pilav(zaten sevmem) yemedim ladyline dan
o kadar çok şey öğrendim ki diyet yapmadım sağlıklı beslendim ve bunu öğrendim daha sonra 23 ağustosta tam 60 kiloydum yani hedefime ulaşmıştım ama gaza gelip 55 olmak istedim
atile gittim geldim 61.5 oldum ve ondan sonra kilo veremedim nefsime hakim olmadım veee artık dedim ver 1 kilo mezun ol dedim ve mezun ol dedim şimdiki hedefim ilk 3 ay 61 in üzerine görmemek daha sonra tekrar kilo vermeyi düşünüyorum ama hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki varsınız iyi ki zayıflattınız beni şimdi hatta bugün bayram alışverişi yaptım pantolonum 40 beden dar kesim üstlerim medium eski burcu bunun 2 katı idi. öncelikle püsküüt e daha sonra ladyline vee daha snra takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim sırrım suyu sporu baş tacı edip karbonhidratı çöpe atmak uzun oldu ama içimden gelenlerdi
![]()
Sakın ama sakın kaçamak yapma Ayşenur birde bir kilodan bahsediyorsun. Eğer ortalaman %0.30 un altına düşerse kötü bir ceza gelecek sana haberin olsun. Kesinlikle + kilo istemiyorum hiç kimseden. Özellikle senden.cok sagol ebrucum haklısın bayramda inş. kılo almam sana soz verıyorum en fazla bır kılo onu bıle almamaya gayret edıcem bılıyorsundur kayserılıler hamur işi sever oraya gıdınce yememeeye calışacagımmm![]()
![]()
Burcu söylemiş zaten Hanife' cim kaçamak yokTamam canim . Bisey dicem bayram azicik borek felan yiyebilir miyiz
Annemler bu aksam gidiyor bize borek pasta vs yapip dolaba atti da :)
Olcuyu kacirmadan yememde bi sorun olur mu ?
Tamamdır canımCanımcım burcu istemişti o yuzden attım bende:) sana da atayım:)
Aşure haricinde çok güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun.bugun yediklerim :
Sabah : 1 kk peynir
1 yumurta
yarim domates yarim salatalik
1 buyuk kupa yesilcay
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Ogle : 2 kasik asure
1 yumurta ve 1.5 domatesle menemen
1 dilim kepekli ekmek
Aksam : 1 tane hasan pasa kofte
1 bardak ayran
Çok ama çok kötü ve sağlıksız bir menü. Bu şekilde kilo veremezsin. Versen bile kısa zamanda verdiğinden fazlasını alırsın. Önemli olan sağlıklı beslenmek. Senin menün çok sağlıksız.Merhaba kizlar
kilo veren herkezi tebrik ediyorum
bgun yediklerim
sabah 2 dilim ekmek diet peynir
Arada 4-5 ceviz
19.20 domates corbasi salata ekmek yok
su 1.5 lt falan
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin. Ben dört gündür antibiyotik kullandığım halde hala boğazımın ağrısı geçmedi. Acaba ilaç etki etmiyor mu diye düşünüyorum. Yediklerin güzel ama saatleri problem. Su çok az olmuş daha çok içseydin keşke. Siyah çay yerine de ıhlamur çok iyi olurdu bence.bugün menüm
13:30
1 tk hakiki bal
14:00
1 tabak tarhana corbasi
yarim dilim cavdar ekmegi
3 tane gün kurusu
7 tane kavrulmus findik
17:00
yarim limon ile limonata (sekersiz)
19:00
1 tabak tarhana corbasi
1 kase salata
yarim dilim cavdar ekmegi
1lt su
4 bardak siyah cay
kizlar hastayim cok fena midem bulaniyor ve bogazim aciyor.
gec olmasinin sebebi bu. bal ve limonu bu yüzden yedim/ictim.
su 1,5 litreyi gecmeye bilir bu aksam.
suyu yutkunmakda zorluk cekiyorum cok aciyor bogazim.
daha cok cay icebilirim sicak iyi geliyor.
Yok canım bir sorun yok. Sadece ortalama yüzden çok ama çok düşük oldu. Ama takımda iyi kilo veren arkadaşların sayesinde listeye girdirebildim sizi. Bundan sonra sizden de daha iyi kilolar bekliyorum.yeni gördüm canim.
yarin icerim insallah.
bogazami mideyemi iyi geliyor?
hayirli yolculuklar iyi bayramlar canim.
kaptancim ben yanlislik yapmisim o zaman.
cünkü ben 72.7kg biliyordum ama 72.1kgmisim ayrildigimda.
o halde ben bugün 1.7kg vererek gelmis oldum. ama sanirim sen zaten o sekilde hesapladin. umarim biseyleri berbat etmemisimdir![]()
Bu ortalamayla ilk üçteyiz yaa tebrik ediyorum hepimizi. Son haftalarda ortalamalarımız düşük olmasına rağmen diğer takımların sayesinde ilk üçten hiç inmiyoruz3. olmuşuz kızlarrrrrrr![]()
Seni ayrıca tebrik ediyorum Nihal' cim çok güzel gitmeye başladın. İnşallah en kısa zamanda da hedefine ulaşacağına inanıyorum.bugun ucuncu olmusuz.arrkadaslar bıraz daha cabalarsak,dıkkat edersek dıyetlerımıze yakında bırıncı oluruz.
