selam kızlar.eve geldim yemek yedik mutfağı toparladım.oğlumun yeni kıyaftlerini çıkardım olmayanları kaldırdım,evi toparladım.eşim çay demledi,ben pc başına geçiyorum dedim kaç gündür açılmayan face girdim. neyseki açıldı. balıklarımı doyurdum.pc de bir film vardı yüklediğim onu cd ye çektim birazdan eşimle izlicez. amanın.
nachticim canım aşkımemnuyu izleyesim gelmedi aşimde sevmiyor zaten o diziyi benide soğuttu büsbütün.pazar günü tekrarını yakalarsam izlerim artık.canım kendi aramızda olsa daha iyi olur diye düşündüm ama arkadaşlar ne der bilmiyorum. tanımadığım birine hediye almak işime gelmiyor açıkçası vede bana hediye alması. bizler en azından birbirimizi biliyoruz.yeni gelen arkadaşlara da yakında yetişirim.
melzeyitim Allah kavuştursun hayatım.yakında kavuşuyorsun inşallah. aklinialirimsmile
dosbacım yoksa hamilemisin.inşallah.
canım hepimiz aynı durumdayız.bence bu hafta sonu durum değerlendirmesi yapalım ve hepimiz bir diyet uygulayalım grupça.bakalım kim daha çok veriyor. harfi harfiyen yediklerimizide yazalım. yada her öğün 2 kaşık diyeti yapalım,çorba diyetide fena değildi ben haftaya onu yapmaya planlıyorum ama bakalım nasıl olacak.bu benim fikrim başka fikirleride alalım.bu haftadan tezi yok toparlanmalıyız olmuyor böyle iyice salıyoruz şurda şubatın bitmesine ne kaldı bir bakmışız yaz geldi of aman gene aynı kilodayız. ben güya oğlumun doğum gününe şıkır şıkır olacaktım bari 2 kilo vereyim olmuyor böyle bende tartıda 1 kilo fazla çıkıyor arada hatta 100-200 gr oynuyor bir aşağı bir yukarı. korkuyorum gerisi gelecek tekrar sil baştan yapacağım diye. neyse kızlar ben şimdik gidiyorum kociş başımda of puf ediyor film izleyelim diye.melzeyit patiğin örneğini çıkardım sayılır.unutmamışım zaten yaptıkça hatırlıyorum. bebiş ne zaman olacaktı kızmı erkekmi. neyse hadi ben kaçtım çekilişte ben varım. unutmayın.iyi geceler.öpüldünüz.
evet yemek güzel gidiyor,ah bu hareket çok iyi hatırlatıyorsun bana ben de bir türlü başlıyamıyorum.yarın deniyecem artık tembelik yapmak yok.
Canım pekmez ve bal başım dönüyor diye yedim.Rengl günlerimde oluyor kanım zayıf ve bazı aylarda çok kanamam oluyor pekmeksiz yapamıyorum o iyi geliyor.Yemeyince çok halsiz oluyorum kalkamıyorum yataktan,bide oğlum varken yatmaka ne demek olduğunu unuttum sayılır:)))))))))) ama olsun.
sorma ben de 1 yadır dişi bekliyorum ama hala tam çıkmadılar,hem de 4 tane köpek dişi yolda hepsi beyaz ve nerdeyse çıkacak.! ay oldu hep iştahsız suratı küçüldü ama buna sters yapmıyorum çıkınca yer.Ama 2 gündür maşallah baya düzeldi dişler çıkmadığına rağmen.
