arkadaşlar artık kimsecikler uğramıyor oldu nerdeyse şunu yedim bunu yedim deyip kaçıyoruz iyice koptuğumuzun farkındamısınız şekerler
hediye çekilişi ile ilgili herkes çekilişe katılan arkadaşlar kendini ayrıntılı anlatırsa sevinirim
arkadaşlar artık kimsecikler uğramıyor oldu nerdeyse şunu yedim bunu yedim deyip kaçıyoruz iyice koptuğumuzun farkındamısınız şekerler
hediye çekilişi ile ilgili herkes çekilişe katılan arkadaşlar kendini ayrıntılı anlatırsa sevinirim
canım sana katılıyorum ve bu hafta ankarada yalancı bahar var
bende de pişmalıklar başladı bile... nedeni ise diyetisyeni bıraktım ve takımdan da uzaklaştım
sonuç kilo aldım
kuzenim nişanlanıyor yaza düğün var ve ben kiloluyum
olmaaaazzzz olamaz yaaa
artık takımca hareketlenelim
koyduğumuz kuralların yanı sıra her gün paylaşımda bulunmayı da şart koşalım
kaptan ve kaptan yardımcımın da desteği ile bunun kural olmasını istiyorummmmmm
dosbacığım aynı pişmanlıkları bende yaşıyorum ve diyetisyen konusundaa bende gitmek istiyorum ama birtürlü kendime güvenemiyorumm offf elimde bir liste var onu uygulayacam artık tek çarem o kaldı
ve arkadaşlar evet katılım katılım katılım lütfenn
canım kardeşinin diyetisyeni ile eşim sanırım 1 ayda 5.5 kilo vermiş olacak
ben yerimde sayıyorum hem de kendi listeme uymaya çalışmak istesemde(
ama kaçamaklarım çok değil, veremiyorum
aaa kimsecikler uğramamış(
sabah kahvaltımı klasik yapmadım( 1 tane börek yedim başkada bişi yok
ara yapmadım öğle yemeğine canım bişey istemio... komşu da toplanıyorlarmış gitmeyeceğim çnk gidersem kaçamak yaparım bu hafta berbat geçti ve kilo aldım daha da abartmayayım ....
selamlar arkadaşlar ancak girebildim
deryacım 3 dilim tam kepek ekmeği sabah ama ben gün içinde ekmek türü unlu mamül tüketmiyorum daha çok sıvıyla geçiyor günüm
taylor canım boyum 1.66
gelelim bugün ki mönümüze
sabah 2 dilim ekmek(kepek ekmeği)
yarım yumurta çok az miktarda peynir
domates ve salatalık yanında da çay
biraz öncede eti formun mısır gevreklerinden 2 tane yedim aralarda su içiyorum şimdide çay aldım
canım sana katılıyorum ve bu hafta ankarada yalancı bahar var
bende de pişmalıklar başladı bile... nedeni ise diyetisyeni bıraktım ve takımdan da uzaklaştım
sonuç kilo aldım
kuzenim nişanlanıyor yaza düğün var ve ben kiloluyum
olmaaaazzzz olamaz yaaa
artık takımca hareketlenelim
koyduğumuz kuralların yanı sıra her gün paylaşımda bulunmayı da şart koşalım
kaptan ve kaptan yardımcımın da desteği ile bunun kural olmasını istiyorummmmmm
şimdi kendimi anltamaya sıra geldi
ben 29 yaşındayım yay burcuyum... tam burcumun özelliklerini taşıyorum
en belirgin özelliğim gezmeyi severim... renklerden her rengi severim bu konuda sınırım yoktur...
kitap okumayı severim her türlü kitaba açığım...
uçuk her fikre açık olmama rağmen tarzımı klasik diye tanımlayabilirim
iddialı şeyleri severim (sanırım aslan burcu insanlarla da bu nedenle çok ii anlaşıyorum :))
takmayı takıştırmayı severim ...
