13 Ocak 2021 Plütonik Oğlak Yeniayı ve Burçlara Etkileri

OĞLAK BURCUNDA YENİ AY “DEĞİŞİM İÇİN BAŞLANGIÇLAR”

13 Ocak 2021 sabah saat 08:00’da yeni yılın ilk Yeniay’ını yaşayacağız. Yeniay an haritasının 1.evinde ve Plüton ile sıkı bir kavuşumda bu yüzden güçlü bir değişim, dönüşüm etkisi var. Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay finansal istikrar ve çalışma ile ilgili hedefler belirlemek için harika bir zaman, hepimiz geleceğimizi inşa etmek için sağlam bir plan oluşturma konusunda daha fazla motive olacağız. Bu Yeniay enerjisini kariyerimiz için atacağımız yeni adımları , başlangıçları planlamak için kullanabiliriz. Oğlak Yeniay ’ında iş ve toplumsal konular, sorumluluklar, görevler ailevi konulardan daha önemli hale gelir. Yeniay’ın sıkı kavuşumda olduğu gezegen Plüton ise ; değişim ve dönüşümü, kontrol dışında gelişen kadersel etkileri anlatır.

Kontrol etme ve manipülatif davranış gibi gizli taktiklerle uğraşmanız gerekebilir. Bu Yeniay, dönüşümleri , ruh evrimini ve yeniden doğum sürecini destekler nitelikte. Yeni Aylar her zaman niyet belirlemek için iyi bir zamandır, Yeniay’ın yöneticisi Satürn Kova burcunda eski yöntemlere geri dönmek yerine, ileriye doğru ilerlemek için niyet etmemizi , düşünmemizi istiyor, geri dönüş yok, sadece ileri doğru hareket etmek için yeni adımlar atmak var diyor.

Yeniay zamanı Mars Satürn ile kare açıda olacak yeni adımlar atarken hayal kırıklığı ve engelleme söz konusu olabilir arzularımız güçlenebilir ama tutkularımızı ifade etmekte ve başarılı olmakta zorlanabiliriz.

Jüpiter’in Uranüs’e karesi , kaderimizdeki veya yaşam yönümüzdeki ani bir değişikliğin neden olduğu büyük iç gerilimi gösterir, bu nedenle sadece değişim uğruna değişiklik aramamalı, hangi fırsatları takip edeceğimizi dikkatlice seçmemiz ve risk alırken tedbirli olmamız gerekiyor.
Merkür’ün Uranüs’e karesi ise, üzüntülere ve sinir gerginliğine neden olabilecek heyecan ve değişim getirir. Beklenmedik haberler planlarımızın değişmesine sebep olabilir. Bununla birlikte, olaylara farklı bir perspektiften bakma becerimiz artabilir, orijinal fikirlere ve yaratıcılığa yol açabilir.

Venüs’ün Uranüs’e uyumlu açısı ise, duygularımızı harekete geçirir ve aşk hayatımıza heyecan getirir. Beklenmedik yeni bir aşka yelken açabilir.

Yasemin Özbek​

oğlak yeniay (6).jpg

13 Ocak’da sabah saat 20:00’de oğlak burcunun 23 derecesinde bir yeniay yaşayacağız. Global ve bireysel olarak etkileneceğimiz bu yeni ay plutonyen etkilerde.

Yani biraz buruk, yıpratıcı, derinden dönüştürücü ve ağır etkileri olabilecek bir yeniay. Kendi iç yaralarımızla karşılacağız ve bol bol ağlayacağız. Bu yeniay’da anlam veremeyeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Manipüle edilebilir ya da edebilirsiniz. Fakat bu anlamlandıramadığınız, sizi derinden etkileyen olayların arka planında nelerin gizlendiğini ayın ışığı büyümeye başladığında görebilirsiniz. Yeniaylarda ay ışığını gizler, Takvimler 13 ocaktan 20 ocak haftasına gelindiğinde ayın ışığı büyüyeceğinden yeniay haftasında yaşayacağınız sarsıcı olayların nedenini bu tarihlerin arasında görebilmeniz mümkün.

•Plutonyen yeniay demiştik. Sembolik Bu konum içinden sökercesine, kanatırcasına bırakıp gitmek anlamına gelir. Çok keskin bitişlerin son çıkışındayız. Belki de uzun zamandır sorguladığınız ilişkilerinizi, bulunduğunuz konumu, işlerinizi ve alanlarınızı terketme zamanınız gelmiştir.