Ama çok yaramaz oldu ya çekmeceleri karıştırmayı brakmıştı bugün tekrar başladı karıştırmadığı yer brakmadı,önceden çıkartıp takra koyardı yerine bugün ie çıkartıp kaçtı hep ben topladımmafoldumben ne yapacaz bunları bilmem.
haklısın düşünmüyorum da kızıyorumolanlara zaten bunalmaya hazırım ben:)))
biraz önce hafif bir baygınlık geçirdim ne yapıyorsam kendime yapıyorum ama bitti geçti gitti gülüyorum bakın alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt
bugün 2008 temmuzdan beri ilkdefa bskülde 69. u gördüm allahım nasıl mutlu oldum anlatamma azkaldı 4 kilo 4 4 4 4
neyse çenem düştü yediklerim sabah klasik kahvaltı ara lahana çorbası öğğlen lahana çorbası
akşamda karnı yarık pilav var valla arım karnıyarık yerim kızamyınb bana pilav de yerim accık:kedi::kedi: hahanda gidiyom öpüldünüz takım arkadaşlarım benim a.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:
Baharcım, Taylor'cım, 8 mart dünya kadınlar günü çekilişi yapalım dedik, takım olarak. Katılır mısınız? Taylorcım, biz gene takımcak yeni yıl çekilişi yapmıştık, çok güzeldi. Bayılırız hediye alıp vermeye :))))
Bu arada hoşgeldiniz, nasılsınız?
Adcım, herzamanki gibi az zamanda çok iş başarmışsın :)))
Evet, bu haftasonu bi değerlendirme yapalım. Yaz geliyor. Hayallerimi bir yıl daha ertelemek istemiyorum. Günler, aylar akıp geçiyor. Bir bakacağız, hayat geçmiş. Her yaz başı tiril tiril elbiselere bakıp seneye bunları giyeceğim diyorum, sonra aynı kıyafetlere talim..
mrb arkadaşlar nasılsınız dün gece girdim ama sitede oyalandım buraya yazamadan çıktım bugün de tüm gün kurstaydım ölüyorum yorgunluktaaannn :bbo:
yazılanları ancak okuyu cevap verebildim tüm arkadşlarım iidir umarım melzeyitcim canın sıkkınmış biraz olsun toparlamışsın sevindim
dosbacım ben de geleli 6 aydan fazla oldu sanırım tam ay olarak hatırlamıyorum ama hala 80 in altına düşemedim
adcım senin zaten birkaç kilo fazlan var çok dert etme kendine
diğer tüm arkadaşlarımın da keyifleri yerindedir umarım..
ben bugün akşama kadar 1 paket form bisküviyle durdum ama akşam açlıktan bir tabak kuru fasülyeli pilav yedim aferin bana di miklava:
herkese güneydınlar mutlu günler. ayrıca hoşbuldum meliscim. aranızda olmaktan mutluyum. umarım hepberaber sağlıklı kilolar veririz.
Dün yaklaşık 3 lt su içtim. zaten normalde ben çok su içerim alışkanlık yıllardan beri aklıma geldikçe bardak elimdedir günde 15 bardak falan içerim :) hele yazın beni tutana aşk olsun :))
buarada sabah kahvaltım
1 bardak yeşil çay ( şekersiz)
1,5 dl çavdar ekmeği
yarım kk yağsız beyaz peynir
5 zeytin biraz maydonoz
1 küçük boy haşlama yumurta
kızlar bu birkaçgündür moralim yok sıfır
yediklerimde artık umrumda değil yani sizden utanmasam bırakacam bu işi
bugün ne yedim sabah 8-9 çubuk kraker 2-3 tane çizi
öğlen
3 tane mercimek köfte 3 tane sarma
yarım kaşık patates kavurması
1 kasşıık yoğurtlu içinde minnacık tavuk parçaları olan salata nasıldı bende anlamadım
1litre su
işte böyle giremezsem merak etmeyin giriyorumdur ama yazmıyorumdur