spor yapmayı bir zamanlar çoook seviyordum
evim; oturma grubum lila, salonum siyah beyaz,yatak odam krem
dosbayı ancak bu kadar anlatabildim :))
canım ben şuna karar verdim eğer profesyonel yardım almaz isek yerimizde sayıyoruz o diyetisyene bende gitmeyi çok istiyorum ama 65 tl+40 yol parası ve 15 günde bir gitmek gerçekten benim için şu dönemde çok zor olacak ve diyetisyenden önce ankarada gitmek istediğim seminerler var ona para ayırmak istiyorum nasıl yapacam bilmiyrumdevlette kilerden verim alabilirmiyim onu hiç bilmiyorum adamlar eski usul tartı kullanıyordu düşün yani sen diyetisyene giderken çok verimliydin ne güzl zayıflıyordun ama bıraktın herşey ters oldu bazen biz kabul etmesekte tek başımıza çok zor hallediyoruz ben yeni bir liste buldum yapanlar zayıflıyor ama bakalım nasıl olacak ne kadar dayanacam eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sıra kendimi tanıtmaya geldi
bu sene 29u geride bıraktım
kitaplara aşığım özellikle buaralar kuantum ilgi alanım r.şanalın bütün serisini aldım bana kitap almak isterseniz r.şanalın eşinin kitaplarına hayır demem (ışık elçi)
takıları çok seviyorum ama takamıyorum ama saatleri özelllikle erkeksi saatleri çok seviyorumm
şıkır şıkırım fıkır fıkırım ruhum çocuk ama evimde klasiğim neden sürekli taşındığımız için eşyaya çok ihtiyaç duymuyuroum 8 yıldır aynı eşyaları kullanıyorum ve ev hediyesi muhabbeti hiç hoşuma gitmiyor(( 8 yıl içerisende 3 il ve 8 taşınma gördü eşyalarım en büyük üzüntüm değer verdiğim eşyaların kırılması başıma geldiği için ev hediyeleri bende acı bırakıyor
bir tane kızım var bildiğiniz üzere bütün hayatım onu yetiştirmekle geçerken bi gece uyandım ve artık kendimi yetiştiriyorum kızımada yardım ediyorum
bana hediye alacak arkadaşım lütfen sevgiyle alsın hediyesini herşeyden önemlisi o paketi açmak bana ayrı bir heyacan veriyor
evet canım yardım almak şart... ama ben denedim sonucunu aldım ama nereye kadarcanım ben şuna karar verdim eğer profesyonel yardım almaz isek yerimizde sayıyoruz o diyetisyene bende gitmeyi çok istiyorum ama 65 tl+40 yol parası ve 15 günde bir gitmek gerçekten benim için şu dönemde çok zor olacak ve diyetisyenden önce ankarada gitmek istediğim seminerler var ona para ayırmak istiyorum nasıl yapacam bilmiyrumdevlette kilerden verim alabilirmiyim onu hiç bilmiyorum adamlar eski usul tartı kullanıyordu düşün yani sen diyetisyene giderken çok verimliydin ne güzl zayıflıyordun ama bıraktın herşey ters oldu bazen biz kabul etmesekte tek başımıza çok zor hallediyoruz ben yeni bir liste buldum yapanlar zayıflıyor ama bakalım nasıl olacak ne kadar dayanacam eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sıra kendimi tanıtmaya geldi
bu sene 29u geride bıraktım
kitaplara aşığım özellikle buaralar kuantum ilgi alanım r.şanalın bütün serisini aldım bana kitap almak isterseniz r.şanalın eşinin kitaplarına hayır demem (ışık elçi)
takıları çok seviyorum ama takamıyorum ama saatleri özelllikle erkeksi saatleri çok seviyorumm
şıkır şıkırım fıkır fıkırım ruhum çocuk ama evimde klasiğim neden sürekli taşındığımız için eşyaya çok ihtiyaç duymuyuroum 8 yıldır aynı eşyaları kullanıyorum ve ev hediyesi muhabbeti hiç hoşuma gitmiyor(( 8 yıl içerisende 3 il ve 8 taşınma gördü eşyalarım en büyük üzüntüm değer verdiğim eşyaların kırılması başıma geldiği için ev hediyeleri bende acı bırakıyor
bir tane kızım var bildiğiniz üzere bütün hayatım onu yetiştirmekle geçerken bi gece uyandım ve artık kendimi yetiştiriyorum kızımada yardım ediyorum
bana hediye alacak arkadaşım lütfen sevgiyle alsın hediyesini herşeyden önemlisi o paketi açmak bana ayrı bir heyacan veriyor
canım sende çok güzel tanıtmışsın hep genç kal :))Dosbikim, börek yemişsin afiyet olsun ama böreği telafi için bi şey yemezsen, sen de çok iyi biliyorsun canım, o börek hiç yakılamaz. Aralarda hiç olmazsa süt içsen?
