Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım düğüm 20sindeymiş galiba bakalım gidebilecekmiyim onuda bilmiyorum ilk başta çok istemiştim ama sonradan bişeyler oldu soğudum gerçi mecbur gidecem ama ortada tuhaf bi durum var yani ilişki durumu karışık

Canım, gitsen de gitmesen de 20 marta kadar 4 kiloyu rahat verirsin. O bile fark eder :) Ama yarından itibaren kendimize yeni bir sayfa açmamız lazım. Az önce mens oldum. Şükür. Midem hala çok kötü. Nasıl kazınıyor. Aç olmamalıyım. İlaç içeyim bari.

benim de tatil tarihim belli oldu temmuzun ilk haftası...
o zaman kadar 60 olmam lazım ama nasıl ??
geçen sene kendime söz vermiştim bu şekilde bi daha tatil yapmayacam diye ama hedefime daha çok var....
ben geçen sene adın bebişinin doğum günü yakın iken katılmıştım takıma... bugün ad oğluşumun d.günü yaklaştı deyince kendimden utandım (

Ben de üzgünüm. Kendime neden mani olamıyorum, bilmiyorum. 2 gün diyet yapsam sisteme girerim herhalde ama.. Ben de senin gibiyim dosbik. Üstelik geçen temmuzda ben 59,5 idim. Bugün daha kiloluyum.
Gideceğiniz yeri ayarladınız mı canım?

selam kızlar.eve geldim yemek yedik mutfağı toparladım.oğlumun yeni kıyaftlerini çıkardım olmayanları kaldırdım,evi toparladım.eşim çay demledi,ben pc başına geçiyorum dedim kaç gündür açılmayan face girdim. neyseki açıldı. balıklarımı doyurdum.pc de bir film vardı yüklediğim onu cd ye çektim birazdan eşimle izlicez. amanın.
nachticim canım aşkımemnuyu izleyesim gelmedi aşimde sevmiyor zaten o diziyi benide soğuttu büsbütün.pazar günü tekrarını yakalarsam izlerim artık.canım kendi aramızda olsa daha iyi olur diye düşündüm ama arkadaşlar ne der bilmiyorum. tanımadığım birine hediye almak işime gelmiyor açıkçası vede bana hediye alması. bizler en azından birbirimizi biliyoruz.yeni gelen arkadaşlara da yakında yetişirim.
melzeyitim Allah kavuştursun hayatım.yakında kavuşuyorsun inşallah. aklinialirimsmile
dosbacım yoksa hamilemisin. inşallah.
canım hepimiz aynı durumdayız.bence bu hafta sonu durum değerlendirmesi yapalım ve hepimiz bir diyet uygulayalım grupça.bakalım kim daha çok veriyor. harfi harfiyen yediklerimizide yazalım. yada her öğün 2 kaşık diyeti yapalım,çorba diyetide fena değildi ben haftaya onu yapmaya planlıyorum ama bakalım nasıl olacak.bu benim fikrim başka fikirleride alalım.bu haftadan tezi yok toparlanmalıyız olmuyor böyle iyice salıyoruz şurda şubatın bitmesine ne kaldı bir bakmışız yaz geldi of aman gene aynı kilodayız. ben güya oğlumun doğum gününe şıkır şıkır olacaktım bari 2 kilo vereyim olmuyor böyle bende tartıda 1 kilo fazla çıkıyor arada hatta 100-200 gr oynuyor bir aşağı bir yukarı. korkuyorum gerisi gelecek tekrar sil baştan yapacağım diye. neyse kızlar ben şimdik gidiyorum kociş başımda of puf ediyor film izleyelim diye.melzeyit patiğin örneğini çıkardım sayılır.unutmamışım zaten yaptıkça hatırlıyorum. bebiş ne zaman olacaktı kızmı erkekmi. neyse hadi ben kaçtım çekilişte ben varım. unutmayın.iyi geceler.öpüldünüz.

Adcım, herzamanki gibi az zamanda çok iş başarmışsın :)))
Evet, bu haftasonu bi değerlendirme yapalım. Yaz geliyor. Hayallerimi bir yıl daha ertelemek istemiyorum. Günler, aylar akıp geçiyor. Bir bakacağız, hayat geçmiş. Her yaz başı tiril tiril elbiselere bakıp seneye bunları giyeceğim diyorum, sonra aynı kıyafetlere talim..

Baharcım, Taylor'cım, 8 mart dünya kadınlar günü çekilişi yapalım dedik, takım olarak. Katılır mısınız? Taylorcım, biz gene takımcak yeni yıl çekilişi yapmıştık, çok güzeldi. Bayılırız hediye alıp vermeye :))))
Bu arada hoşgeldiniz, nasılsınız?

Biliyorum canım. En önemlisi sağlık. ıyi geliyorsa yemek lazım kesinlikle.

Yaa yerim ben onu. Çok tatlı birşey maşallah.

Yaa canım yapma. Stres neredeyse bütün hastalıkların tetikleyicisi. Neyse ki çabuk toparlanıyorsun.