işte öyle bast şeyler kızlar işyerindeki sıkıntıyı atlatamadım lojman meselesi direk kadın meselesi kadınların birbirini çekememesi sıkıldım yoruldum bu kadınlardan bıktım kaçmak kurtulmak istiyorum aslında savaşmam gerekiyor ama bukadar kötü kalbin içinde kendi kalbimi zamanında körelttim tekrar bunuyaşamak istemiyorum ama bana yaşatılan herne varsa kötü bende yaşadıklarımı allahıma havale ediyorum döktüğüm gözyaşı uykusuz gecemi içimdeki sıkıntıyı allahıma haber verdim ki haber vermek haddimemi düşmüş o görüyor zaten halen kalbim ağrıyor ne halleri varsa görsnler kapımı kapadım herkese kimseyle görüşmüyorum dediğim bir merhaba ama bukadarda olmaz kapıdan olmassa bacadan terbiyesizlik diz boyu utanıyorum insanlığımdan artık bunların yüzünden dünyada birsürü böyle insan var ve dünya böyle insanların sayesinde yeterince sıkıntı da heryerde savaşlar açlık depremler allah bize haber salıyor mutlu yaşayın dürüst yaşayın kimseyi kırmayın diyor ama biz nasıl cevap veriyoruz şeytan yanımızdan eksik olmuyor ben sokmamaya çalışıyorum yinede bana bugüne kadar yapılanlara rağmen o kötülüklerin içinde iyilik arıyorum herkesin bir iyi yanı var diyorum ama alsana iyi yan diye yüzüme vuruyorlar allahım herkeslerin kalbine iyilik versin ve yinede herkesleri korusun
bende bilmiyorum neler oldu bana 2 gündür çok kötüyüm kocam yok ya o yüzdendirr hohhooohhoo
şuan da iyi değilim kan şekerim 80 küsürlere düşmüş tuvalette çıktıysam allahtan arkadaş vardı o revire zor indirdi kızım için güçlü durmaya çalışıyorumm
beum dijital tartım 78.4. 78.4 sonra 79.1 79.1 en son 78.9 çıktı şimdi ne oldu bide 77.8 de çıktı buyrun burdan yakın hehehehe bakın keyfim yerinde:))))
Kızlar, çoğunluğumuz burada. Kadınlar günü genel çekilişine mi katılalım yoksa kendi aramamızda mı yapalım?
Yanıt bekliyorum :)
Tamam canım, fikoş, taylor, che, derya ve nura da sorarız. Baharım ve Melis de gruba giriyorlar. Onlara da sorarız. Sonra da çekilişimizi yaparız. Hatta onlara özelden sorayım :)))
Çok heyecanlandım valla
slm şekerler
nasılsınız bakalım bugün o kadar yazdım yazdım gitmedi sonunda çıldırıp bıraktım
çekilişe bende varım diyorum
bugün beslenmemi kısaca yazayım size
sabah 9.30da kalktım kızımı doyururken 1 kupa form çay içtim saat 11de 2 dilim kepek ekmeği 1 tatlı kaşığı krem peynir 3 tane zeytin 1 tane domates 1tane salatalık yedim çay içtim saat 2.5 gibi 1 kupa kahve yanındada 1 tane rulo kat yedim
1 tane elma yedim
hala akşam yemeği yemedim ne yesem diye düşünüyorum herhalde çorba içerim
mrb arkadaşlar nasılsınız dün gece girdim ama sitede oyalandım buraya yazamadan çıktım bugün de tüm gün kurstaydım ölüyorum yorgunluktaaannn :bbo:
yazılanları ancak okuyu cevap verebildim tüm arkadşlarım iidir umarım melzeyitcim canın sıkkınmış biraz olsun toparlamışsın sevindim
dosbacım ben de geleli 6 aydan fazla oldu sanırım tam ay olarak hatırlamıyorum ama hala 80 in altına düşemedim
adcım senin zaten birkaç kilo fazlan var çok dert etme kendine
diğer tüm arkadaşlarımın da keyifleri yerindedir umarım..
ben bugün akşama kadar 1 paket form bisküviyle durdum ama akşam açlıktan bir tabak kuru fasülyeli pilav yedim aferin bana di miklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?