evet börek yedim ama şimdi koşu bandına çıkacağım
Ahh canım, burada da yalancı bahar var. Ilık bir meltem var. Bu yaz artık pişmanlık içinde geçmesin istiyorum. Her şeyi önümüzdeki yaza bırakıyorum ama yıllar farkında olmadan o kadar hızlı geçiyor ki bir bakacağım yıllarımı ertelemelerle geçirmişim.
Diyetisyen konusunda melzeyitim ve sana katılıyorum. Bir doktor denetiminde ben de çok daha disiplinliyim. Ama gittiğim diyetisyene bir daha gitmem, yenisini bulmak lazım ve durumumuz kesinlikle elvermiyor.
evet yıllar çok hızlı geçiyor( ve ben şişman biri olarak kalmak istemiyorum
Ne güzel dosbikim ve sen kendinizi tanıttınız. Ben de artık kendimi tanıtabilirim. Nereden başlayacağımı bilememiştim :)))
Canlarım, biyolojik yaşım 34 e az kaldı. Ruhum da 24. Ama fiziksel hızım 24 yaş hızına maalesef yetişemiyor. Kitap okumayı severim, şu anda Doğan Cüceloğlu'nun onlar benim kahramanım isimli kitabını okuyorum. İlgi alanım biyografiler, tarihsel kitaplar, eğitim psikolojisi, coğrafya. Anlayacağınız herşeyi merak ediyorum. Elif Şafak'ın aşk kitabı son zamanlarda okuduğum ve ruhumu okşayan bir kitap oldu. Pinhan'ı merak ediyorum.
Müziksiz hayatım geçemez. Dünya müziğini çok severim. Folklorik müzik çok ilgimi çeker. Çiçekli, böcekli cıvıl cıvıl şeyleri severim, renkli kalemler, çıkartmalarla okul dolabımı süslerim. Ruh yaşımın küçüklüğünü söylemiştim. Evim sadedir, çok mobilyam yoktur. Filleri ve ayçiçeklerini çok severim. Hareketliyim.
Dosbikim, zaten hepimizin etkin katılımı ilk kuralımız. Bu aralardaki katılım düşüklüğünü havalara bağlıyorum. Eminim ki artacak.
Verilecek kilolarımız ve desteğe çok ihtiyacımız var kızlar.
Birbirimizi daha çok desteklemeliyiz. Bu aralar özellikle.
Hepimiz bazı zamanlar diyet yaparken çok zorlanıyoruz ve en çok bu durumda en çok desteğe ihtiyacımız oluyor. Birlikten kuvvet doğar :))))
Dosbikim, zaten hepimizin etkin katılımı ilk kuralımız. Bu aralardaki katılım düşüklüğünü havalara bağlıyorum. Eminim ki artacak.
Verilecek kilolarımız ve desteğe çok ihtiyacımız var kızlar.
Birbirimizi daha çok desteklemeliyiz. Bu aralar özellikle.
Hepimiz bazı zamanlar diyet yaparken çok zorlanıyoruz ve en çok bu durumda en çok desteğe ihtiyacımız oluyor. Birlikten kuvvet doğar :))))
evet canım yardım almak şart... ama ben denedim sonucunu aldım ama nereye kadar
artık bana her gittiğimde aynı şeyi verip durdu...çok tekrara düştü... ve ben artık hiç bişey yemek istemiyordum
bu altın kuralı herkese sıkı bi tempihle hatırlatalım
evet şu ara diyette çok zorlanıyorum
ayy ne biçim alıntı yapıp cevap vermişim :))
neyse şimdi bi koşu bandının açılışını yapayım artık dimi :))
Canım, 30 dk bile iyidir. Hadi hayırlı olsun :)))
Sol dizinde ne var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?