Tebrikler!!! Canım çok iyi gidiyorsun maşallah. Keşke sendeki azim bende de olsa. Hergün hareket falan yapıyorsun ya, çok önemli. Hem karnıyarıktan birşey olmaz. Etli sebze yemeği. Salatayla gayet de diyet olur.

Canım ben hediye almayı çok stres yapan bir insanım. Beni bu konuda mazur görseniz olur mu? Bu benim için öyle stres kaynağı ki bir sonraki sene vereceğim bütün hediyeleri Aralık'ta alıyorum, stokluyorum. Hediyeyi verme kısmı güzel, mutlu oluyorum ama öncesinde çok stres yapıyorum.

Bu arada, hoşbuldum canım geçmişi okuyordum. Anca gelebildim bu sayfaya :))

Ben de bu yaz tiril tiril elbiseler giymek istiyorum. Hem de çok istiyorum. En son aklım bir yerime takılmadan gönül rahatlığıyla elbise giydiğimde 6.5 yıl önceydi. En son elbise giydiğimde 1 yıl önceydi ama kendime göre elbise bulabilmek için büyük beden mağazasına gitmek zorunda kalmıştım.

Bu arada su içme konusu konuşulmuş. Ben içimden gelerek günde 3 litre falan içiyorum. Yazın 5 litreyi buluyor.

mrb arkadaşlar nasılsınız dün gece girdim ama sitede oyalandım buraya yazamadan çıktım bugün de tüm gün kurstaydım ölüyorum yorgunluktaaannn :bbo:
yazılanları ancak okuyu cevap verebildim tüm arkadşlarım iidir umarım melzeyitcim canın sıkkınmış biraz olsun toparlamışsın sevindim
dosbacım ben de geleli 6 aydan fazla oldu sanırım tam ay olarak hatırlamıyorum ama hala 80 in altına düşemedim
adcım senin zaten birkaç kilo fazlan var çok dert etme kendine
diğer tüm arkadaşlarımın da keyifleri yerindedir umarım..
ben bugün akşama kadar 1 paket form bisküviyle durdum ama akşam açlıktan bir tabak kuru fasülyeli pilav yedim aferin bana di mi klava:

Canım kurufasülye ve nohut diyet için çok iyi yemeklermiş. Kan şekerini yavaş yükseltiyorlarmış. Pilava birşey diyemeyeceğim ama kurufasülye sebze yemeği gibi masum sayılıyor. Hem de daha doyurucu.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak kurufasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 tabak cacık
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: Balık, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon mandalina

Spor: Yok. Ama 15 dakika yürüdüm.

Yemek yanlışım yok. Balık unluydu, belki ekmekten kısmam gerekirdi ama yapmadım. Ama o kadarcık un için puan kırmayacağım kendimden. 15 dakika yürüyüş dışında spor yapmadım: -2. Bugün kendime 8 puan veriyorum.

Bu hafta kendime 7, 7, 7, 7, 7, 7 ve 8 vermişim. Ortalamada 7.1 aldım. Geçen hafta kendime ortalamada 6.9 puan vermiştim ve 1.6 kilo vermiştim. Bu hafta kendime verdiğim puan daha yüksek ama yarın kilo vermiş olacağımdan bile emin değilim. 2 gün önce tartıldığımda durum hiç hoş değildi. İki hafta arasında en büyük fark bu hafta hiç spora gitmedim. Geçen hafta bir kere gitmiştim. O yüzden bana benim zayıflamamda en büyük farkı spor yapıyor gibi geliyor. Spora haftada bir kere gitsem bile farkediyor gibi geliyor. Neyse bakalım görücez yarınki sonucu.

bahrcım kursun hayırlı olsun
taylorcum sen şu an çalışıyor musun ?? çünkü herzmaan çok hareketsizdim diyorsun ??
adcım bende sana katılıyorum hemen bi kendimize gelelim
saolsun yeni arkadaşlar renk kattı ama biz çok pasif kaldık.... zayıflayalım yaa ...lütfen takımca zayıflayalım yaza istediğim her kıyafeti giyelim

AAAAAAAAAAAAAKüstüm size ben yokken ne kadar çok yazmışsınız,herkez burdaymış ben kaçırdım.Bugün oğlum düzeni bozdu gündüz geç uyudu ve tabiki akşam da ancak 23.30 ta uyudu(((((((((((((((

canım ne güzel bol bol su içiyorsun,benim oğlum olmasa nerdeyse hiç içmeme iyiki o sık içer de benim aklıma geliyor.

canım daha geçen hafata ben de öyleydim ama iyiki siz varsınız sizden utandiğim için fazla olmasa da kendimi kontrol edebildim.Sen de düzenli diyet yapamaz san da ayrılma bizden bugün moralin olmayabilir kaçamak da yapabilirsin ama yarın daha iyiy olursun ve kaldığın yerden devam edersin.Moralini bozma arkadaşım.

Ah canım mesajını bir nefeste okudum,ne kadar çok toplamışsın,diyebileceğim bir şey yok,remen şoktayım.Tek diyecem şey sık sık bizimle paylaş derdini anlat en azından iyi bir ninleyici oluruz.

bence 77.8 doğurudur:)))))))))))

Kızlar, çoğunluğumuz burada. Kadınlar günü genel çekilişine mi katılalım yoksa kendi aramamızda mı yapalım?

