ne biliyim evde sıkıldı evden cıkamya cıkmaya bunalıma gircem pcde olmasa
eşim olsa bişeycik istemem1saatgeldi cok mutlu oldumm şimdi msj atmış dahada mutlu oldum
nişanlıyken telle bi konuşurduk saatlerce herkesin ağzı acık kalırdı helen öyleyiz ama tel yasak arada gizli konuşuyozz
msjlaşmayıda özlemişim faturalı olunca fazla kullanmıyoduk nöbette nostarji yaptıkkk
Sedacım ne oldu kiş öyle çok geçmiş olsun ..
Hemen battaniyenin altına gir yada bir duş alda rahatla ..
Hoşgeldin Neyneysecim ..
tşk cnm allah sanada nasip etsinÖncelikle eşini kutluyorum evlenip hala romantik kalabilen bir erkek
Ve size nazar değmesin
saol tatlımm darısı başınamaşallah birlikteliğinize,ALLAH nazardan saklasın
cnm gecmiş olsun dikkat aman yüklenmee birdenkızlar geldım
ama cok kotuyum
cıkdık dısarı bır tane saleple yanında su mınıcık kandıl sımıtınden 2 tane yedım evdede muz
senmısın yıyen
hepsını cıkardım(
oyyy salepdevardı bırsey ama anlamadım
kızlar nabersiniz? ben bi geçmişe bakayım.
ben geldimm kızlar yemeğimi yedimm koçisi yolladım bulaşıklar duruyo makineyi boşaltmam sonra yerleştirmem gerek pek tembelleştim:26:
1kase corba
1dilim ekmek
3köfte,2kaşık kadar salcalı soslu patates
türk kahvesi yaptım içemedim üstüme döküldü kıza bakcam derken yandımm
salep aldırdım 2kere gitti geldi
baklava koydum yanınada ben yemeğim oda cok yemesin diyee onuda unutmuş 2.ye geldii
gecmişe baktım biraz
fiyuce gecmiş olsun tatlımm dikkat et cnm kansızlığamı dayalı bu hastalık benim kızımdada kansızlık var ilaç kullanıyoz
masal ders calışıyomuş iyi dersler
seda sende iyisindir inş
fiyucecim geçmiş olsun,ama dikkat etmelisin bence daha sonrası için,ALLAH acil şifalar versin ehmenceceik düzelirsin inş.
maşallah maşallah... ben de zorla cıktım dısarı kafedeki arkdslara kan sormak icin.Yürümeye diye çıktım 1 saat koştum kızlar :)
Eminecim hala ders çalışamadım ..
Hava soğuk mu ki aslında daha da soğumadan elaya da biraz hava aldırsan iyi olmaz mı?
elacım maşallah cidden darısı bize... ben de kadersizlerdenim daha böylesi çıkmadı kesin evde kalıcamne biliyim evde sıkıldı evden cıkamya cıkmaya bunalıma gircem pcde olmasa
eşim olsa bişeycik istemem1saatgeldi cok mutlu oldumm şimdi msj atmış dahada mutlu oldum
nişanlıyken telle bi konuşurduk saatlerce herkesin ağzı acık kalırdı helen öyleyiz ama tel yasak arada gizli konuşuyozz
msjlaşmayıda özlemişim faturalı olunca fazla kullanmıyoduk nöbette nostarji yaptıkkk
seda bikac gundur yaglı seyler yemediysen kandil simiti dokunmus olabilir. bunye cogu zaman yemediği bişeyi tüketince garipseyebiliyor.. dikkat et kendine gecmiş olsunkızlar geldım
ama cok kotuyum
cıkdık dısarı bır tane saleple yanında su mınıcık kandıl sımıtınden 2 tane yedım evdede muz
senmısın yıyen
hepsını cıkardım(
oyyy salepdevardı bırsey ama anlamadım
kızlar nabersiniz? ben bi geçmişe bakayım.
sedacım,
sen niye kusuyorsun böyle canım? yediklerinden çok mu pişman oluyorsun. geçen seferde bir şey yedikten sonra kusmuştun diye hatırlıyorum.
Fiyuce soruyorum olan var mı diye.
Oda arkadaşımın uyuyor ama kansızlıktan dolayı veremiyormuş.
hemen yatay benim karnım acıktııı ne yesemki yada yatayımm demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?