• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13.sayfadan bakın 40-46 beden yazlık kışlık giyilmiş giyılmemiş karışık ucuz\satilmistir.

Sakhara

hakuna matata
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
1.157
79
163
satıyorum...............................

Son düzenleyen: Moderatör:
1.resim 40-42 beden tunik 5 tl livaa
2.resim 40-42 beden uzun kazak 10 tl sevenhill
3.resim 40, l beden penye 5 tl lcw

hamile pantalonu var siyah lcw 40 beden ve tunik şeklinde gömlek uzun kollu nominal marka 38 beden yazıyor ama kalıp geniş ,resmi küçültüp yüklicem .her biri 5 tl

kalıp geniş 40 bedene olur,kolları katlanabilir,yandan da düğme var resimde gözüküyor

Son düzenleme:
bedenleri l,yani 40-42 ye çoğu olur .etek pantalon 42 ,kareli siyah ceket 42,koyu kahverengi ceket sıfır etiketli 40 beden dar kesim,etek kareeli kahverengi giyilmedi sıfır 42 beden ,aslında son ikisi takım

hamile pantalonu var siyah lcw 40 beden ve tunik şeklinde gömlek uzun kollu nominal marka 38 beden yazıyor ama kalıp geniş ,resmi küçültüp yüklicem .her biri 5 tl

4ünü alıyorum diğer ürünler hakkında fikrim yok yanlız özelden mesajım yok mail kullanmayıda bilmiyorum sen beni eklersen çook iiyi our ama mailimi ve telefonumu burdan veremem ceza alıyorum

4ünü alıyorum diğer ürünler hakkında fikrim yok yanlız özelden mesajım yok mail kullanmayıda bilmiyorum sen beni eklersen çook iiyi our ama mailimi ve telefonumu burdan veremem ceza alıyorum

tel no verecem ,msj ile mailini at

Back