Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım hamile değilim ona eminim ama neden oluyor doktora gitmedim eski arkadaşlarım bilirler doktor larla aram hiç iyi değil iteleye kakalaya zorla doktora giderim son noktada yani dur bakalım son nooktam ne zaman bilmiyorum
canım acayip tatlı istiyor öyle sütlü falan değil bildiğimiz hamur tatlısı şuhalkalardan sokakta satılıyor ya ayyy yeşil çay içtim ama banamısın nedemedi ne olacak bu halim ama yemeyecem kilo verecem
ara olarak 2 adet mavi yeşil mısır patlağı yedim yarım litre daha su içtim bugünkü su miktarım 1,5 ltre oldu akşama daha çok var 3ü tamamlarım

Melzeyitim, adcığımın da önerdiği gibi bi şeyler yapabilirsin ama kesinlikle yemeğe eşini bekleme. Yanında meyve ye, mesela :) Hem karı-koca sohbeti esnasında yemek ayarı da kaçıyor. Sonra çok üzülüyorsun canım :)))

pastamkurabiyem.blogcu.com

Canım bloğum. ben hobi olarak yapıyordum ama bunu işe çevirdim sipariş olaıyorum çevremden yavaş yavaş tanınıyorum daha sonra kendi mesleğim haline getireceğim bu işi.
Deryacım, ne güzel, hobini büyütüyorsun :)) Birazdan bakacağım bloğuna :)) Sevgiyle yaptığın için başarılı olacağına inanıyorum canım:))

Hamarat arkadaşım bemim :)))
Canın sağolsun, afiyet olsun, bir taneden bi şey olmaz :))

Deryacım, nazar değmesin canım menün çok güzelmiş.

Canım, yapabildin mi sporunu :))
Gününün iptal olması da güzel olmuş, günlerde ister istemez yeniyor.

Canım, kızın nasıl? Dünkü menün de çok güzel olmuş. Afiyet olsun. Sosisler tavuk sosis mi? Diyetisyenler genelde et sosisten uzak durun diyorlar.

Süpersinn

Canım, madem doktora gitmiyorsun, bir mide ilacı al bari. Böyle çok canın yanıyor.
Yemeğin de çok güzel olmuş, afiyet olsun.

Şekerim pekmez ye desem gözünü doyurur mu? Bi de şu mısır patlaklarına bal çok yakışıyor. Bi dene istersen.

Kızlar, şimdi de ben günümü anlatayım.
Kahvaltıyı biliyorsunuz, aynı.
Öğleye doğru 1 küçük elme ve 2 tane çikolataylı etiform
Öğlen 1 dilim ekmek 10-12 tane hindi kuşbaşı
Şimdi de çookk açım. Az önce 1 dilim ekmek ile çok az peynir yedim. Acaba yarım paket mısır patlağı ile yeşil çay mı içsem? Sonra da sabahki etiformları yaksam?
Öyle yapayım.
Akşama görüşürüz.

Canlarım, listemizi oluşturduk ve kallisteye gönderdim. Çekilişi o yapacak, sağolsun kırmadı :)))) Ben de kimin kime çıktığını bilmemeliyim. Ağzımı tutamam.
Özel mesaj kutunuza bakarak olun.
Eğer en geç şubatın 27 si gibi hediyelerimizi kargoya verirsek 8 marta kadar hepimizin eline ulaşır.
Hadi ben kaçtım.

üzgünüm tatlı yedim pişmanmıyım asla okadarcık tatlıyla kilo almaam
ankaradan misafirim geldi herhalde 2 kilo baklava vardı hem eşimin şubesine hemde kendi şubeme dağıttım minik minik birkaçtane attım ağzıma ohhhh mis gibi ydi ne yapayım bukadarla kilo alınacaksa obez olayım bari:))) buarada beni mboyum 167-168 de sen taylorcuğum kilom 77.9 78 de sen o dediğin şeyde 28 çıktı yani kiloluyum daha önce bende obezdim 18 ile 24 aralığında olmam gerekiyor bel çevreme göre obez değilim ordan yırtıyorum biraz ama buhafta en kötü ihtimal 77 yim ama 76 lı rakamları görecem nasıl olacaksa süpriz olsun sizede