Yanıt bekliyorum :)

Canım ben varım,sabırsızlanmaya başladım bile.opuyorumnanaktan

Tamam canım, fikoş, taylor, che, derya ve nura da sorarız. Baharım ve Melis de gruba giriyorlar. Onlara da sorarız. Sonra da çekilişimizi yaparız. Hatta onlara özelden sorayım :)))
Çok heyecanlandım valla

ben de çok heycanlandım,Yılbaşında çok heycan vericidi,hediyem de çok çok güzeldi beni çok mutlu etmişti.tekra bu heycanı yaşamak çok güzel olur.Hem de benimdoğum günü hediyesi olur hehhehe 13 martta benim doğum günüm:)))))))))))

Canım sen emziriyormuydun?Eğer emziriyorsan diyette çok dikkat et dengeli beslenmeye çalış.Bol süt için ayva meyvesuyu veya kompostosu bende çok süt yapardı,hemde az kalorili bir meyve.kuru kayısı ve kuru incir aynı şekilde çok süt yapar aynı zamanda da barsaklara çalıştırıyor.

Canım gündüz yemek fırsatın olmasa da yanına meyve al aralarda yersin.Tüm gün hiç bir şey yememk metabolizmı yavaşlatıyor ve vucut yağ yakamıyor.Gerekn enerjiyi kaslardan alıyor bu da anlayacan vucudumuza zarar veriyor.

gelelim benim yediklerime.bugün büyük bir kaçamk yaptım bana çok kötü şaka yapar .Çikolata yedim baya da yedim.

onun dışında gün içinde 3 dilim ekmek,1 balık,1 kase mercimek çorbası,3 ç.k yoğurt.1 bardak süt.

yarın 1 ye kadar nette giremezsem şimdiden kilomu yazıyorum tek 400 gr vermişim sanırım pekmez ve baldan dolayı.bakalım bugün yemedim kendimi iyi hissediyordum yani halsizlik yoktu ama çikolataya dayanamadım.alsanaalsanasmile
2 gün daha var kaçamak yapmamak lazım ama 14 de kesin yapacam kendie izin vercem.opuyorumnanaktan bayanssulusmile :kedi: aklinialirimsmile Şenizcokacimcoook :CüvCüv::içelim: :icecream: a.s.

Günaydın kızlar,
Fikriyecim, bu çekiliş aynı zamanda doğum günü hediyen olur :)))) Çok güzel.
Che ve deryadan da yanıt bekleyelim, Melisime de mesaj atarım. Sonra da çekilişimizi yaparız.

Canlarım, kilomu yazmak istemiyorum. :kedi:
Bu akşam ya da yarın bi konuşalım ortak bir diyet mi belirleyelim yoksa hepimiz kendi diyetimizi mi uygulayalım. Tabi uygulayacağımız diyeti buraya yazalım. Farklı diyetleri uygulayacaksak hepimizin, hepimizin diyetinde neler olduğunu bilmesine imkan yok, bu durumda ortaklık yapalım. Ortaklar kesinlikle birbirini denetlemeli. Gerçi ortak işi bizde pek yürümedi gibi ama :))) Ben ek olarak yediklerimi bir kağıda yazacağım. Kilom 63. Regl şişkinliği vardır umarım.

Taylorcım gene harikasın. Çekilişe artık seneye katılırsın, tabi gönlümüzden geçen yılbaşına hepimizin mezun olmasıdır :))

Yeni gelen arkadaşlar, gerçi en yenimiz derya, kilo bildirimlerimizi 12 ye kadar yaparsak ben 12.15 gibi gelir hesapları yaparım. Eğer vakti geçirirsek hesaplamaları geç saatlere kadar yapamam, bu durumda diğer takımlar bizi beklemek durumunda kalır :))) Şimdiden çok teşekkürler. Umarım benden başka fena kilo alan yoktur (((
Hepinize güzel cumalar

Günaydın herkese çok mutluyum 82 kg olmuşum 1,700 gr vermişim ilk hafta çok veriliyo haftaya bir bir devam ederim artık :) ama olsun motive oldm acayip

13.TAKIM 143. ETAP
ad1 (55.2 / &#37
dosba (67.5 /67.8/-0,3/0,44%)
Nachtigall ( 61.7 /63.0/-1,3/-2,11%)
bhr.87 (83.0 /Geri Dönmek Üzere Ayrıldı%)
melzeyit (78.4 / 77.8 / 0.6 / 0.77%)
fikriye_bg (70.0 / 69.5 / 0.5 /0.71 %)
CheGuevera (70.2 / 69,0/1,2/1,71%)
taylor(72.8 / %)
nur_84 (77,2./77.0/0,2/0,26%)
derya_julia (83.7/82.0/1.7/2.03%) YENı ÜYE

13. TAKIM TOPLAM KıLO (636,7.0 / %)

hadi bakalım geriye 2 kişicik kaldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…