•Kişisel doğum haritalarında 23 derece ve yakınlarında güneş veya yükselen burcu Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak yerleşen kişilerin doğrudan etkileneceği bir yeniay. Fakat geri kalanlarımız ise doğum haritalarında hangi evlerinin oğlak kestiğine lütfen göz atsın. O evin anlamları her ne ise o konularda güçlenmek, bırakmak ve ilerlemek istiyoruz.

🌎 Global Etkiler;
13 Ocak haftasında köklü şirketlerle ilgili hisselerin düşmesi, bu şirketlerin kan kaybetmesi, ekonomi piyasalarında kripto paraların dramatik ölçüde değer kazanması mümkün.

🌎 Özellikle bir kadın siyasetçinin global anlamda bir skandalı veya itibarını söz konusu edecek bir haberi gündemimizde olabilir. Ve yine üzülerek söylemem gerekir ki bir kadına yönelik şiddet, cinayet gibi konular gündemimize gelebilir.

Yeniayda plutonun çok aktif olması bu etkileri arttırıyor. Bakalım neler olacak. Yeniayın ışığı kısık... Fakat Pluto en gizli bilgiyi, en karanlık suçları bile toprağın altından göğün en üstüne çıkarır ve gerçekler ortaya çıkar

Kaynak: tudorkızı/Ayça

tumblr_03527975498a28ca7826bc36c19ff5a4_eb0f1e37_1280.jpg

2020'nin ilk Yeniayı 13 Ocak tarihinde saat 08:00'da iddialı Oğlak

Burcu'nun 23. derecesinde gerçekleşecek.

Bu derece astrolojik açıdan hassas bir nokta çünkü 2020 Ocak ayında Satürn ve Plüton yine bu derecede yan yana gelmişti. Bu yeniay geçen senenin temalarını yine muhakkak gündeme getirecektir. 2020 yılında Astroloji'de, daha önce yaşamadığımız gökyüzünde çok nadir görülen gezegen hareketleri yaşadık. 2021'le kıyasladığımız da tabiki de 2021 daha masum kalıyor fakat bu enerjiler henüz bitmiş değil. 2020'den bu yana hem kişisel hayatlarımızda, hem de tüm dünya olarak büyük değişimler yaşadık. Bu değişim bizler için çok kolay olmadı belki ama hepimiz Satürn Oğlak'ın zorlayıcı etkisine maruz kalarak istemeden de olsa değiştik.

🌟Gökyüzünde Boğa Burcu'nda hizalanan Mars, Uranüs ve Lilith anın haritasına etki edecek. Kova Burcu'nda toplanan Merkür, Satürn, Jüpiter ise bu gezegenlere kare açı yapacak. Şok edici olaylar, şaşırtıcı ve şok yaratacak olaylar gündeme gelebilir. Ani hava değişiklikleri ve doğa olayları gerçekleşebilir. Otorite figürler, üst düzey yöneticiler, politikacılar, iş adamları, inşaat sektörü vb. Oğlak Burcu'nun temsili olan alanlarda Plütonik etki ile beraber birçok değişim ve dönüşüm meydana gelebilir. Gelenekleşmiş metodlar, eski sistemler yıkılabilir. Otorite figürlerin topluma karşı yaptığı baskıya karşı ayaklanmalar, isyanlar ve reformlar gündemimize gelebilir. Yine anın haritasında Venüs'ün Mars ve Uranüsle üçgen açısı ilişkiler açısından bizlere şanslı alanlar yaratabilir.

🌟Geçtiğimiz 12 ay boyunca ne için çabaladınız, hedefleriniz doğrultusunda ne kadar ilerlediniz? Şimdi ektiklerinizi biçme vakti. İyi veya kötü 1 sene boyunca yaptıklarımızın sonuçlarını görmeye başlıyoruz. Yeniay; yeni başlangıçlar demektir. Bu yeniayda hedefleriniz için bir plan oluşturun ve harekete geçin. 🙏

Sevgiler...💕
~Nalan Ertaş

boğa (3).jpg

Yeni ayın tek olumlu açısı Uranüs Venüs üçgeni ve Mars Venüs üçgeni. Yani aşk hayatınızla ilgili ani başlangıçlar, sıradışı deneyimler yaşanabilir. Beklemediğiniz an da aşk kapınızı çalabilir, ya da günlerdir beklediğiniz mesaj telefonunuza gelebilir. Böyle güzellikleri her ne kadar daha uzun yazmak istesemde, yeni ayın bize verdiği ilk mesaj adeta “bununla yetinin” der gibi.