Canım benim sadece ekmekle yemişsin öğününü yemeklerinin yanına ya salata yada yoğurtta tüket daha geç acıkıyorsun yada benim öle ben öğlen mutlaka yoğurt tüketiyom kurt gibi açıktığımı hissetmiyom yada bu sefer gözümü hırs bürüdü ondan acıkmıyom :) ama sen yine yoğurt salata tavsiyemi dene . :) az da olsa fark edecektir. şimdikinden daha geç acıkırsın ama emin ol.

o kadarcık arad olur

benim sorunum kalça basen kısmı canım bel çevrem çok aşırı kalın değil uzun zamandır da ölçmedim bi ölçeyim aklıma getirmişken..

üzülme canım şişkinliktir ben de pazartesi günü 85 çıktım ama pazar günü biraz fazla kaçırdım şişkinliktir diye düşünüyorum moralimi bozmadan devam ediyorum sen de birkaç güne inersin merak etme hayatım..

canım arkadaşlar da önerilerde bulunmuşlar ben de aynı şeyi söyleyeceğim akşam yemeğinden önce bir ara öğün yaparsan eğer çok fazla acıkmamış olursun ne bileyim bi porsiyon meyve 1 kase az yağlı yoğurt ya da diyet bisküvi tarzı şeyler

o yönden şanslıymışsın canım eşinin yardım etmesi çok güzel sonuçta ikiniz de çalışıyorsunuz ve aynı şekilde yoruluyorsunuz yardımlaşmak şart zaten sodaya gelince iç canım tüm sodalar sana feda olsunnnn kaydirigubbakcemile5

Baharcım evet pasta pembe kalpli olan :) beğenmene çok sevindim ...

çok yeteneklisin canım bencede bunu kendi mesleğin olarak yapmalısın sadece hamurişide mi iddialısın yoksa diğer yemeklerde de harikalar çıkarıyor musun böyle yerimseniben

ben de buün yarım saat yürüdüm yürüyüş bandımda canım madem ilaç kullanmaya başlıycam en azından bir çırpıda kurtulayım istiyorum aklım başıma geliyo yavaş yavaş biraz geç oldu ama :bbo:

herkeslere afiyetolsun. cumaya kilo vermiş olursunuz umarım,tabi bende.
öğlen 1 kepçe ezogelin çorba,1 ad tavuk şinitzel 5 ad,aslında kabak yemeği vardı sebze olarak ama sonuna denk geldim,şeklini sevmedim. 2.30 da gittim yemeğe. henüz çok fazla acıkmadım.
yeşilçay içtim limonlu soda içtim şimdiye kadar.
akşam arkadaşın doğumgünü var oraya akacağız. yemek yemeden giderim,tatlı konusunu es geçebilirim ama salatalardan yerim. neyse çıkıyorum şimdi öptüm sizi.

mrb arkadaşlar çok yorgunum daha ders bile çalışmadım öğlenleyin doktora gittim sonuçlarımı aldım b12 vitamin değerim eskiye nazaran çok daha iyi artık iğnelerimi her gün değil 15 günde bir yaptırıcam tiroid e gelince sadece tsh değerimde sorun var t3 ve t4 değerim normal senin değerlerinde ilaca gerek yok ama kilo vermeni hızlandırması için yazalım dedi 2 ayda bir de kontrolüm olacak..
dosbacım senin kullandığın ilaçla aynı ilaç şimdi baktım reçeteye günde yarım kullansan yeterli aslında ama madem hızlandırmak istiyoruz kilo vermeni günde 1 tane kullanabilirsin dedi eğer şikayetlerin olursa yarıma düşür öyle devam et dedi sen ne şekilde kullanıyordun canım yan etkileri olabiliyormuş çünkü çarpıntı heyecan sinirlilik gibi..

Neyse canım, için rahatlamıştır. Yoluna daha rahat devam edersin artık .))

Canım, öğle yemeğinde ayran içtim de yazmayı unuttum. Aslında diyetimde ayran ve süte yer veriyorum ama kansızlık çıktı. Yemeklerle özellikle sebzeli yemeklerle birlikte içmek istemiyorum. Yemekten 45 dk önce içsem olacak:))
Uyarın için sağol.

