Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aa dosbacığım gelmiş bende nerde bu kız diyodum yoksa yenimi uyandın canımcığım:))))

hahahaha :))) evet yeni uyandım :))
yok canım sabah 10da kalktım eşimle kahvaltı yapıyordum misafirim geldi... o da bize katıldı
sonra eşim marketten yaşpasta ve kuru pasta falan aldı (
öğlende kaçırdım gelecek yüzüm olmadı (
misafirim yeni gittti bende hemen size bi selam vereyim dedim :))

geçmişi yeni okudum....
hepiniz iyisiniz inş.
melzeyitim kötüymüş düzelmiş sevindim
çekilişe takım içinde bende katılırım

Hoşgelsin dosbikim. Ne diyelim, afiyet olsun. Yüzüm yok ki sana dometes atayım :)))
Haftaya bizim haftamız olsun:))
Günün güzel geçmiş galiba canım. Sevindim

nach canım bu akşam son ozaman kendi aramızda yapalım yeni arkadaşlarada soralım onlarda tamam derse keyifli oluyr valla

Hoşgelsin dosbikim. Ne diyelim, afiyet olsun. Yüzüm yok ki sana dometes atayım :)))
Haftaya bizim haftamız olsun:))
Günün güzel geçmiş galiba canım. Sevindim

canım günüm güzeldi ama kaçamağım oldu ya...
misafir beklemiyordum hazırlığım yoktu alınanlardan yedim
zaten kilo almış görünüyorum canım sıkkın
takımdan uzaklaşmaya başladım

Tamam canım, fikoş, taylor, che, derya ve nura da sorarız. Baharım ve Melis de gruba giriyorlar. Onlara da sorarız. Sonra da çekilişimizi yaparız. Hatta onlara özelden sorayım :)))
Çok heyecanlandım valla

Takımdan uzaklaştığını düşünme canım. Sen de diyetisyene gittin, biliyorsun. DÜşük kalorili diyetler yapmadık. Vücudu şoke etmedik. Aradaki küçük kaçamaklar kilo vermeyi çok etkiliyor. Diyetlerimizi harfiyen uygulayamıyoruz.
İşin doğrusu, aradaki kaçamaklarımızı utanıp buraya yazmıyoruz. Ben dün akşam yediğim 3 dilim pizzayı yazmadım.bilmiyorumkismile Acaba, bu hafta birbirimize söz vererek buraya yazmaya ek olarak bir deftere de mi yazsak? Hem de yer yemez yazsak.
Ama bizden uzaklaşma :sinifsinif:

slm şekerler
nasılsınız bakalım bugün o kadar yazdım yazdım gitmedi sonunda çıldırıp bıraktım
çekilişe bende varım diyorum
bugün beslenmemi kısaca yazayım size
sabah 9.30da kalktım kızımı doyururken 1 kupa form çay içtim saat 11de 2 dilim kepek ekmeği 1 tatlı kaşığı krem peynir 3 tane zeytin 1 tane domates 1tane salatalık yedim çay içtim saat 2.5 gibi 1 kupa kahve yanındada 1 tane rulo kat yedim
1 tane elma yedim
hala akşam yemeği yemedim ne yesem diye düşünüyorum herhalde çorba içerim

Canım, bazen hatlar insanı çıldırtıyor :)))) Çok güzel beslenmişsin, afiyet olsun. 1 tane rulo kat var ama o kadar hafif ki sanki hiç kalorisi yokmuş gibi geliyor bana :)))) Akşamı da başarıyla kapatırsan harika olur :))

içinden 1 adet yedim canım kızıma veriyordum canım istedi kahveyide görünce dayanamadım
:kedi::kedi:

fıstıklar merhabalar, canlarım yarına bildirim var ama ben sabah erkenden dişçi randevum olduğu için buralarda olamıyacağım... bizim takımdam bijoux gelebilirse listeyi o halledecek ama o gelemezse bende yetilemezsem listenizi bana bırakın geldiğimde kontrolünü yapıp veririm benimkinide birilerine kontrol ettiririm... ama aceleniz olmazsa eğer öğlene burada olurum sanıyorum o zaman hellederiz...merak ve telaş etmeyiniz diye haber vereyim dedim :)) hepinize öpücükler haydin baş başşşşş..

Kallistecim, ben ders aralarında benimkileri yapacağım :)) El mecbur formülü ezberledim :))))) Bitirir bitirmez listeyi size bırakırım :))Listeni bize de bırakırsan ben de üstünden geçerim :))
Yardımın için teşekkürler canım :)

takımdan uzaklaşmak istemiorum ama bu hafta çok düzensizdim (
akşam sadece enginar yedim birazcıkta turşu

takımdan uzaklaşmak istemiorum ama bu hafta çok düzensizdim (
akşam sadece enginar yedim birazcıkta turşu

Canım, bu düzensizlik bende de var. Bir an geliyor diyorum ki bu son. Ama sonu gelmiyor. Yarından itibaren yediklerimi hem size yazacağım hem bir kağıda. belki hepimiz bu yolu deneyebiliriz. Akşam yemeğin çok iyi olmuş canım. Ben de 1 patatesve 3 köfte yedim ama midem çok eziliyor. Acaba bu elma krom yüzünden mi?

nach canımben hallederim listeyi merak etme için rahat olsun kızlar lütfen engeç 11.30 da bildirimlerimizi yapalım ki beklemeyelim

nach canımben hallederim listeyi merak etme için rahat olsun kızlar lütfen engeç 11.30 da bildirimlerimizi yapalım ki beklemeyelim

Çok sağol melzeyitim. Ben de 12 gibi gelirim, yapıveririz :))

bu hafta benimde çok kötüydü aman ya 20 martda düğün var bakalım şişman bir misafirmi olacam

Haftaya kesin bi şeyler yapmamız gerekecek canım, yoksa yaz hayallerimiz gerçekleşemeyecek. Sizin düğün marrtın kaçında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…