13 Ocak 2021 tarihinde, yıkımı, gücü yeniden doğuşu sembolize eden Plutoyu derinden hissedeceğimiz, krizli, ayrıştırmalı, manipülasyonlu, fitne fesatın olduğu plutonyen bir yeni ay gerçekleşecek.

Yeni ayda Uranüs ve Mars Kavuşumda, ve bu kavuşum Kova burcundaki Jüpiter ve Satürn’e kare yapıyor.
Otorite ve yönetime karşı isyanlar, Depremler, Kazalar gelecek.

Ayrıca bu yeni ay Koç burcunun 23 derecesinde olan Eris asteroidine kare, yani olumsuz bir açı yapacak. Eris Mitolojide fitne fesat tanrıçasıdır. Yani ayrıştırma, araya nifak tohumu sokarak milleti birbirine kırdırma gibi durumlar olası.

Pluto aynı zamanda gizli saklı kalmış sırlardır, yeraltı dünyasıdır. Özellikle dünyayı sarsan, pandemi süreciyle ilgili, çarpıcı gelişmeler olup, bilmediklerimizi öğrenebiliriz. Arka perdede neler oldu ve olmakta? Sis perdesi aralanabilir.

Bu Ocak ayında, dünyanın belli yerlerinde suikastlar özellikle liderlerle, politika ve iş adamlarıyla ilgili şok edici gelişmeler yaşanabilir.

Uçak kazaları duyuyoruz, devamı gelebilir.

Türkiye’nin kendi haritasına baktığımızda ise; ülkenin yaşlı sanatçılarıyla ilgili vefat haberleri, çocuklarla ilgili gündemler söz konusu olabilir.

Ülkeyi savaşın eşiğine getirecek çarpıcı meydan okumalar, mecliste siyasi karışıklıklar, sosyal medyayla ilgili devrim niteliğinde kararlar olabilir.

Borsa ve döviz konularında ise ummadığınız taş baş yarabilir. Ocak ayında YER YERİNDEN OYNAYACAK!

AstroYeliz

boğa (2).jpg

13 Ocak'ta saat 08' de Oğlak burcunun 23°13'.derecesinde Yeni Ay doğacak.

2021 yılının ilk Yeni Ay'ı, 10 Ocak 2020 Yengeç Güneş Tutulması'nı tetikleyerek, karşıt açısıyla bir yıldır devam eden konularını tamamlamak,sonuca ulaştırma ile ilgili yeni adımlar atılmasını getiriyor.

Yeni Ay'ın Pluto ile kavuşum. Yeni başlangıçları anlatan ve bununla ilgili ani değişimleri verirken kökten konumunun dönüşümü yaşanıyor olacak.

Öyle ki temanın ölmesi ve küllerinden bambaşka versiyonlara dönüşümü gerçekleşirken ağzımızın tadı bozulmasın,kemikleşmiş örf ve adetlerle devam edeyim,sımsıkı sarılan maddi ve manevi alanlarında ki konforlu alanım değişmesin diye askıda kalan kariyeriniz işiniz,medeni durumunuz,anne ve aile büyükleri ile ilgili konular,emekli olma v.b toplum önündeki statü kazanılan temaların dönüşmesi ve yeni yaşam hedeflerine dönüşmesi söz konusu olurken;

Örneğin uzun zamandır işinizle ilgili sorunlar yaşanıyor ancak başvurulardan olumlu yönde gelişmeler olmuyorsa sūpriz, şaşırtıcı yurtdışı /şehir dışı ile ilgili kariyer başlangıçları olabilir. İlk etapta fikirler ve düşüncelerin kriz olarak algılaması olsa da geçmiş yaraları şifalandırması adına Yeni Ay'ın getirisi ile bir anda imzaları atıyor olabilirsiniz. Çünkü son sözü YeniAy'da "SATÜRN" söylüyor. Kariyer yeni dünya düzenine uyumlanıyor.

Anne ve aile büyükleri ile süre gelen miras, hisseli ve ortak hisseli ev,toprak,taşınmazların alım /satımı hak ve hukukuna uygun adaletli olarak,uzun süredir hak arayışında beklemede olanlar sūpriz gelişmelerle konunun dönüşmesi ile imzaları getirebilir.

Her türlü ikili ilişkilerde çözülme gereken konularda alt bantta iş çeviren,gizli manûple edene karşı daha güçlü bir irade geliştirerek kendi yeni yaşam planlarımız dahilinde dik duruşlu olunacak. Kaçak güreşinin elini taşın altına koymasını isteyecek ve maddi ve manevi kazançlar da yeni konfor alanını çocuklarımızın geleceği kararları etkili olacak.