Ohh, afiyet olsun canım. Doğum gününde de iyi eğlenceler.

Ben neler yedim. 1/2 kase çorba, 1 dilim ekmek ve brokoli. Çeşni olsun diye çemen de yedim. İnşallah yarına insanlar yanımdan uzaklaşmaz :)) Canım, gene çok tatlı istedi, 1 çay kaşığı bal yedim. 20.30 gibi de ayranımı içerim. 22 gibi de kuru kayısı yiyeceğim.
Dikkatimi çekti de günde 4 kuru kayısı yediğimde tatlı çekmezdi canım. Sanırım günlük şeker ihtiyacımı karşılayamıyorum. Bugünden itibaren kayısı gene hayatımda :)))

Hepinize güzel akşamlar..

Afiyet olsun canım. Bu hafta diyetisyenin yağa yüklenmiş. Bi bildiği vardır herhalde :)))

hahahahaa, cumadan önce 21,2 idim, şimdi 22,9 oldum. Ağlayacağım.

Ya canım bu hafta yine iyi. Geçen hafta günde 4 porsiyon köfte (yani 8 ınegöl köfte) yiyebiliyordum, bu hafta 2 porsiyona düştü.

Canım senin çizelgende BMI değerin 24.1 yazıyor. Yanlış mı hesapladın acaba? Boyun kaç? BMI değerin 22.9'sa zaten kilon normalmiş, fazla kilon yokmuş.

pastamkurabiyem.blogcu.com

Canım bloğum. ben hobi olarak yapıyordum ama bunu işe çevirdim sipariş olaıyorum çevremden yavaş yavaş tanınıyorum daha sonra kendi mesleğim haline getireceğim bu işi.

Tebrikler! Hepsi çok güzel ve maalesef çok iştah açıcı görünüyorlar. Ellerine sağlık

boyum 1.56 guclubacismile

Canım senin BMI değerin 22.9 çıkıyor. Daha herkesinkine bakmadım ama içimizde en zayıf sen olabilirsin.

Maşallah

Canım benden iyisin. Benim kilom senden az 72.5 kiloyum, senden 5.4 kilo daha azım. Ama senin boyun daha uzun olduğu için benim BMI 28.7, seninki 27.9. Dolayısıyla aradaki 5.4 farka rağmen sen daha zayıfsın. Benim senin zayıflığına gelmem için hesapladım, 70.5 kilo olmam gerekiyor.

benim sorunum kalça basen kısmı canım bel çevrem çok aşırı kalın değil uzun zamandır da ölçmedim bi ölçeyim aklıma getirmişken..

Yaa benim de eskiden öyleydi. Hep kalçadan alırdım. Ne zamanki obez oldum belim kalınlaştı. Bugün ölçtüm belim 1 cm daha incelmiş, 83 cm. olmuş. Ama hala 80'in üstündeyim. Bu kiloya indiğimde artık daha ince olması gerekiyormuş. Diyetisyenim de öyle diyor. Bugün spora gidip mekik yapacağım.

ılacın hayırlı olsun canım. ışini kolaylaştıracağına eminim. Arada TSH değerini ölçtürmeyi unutma. 0.30'un altına mı ne inerse hipertiroid belirtileri göstermeye başlanıyormuş.

Afiyet olsun.

Canım çizelgende BMI değerin 19.7 yazıyor. Sanırım çizelgeyi oluştururken boyunu yanlış girmişsin. BMI değerinin 19.7 olması için boyunun 1.95 civarında olması lazım. Boyun kaçtı canım?