o kadar yuzduk yuzduk,kuyruguna geldık.bayram boyunca da dıkkat edersek super olur.
kendı adıma ınanılmaz mutluyum ve kılomu korumak ıstıyorum artık.
alması cok kolay ama vermesı cok zormus.ben kendıme ne yapmısım boyle demekten kendımı alamıyorum.kadına benzemeye basladım cok sukur.cok mutsuzdum buraya basladıgımda,psıkolojım berbattı.
herkese destekelerı ıcın tesekkurler arkadaslar.
son 4 kılo......
Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun.sanirim menümüde kendim degerlendirecegim
bugün menüm
12:00
2 yumurta, kuru sogan, kirmizi biber ile omlet
1kk beyaz peynir
yarim kücük baget ekmek (tam bugdayli)
18:30
2 balik filet izgara
bol salata
1 limon
1,5lt su
2 bardak nane cayi
yatana kadar su 2-2,5lt olur, cayda artar.
canim okadar gec kahvalti hic yapmiyorum zaten en gec 12 oluyor.
daha erken olsa daha iyi muhakkak.
fakat sanirim ben gecen ac kalmam haric 2 ögüne alistim galiba.
2 haftada 3.1kg verdim.
stajim bayram sonrasindaki haftada baslayacak.
bayram haftasida okula baslayacagim.
düzelir diye düsünüyorum ama saatlere baktim farkli saatler hep olcak galiba insallah dahada düzensizlesmez menülerim.
dikkat etmek zorundayim cünkü stajim baya uzun sürecek.
henüz sözlesmeyi imzalamadik tabi heran bi degisiklikde olabilir.
canim kendien haksizlik etme eminim kiloluykende güzeldin ama simdi kadinsi hatlarin daha cok ortaya cikmistir.
dedigin gibi kilonu koru.
bu hepimiz icin gecerli bisey zaten
tama canim yok
sütle bal icecektim ama evde süt yok. alisverise gideceklerdi bakalim gelirse icmek istiyorum bogazim halane cok fena midemde öyle :2::2::2:
mezuniyet karnem
başarı hikayem :
![]()
Günaydın benim güzel takımımın güzel hatunları. Herkese mutlu bir pazar diliyorum sevdikleriyle beraber
![]()
Sakın ama sakın kaçamak yapma Ayşenur birde bir kilodan bahsediyorsun. Eğer ortalaman %0.30 un altına düşerse kötü bir ceza gelecek sana haberin olsun. Kesinlikle + kilo istemiyorum hiç kimseden. Özellikle senden.
Burcu söylemiş zaten Hanife' cim kaçamak yok
Tamamdır canımBu arada maşallah kızların çok ama çok tatlı
Aşure haricinde çok güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun.
Çok ama çok kötü ve sağlıksız bir menü. Bu şekilde kilo veremezsin. Versen bile kısa zamanda verdiğinden fazlasını alırsın. Önemli olan sağlıklı beslenmek. Senin menün çok sağlıksız.
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin. Ben dört gündür antibiyotik kullandığım halde hala boğazımın ağrısı geçmedi. Acaba ilaç etki etmiyor mu diye düşünüyorum. Yediklerin güzel ama saatleri problem. Su çok az olmuş daha çok içseydin keşke. Siyah çay yerine de ıhlamur çok iyi olurdu bence.
Yok canım bir sorun yok. Sadece ortalama yüzden çok ama çok düşük oldu. Ama takımda iyi kilo veren arkadaşların sayesinde listeye girdirebildim sizi. Bundan sonra sizden de daha iyi kilolar bekliyorum.
Bu ortalamayla ilk üçteyiz yaa tebrik ediyorum hepimizi. Son haftalarda ortalamalarımız düşük olmasına rağmen diğer takımların sayesinde ilk üçten hiç inmiyoruz
Seni ayrıca tebrik ediyorum Nihal' cim çok güzel gitmeye başladın. İnşallah en kısa zamanda da hedefine ulaşacağına inanıyorum.
Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun.
Hosgledin canim bende 29 yasindayim bir kizim var muhasebe uzerine calisiyorum diger gruptq nasil kilo vermistin
hosgeldin canim ben nur 22 yasimdayim, baslangic ve hedef kilom asagida. takimla birlikte arkadaslarin ve kaptanimizin sayesinde cok güzel kilo veriyxorum. buradan hergün yedigim menüleri paylasiyor arkadaslarla yorum yapiyoruz ona göre bir sonraki menümüz daha güzel hale geliyor ve dayanisma ve sorumluluk icersinde motive olarak kilo veriyoruz.
darisi basian insallah canim.
son dediklerine cok güldüm ya Allah iyiligini versin
ama harika yani woww 46dan 40 bedene
darisi basimiza artikin
tebrik ederim canim tekrar, insallah bizde bigün mezun olup basari hikayemizi kisaca yazacagiz![]()