Koc/Yengeç /Terazi/ Oğlak burçlarında 20/26 derecelerde,

İkizler /Başak /Yay ve Balık burçlarında 5/9 derecelerde

Önemli gezegen yerleşimleri olanlar direkt etki alıyor olacaklar.

Sevgiler.

Filiz Tuna Vardar

kk kadın22.jpg

☑️Güney Ay Düğümü , Ay ile kavuşumda;
☑️Kova Merkür ,Satürn ve Jüpiter ile kavuşum enerjisinde ve boğadaki Mars ,Uranüs kavuşumuna kare /olumsuz enerjide
☑️Venüs Uranüs ve Mars ile üçgen/olumlu açıda

Mealen =>
Hissi; Dertler Derya olmuş hayat yolunda,devrilip batmışım,boğulmuşum ben❗

Alt bantta;
Aşkını bir sır gibi senelerce sakladım, geceleri rüyamda ismini sayıkladım.

Gerçeği;
Şarkı sözlerinden uzak ve yanılgısı! ->Bu böyle kalmayacak elbette biliyorum ama şuan kendimi yalan bir gerçeklikle avutmayı ve ,geçmişin bende hissettirdiklerinin acısını çekmeyi seçiyorum.

Aslolan ->
Ne hissediyorsanız onu yaşayın bazen duyguyu dibine kadar yaşamak,ağlamak,bağırmak,kavga etmek,mantıktan uzak hareket edebilmek,kalbi dinlemek gerekir.Bazen hayat molalar ister.O molalarda geldiğin yolları,gördüklerini hatırlamanı ve edindiğin deneyimlerin altını çizmeni ister,kangren yaralarını deşmeyi,kendi dipsiz kuyularına inmeni ister.İlahi vicdan bazen işini tuhaf yürütür.Gönül koymadan Rabbine,inanmaktan vazgeçmemek gerekir! Çünkü aslında herşey olması gerektiği vakitte olması gerektiği şekliyle bize nasip edilir.Nasibinizin size ulaşacağından asla şüphe etmeyin ama beklediğinizden biraz daha farklı ve sıradışı şekilde gelebileceği ile ilgili kendinizi hazır edin.

⚡️Ama siz yine de bugün içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın,önce kadehinizi göğe kaldırın,sonra sizi tüm var edenlere ,duygularınızı eşeleyenlere,bakış açınızı değiştirenlere ,yeri gelip hayata küstürenelere,sonra yeniden sevdirenlere ağlayın ve duanızı edin.
He bi de ikiz ruhum gelsin Ya Rabbi diye dua edenler bu gece daha bi isteyin ♾

Selin ELçekin

13 Ocak Oğlak yeni ayı, büyük değişimleri ve bazılarına krizden kazanmayı getirecek. 2020’nin devamı gibi bir yeni ay bizi bekliyor

Oğlak yeniayında;

Kazançlı çıkacaklar OĞLAK, BOĞA, BAŞAK, BALIK, AKREP
Karaları bağlayacaklar TERAZİ ,YENGEÇ, KOÇ
Ani krizlerle savaşacaklar ASLAN, İKİZLER
Kenara çekilip izleyecekler YAY, KOVA

kk mtlj (7).jpg

Duygularımiz bizlere belli bir süreliğine emin olun sinyal vermeyecektir. Bu sefer aklımız, fikrimiz ve tüm yaşanmışlıklarimiz bize rehberlik edecektir. Yepyeni başlangıclar icin..

Keskin zeka, geniş bakış acısı, belki deli cesareti ve mücadele arzusu ilahi sistemin bize verdiği bonuslar olacaktır.

Icgudusel davranis kalipları ile hareket etme olasılığımız yüksek olup, dilimiz sivri ve can acıtıcı, eylemlerimizde ise hızlı ve çevik olabilir.
Lutfen elimizden geldigince sakin olmaya, arabulucu aynı zamanda plânlı ve analizci, yapımızı ortaya koymaya çalişalim zira haritanın çukurları çok fazla bilmekte fayda var.Haklı iken haksız pozisyona düşmeyelim, kaş yapayım derken göz çıkartmayalım. Bir adım ve daha sonrasını hesaplayarak gitmeye özen gösterelim.Belki hiç bir zaman olaylara, durumlara yada kişilere karsı bu kadar nötr kalmamistim diye aklınızdan gecebilir. Öyle dönüşümlü bir yeni ay ki, bizleri mengeneye sıkıştıracak cinsten, istesende istemesende, bilincinde ve yaşaminda çok önemli sıçrama olacagina işaret etmekte..Son günlerde bizleri geriye çeken kosullar meydana geldi ve halen gelmeye devam ediyor diye düşünüyorum. Sanki yaşam ateşimiz söndü gibi hissediyor olabiliriz..Bu durumu depresyon adi altında yaşamakta bir çoğumuz..Bu sıkışmıslıkla beraber neredeyse bir cok kisi kullerinden yeniden dogmayı başarabilecek olduğunu belirtelim.

