bende bilmiyorum neler oldu bana 2 gündür çok kötüyüm kocam yok ya o yüzdendirr hohhooohhoo
şuan da iyi değilim kan şekerim 80 küsürlere düşmüş tuvalette çıktıysam allahtan arkadaş vardı o revire zor indirdi kızım için güçlü durmaya çalışıyorumm
beum dijital tartım 78.4. 78.4 sonra 79.1 79.1 en son 78.9 çıktı şimdi ne oldu bide 77.8 de çıktı buyrun burdan yakın hehehehe bakın keyfim yerinde:))))
Şekerim, dijital tartı bile senin enerjine yenik düşmüş :))) Kocan nerede canım? Özlemiş benim arkadaşım kocasını:)))) Kıyamam sana.. Kan şekerini biraz yükselt canım, içebiliyorsan biraz çorba iç. Kendine dikkat et.olumunekankayizsmile
canım arkadaşlarım mesaim bitti çıkmam gerekiyor,biraz daha kalırsam alışırlar herzaman aynı saatte çıkmamaı beklerler bide. neyse çok verimli olamadım bugünde,yediklerimi yazmıyorum çünkü sadece 1 pk bisküvi yiyebildim bugün 500 ml su içtim.çok düzensizim 2 haftadır.bu arada dün adet oldum. neyse şimdi gidem evime.oğlumu özledim.akşama kuru ve pilav var. hııııım bayılırım yanna bol slata çok aç değilim fazla yemem herhalde ama heran gözüm dönebilir.işyerinde işleri hala halledemedim. hergün sinir sinir. fabrikanın yanlış evraklarını toparlamaktan gına geldi arkalarını topluyorum resmen.
melzeyitim dünya asla istediğimiz gibi olmıcak, ama başkalarının istediği gibide olmıcak he he üzülme sen hayatım.
nactigallim bende seni çok öptüm canım. evet haftaya bizim haftamız olsun.
chegu canım tebrik ederim çoook çok. a.s. o körolmıyası 4 kiloyuda ver de hayatım millet zarif hatun görsün.
kızlar evden gelmeye çalışırım ama aşkı memnu var.aman gerçi kaç haftadır izlemiyorum. dün akşam 2 saat ütü yaptım bu ayın sonunda oğlumun doğum günü var ne yapcam bilmiyorum. neyse kaçıyorum ben.
bu arada melisim ilk fırsatta arıcam seni.
şu dünya kadınlar günü çekilişini birde kendi aramızda yapsak olmamı gızlar. olur derseniz ben varım. hadi size çav.
vallahi şaka maka özledim kızsamda sevyorum ben bu adamı çorba içecek gücüm varda yapacak gücm yok ve evde sadece dünden kalan makarna var kızım dersini yaparsa dışarı çıkacağız yemeğe arabada yok herifim götürdü ankaraya
nach canım salıdan beri yok muhtemelen yarın gelecek(
sevgili melyezit artık gülümsediğine sevindim bak hemen geçivermiş :) ama sağlğına dikkat et bide onun için üzülme sonra
Nachtigal canım sende benim nasıl su içtiğimi sormuşsun anlatayım ben eskiden çok az su içerdim bir süre su içme alışkanlığı edindim kendime yani uzun zaman oluyo küçük 50cl pet şişler var ya onlardan kullanırsım hep işyerimde masamda evde elimin altında durcak şekilde susadığımı hissetmeden içer içer durudum hep biter bitmez doldurur yine elimin altında tutardım yudum yudum ama zorlamadan gel zaman git zaman alıştım artık susayarak içmeye başladım su benim tuykum oldu eşim hep söyler sana damacana dayandıramıyom diye dalga geçeryani vucudumu alıştırdım şimdi gerçekten susayarak içiyorum. bence sizde deneyin. diyet yaparken su çok önemli vucudunuzun yeterince su alıp almadığını küçük tuvaletinizin rengine göre anlayabilirsiniz. rengi çok açıksa ihtiyacınız yok ama koyuysa derhal su içmeye çünkü böbrek sağlığınız içinde çok önemli
şu dünya kadınlar günü çekilişini birde kendi aramızda yapsak olmamı gızlar. olur derseniz ben varım. hadi size çav.
canım gülüyorum geçecek inşallah bende suyu çok seviyorum ama bi ara azaltmıştım bende enaz 2 litre içiyorum ama ödem sorunum oluyor benim malesef içtiğimi atamıyorum bazensevgili melyezit artık gülümsediğine sevindim bak hemen geçivermiş :) ama sağlğına dikkat et bide onun için üzülme sonra
Nachtigal canım sende benim nasıl su içtiğimi sormuşsun anlatayım ben eskiden çok az su içerdim bir süre su içme alışkanlığı edindim kendime yani uzun zaman oluyo küçük 50cl pet şişler var ya onlardan kullanırsım hep işyerimde masamda evde elimin altında durcak şekilde susadığımı hissetmeden içer içer durudum hep biter bitmez doldurur yine elimin altında tutardım yudum yudum ama zorlamadan gel zaman git zaman alıştım artık susayarak içmeye başladım su benim tuykum oldu eşim hep söyler sana damacana dayandıramıyom diye dalga geçeryani vucudumu alıştırdım şimdi gerçekten susayarak içiyorum. bence sizde deneyin. diyet yaparken su çok önemli vucudunuzun yeterince su alıp almadığını küçük tuvaletinizin rengine göre anlayabilirsiniz. rengi çok açıksa ihtiyacınız yok ama koyuysa derhal su içmeye çünkü böbrek sağlığınız içinde çok önemli
canım gülüyorum geçecek inşallah bende suyu çok seviyorum ama bi ara azaltmıştım bende enaz 2 litre içiyorum ama ödem sorunum oluyor benim malesef içtiğimi atamıyorum bazen
bunun için dr. gittinmi canım neden ödem tutuyor vucudun
kızlar bişey sırcambu cuma yarışmasında en çok kilo veren grup birinci oluyor anladığım kadarıyla sanırım verilen kilolar toplanıp yapılıyor bu peki grubun içinde 1.seçiliyormu ???
kızlar bişey sırcambu cuma yarışmasında en çok kilo veren grup birinci oluyor anladığım kadarıyla sanırım verilen kilolar toplanıp yapılıyor bu peki grubun içinde 1.seçiliyormu ???
doktor bazı kadınların ostörojen hormonu çok çalışır ve gün içinde yediğiniz içtiğiniz şeyler su tutmanıza neden olur dedi normalde mesela vermem gereken boyuma göre en az 19 kilo var ama yağdan fazlalığım 10 kilo kas ve su fazlallığım var benim ilaç kullanıyorum dönem dönem
nach biliyosun ben çekilişe katılmıştım ama burdada yaparsak yine katılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?