İlacın hayırlı olsun canım. İşini kolaylaştıracağına eminim. Arada TSH değerini ölçtürmeyi unutma. 0.30'un altına mı ne inerse hipertiroid belirtileri göstermeye başlanıyormuş.

saol canım sınır değeri bilmiyorum zaten doktor da 2 ayda bir kontrole geleceksin dedi sürekli takip etmem gerekiyormuş

kızlar şöle bi geçmişe baktım
1 saat yürüyüş yaptım beslenmem iyiydi
yarın misafrim gelcek bakalım kaçamak yapmadan nasıl atlatacağım

canım geçmiş olsun öncelikle
benimde ilaç kullanma nedenim kilo idi yoksa bana da vermeyecekti
ben ilk 4 gün 1/4
sonraki 4 gün 2/4
" " 3/4
sonrada 1 tane almaya başladım
şimdi de 1 tane alıyorum bu ay benimde kontrolüm var ama ilacı bırakmak istemiyorum
çünkü kilo vermemi hızlandırıyordu ama ben diyetisyeni bırakınca yavaşladı
bu şekilde alınca hiç bulantı falan yaşamadım ama nasıl tavsiye ettiyse öle kullan

Canlarım, bugün güzel sıvı tükettim. 3 bardak adaçayı, 2 bardak yeşil çay ve 1 litre su :))
Hepinize iyi geceler, güzel rüyalar..

ya pastalarına bayıldım yakında kızımın doğu mgünü var
eğer pastaalamazsam evde yapacam ama şu şeker hamuruna bayılıyoru mbizim buralarda glikoz bulmak zor pastaların süperdi ya bayıldım brende öyle bişey yapmak istiyorum bana fikir verebilirmisin
iyi olmuş iptal olması valla sevindim
afiyet olsun iyi beslenmişin
süper gidiorsun devammm
hah bende içem bir bardak yeşil çay burdankalkana adar unutmazsam şayet
benimde cnaım sürekli tatlı istiyor kızlar ne yapmalıyım direkmen baklava itiyor bide öyle melzeyitin dediği gib sütlü tatlı değil neden olabilir acaba gün boyu istiyor
iyi olmana sevindim tekara geçmiş olsun

gelelim bana sabha normal kahgvaltı ara 1 elma öğlen yok bişey akşam börewk mercimek çorbası vardı

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 20 fındık
Öğle: Karışık zeytinyağlı tabağı, 1 bardak yoğurt, 2 mercimek köftesi
(salata yoktu, ve 1 dilim ekmek yerine 2 mercimek köfte yedim. Hata olduğunu sanmıyorum ama yine de diyetisyene soracağım)
Ara: 16 badem, 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1 bardak yoğurt, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 4 mandalina

Spor: 45 dakika aralıksız spor yaptım (hızlı templolu yürüyüş ve crosstrainer -kolları bacakları aynı anda çalıştıran şey-) :lepi:

Yiyecek yanlışım yok (gerçi diyetisyene de soracağım ama bana yok gibi geldi), kendime 10 puan veriyorum.

ayıp yani,evde var sende hiç mi kullanmıyorsun.

dosbacım kaça satıyorsunuz uyguna gelirse ben alırım .kaydirigubbakcemile3

bak canım benim gözüm de onda.onun için kullanm ka lazım,yoksa biz gelip alırız.

vaybe..ben geride kalıyorum a,yarın daha çok dikkat etmeliyim.

canım benim boyum 1.65 biliyorum ama en son ölçtüğümde 163 çıktı bilmiyorumkismile ilginç kilo verince boyundan mı vercem ben eyvahedigeldismile

ay ben obez grubuna girdim demekki,ama bunu zatenbiliyordum.Bu günlerde acayıp şişkinlik var ben de nedeni tahmin ediyorum ama bakalım birkaç gün sonra düzelmesi gerk.

Canlarım, bugün güzel sıvı tükettim. 3 bardak adaçayı, 2 bardak yeşil çay ve 1 litre su :))
Hepinize iyi geceler, güzel rüyalar..
oh ne güzel,ben su miktarımı ölçmedim ama 1.5 lite içmişimdir baya içtim çünkü.

bugün yediklerim
kahvaltıda 1 bardak yeşil çay
sonra 1 dilim helim peyir ve yarım simit
oğlende 1 geryfrut,birkaç tane kaşu
ara 1yarım armut
akşşam pilav ve tavuk
sonra 1 mandalina
ve en kötüsü çikolata yedim.ben bu çikolataları ne yapcam,hiç dayanamıyorum.Evde de bulundurmuyorum ama birden bi tuturuyorum çocuk gibi eşime bakkaldan aldırıyorum ve birkaç saniye içinde bitimiş oluyorum. eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…