Gökyüzü öyle bir poziyondaki, gecmişin hesabını şimdiye kesmiş ve çok büyük hesaplaşmaların oldugunu söylüyor..Yeniye adım atmak için, çürümüş yapının yıkılması gerekliligini anlatan yeni ayımızın açıları, oldukça sert etkiler barındırıyor.

Iliskiler kanadında önemli yol ayrımlarını isaret etmekte.Aniden ortaya çıkan olaylar silsilesinde bitmez dedigimiz yapılarin dağıldığına şahitlik edebiliriz.Gizli düşmanlıkların, arkadan iş çevirmelerin veya söylenmeyen saklanmış sırların açığa çıkması muhtemel

Krizlerin bol olacagi bir yeni ay var önümüzde. Venus Chiron ayrica Hades acısı açısınıda hesaba katarsak, gecmisten aldığımız ağır yaraların tekrardan kanamaya başladığını ve Özdeger duygumuzun çocukluk koşullanmalarına ve bu duruma bağlı duygusal tramvalar eşliginde nasılda dağıldığını bir kez daha gözler önüne sericektir ilahi sistem..Ama dedikya çözülümlere işaret ediyor yeni ayımız, bilinçdışindan bize yansiyan ama bizlerin uzun yıllar farkedemedigi, acıyan yanımızı bizlere gösteriyor..Bu alanı bulup gerekli şifa çalışmaları ile destekleyebilirsiniz..Kisilere, olaylara takılmayın ve lütfen derin düşünelim.

Resmin bütününe odaklanırsak bu anlamda çok fazla yorulmayız.
Bu özel geciste her birimize kolaylıklar diliyorum...

SEVGILER NADA💫💫💫/Moira astroloji

kk mtlj (8).jpg

Vedik Astroloji ve Sideral Zodyak’a göre Yay burcunun son derecesinde Yeni Ay var bu hafta. Çarşamba günü sabah saatlerinde bitecek olan Yeni Ay, güçlü frekanslara, şok edici gelişmelere işaret ediyor. Önümüzdeki on beş günlük dönem hayli yoğun, tempolu ve gergin olabilir.
Yeni Ay Uttara Aşadra yıldızında gerçekleşiyor. Güneş ve Satürn yönetimindeki bu yıldız yönetimler, yöneticiler, üst düzeyde görevli kişilerle alakalı olduğu kadar, karma bağlantılarını harekete geçirmesi adına da dikkat çekici. Yeni Ay sırasında Merkür Şaravana yıldızında olacak ki bu yıldız duyumlar, haberler, flaş gelişmeler ile bağlantılıdır.

Bu hafta kime ne söylediğinize dikkat edin.
Her habere itibar etmeyin, tam anlamadan bir konuda yorum yapmayın. Bilgi kirliliğinin arasında doğruyu anlamak için Hilal fazına kadar sabretmek gerekecek.

Sap ile saman ayrışıyor. Şok gelişmelere şahit olabiliriz. Dünya yeni bir döneme girerken, eski hükümdarlıklar karanlık koridorlarına geri dönecekler.

Ülkeler ve yönetimler, liderler arasında büyük restleşmeler olacak ve değişim buradan başlayacak. Koltuklarınıza sıkı tutunun bu haftadan itibaren büyük kollektif bir uyanış ve bilinçlerin yükselmesi için evren gerekeni yapacak. Kendi ayarlarınızı düşürmeyin ki frekanslara uyumlanabilesiniz.

Kıymetli bir yeni ay var önümüzde… Pazartesi Çarşamba arasını iyi değerlendirin. Ritüel, dua ve mekan temizlikleri önemli olacak. Kısacası bu hafta enerjinize sahip çıkın. Çocukları ve hayvanlarınızı koruyun, öfkeden ve korkudan beslenenleri en azından onlardan uzak tutmaya çalışın. Sevgisiz, huzursuz hiçbir şeyi yaşamınıza almayın.

Hangi dağın konuşmaya ihtiyacı vardır... Dağ’a bakarsın ve heybetine sessiz kalırsın. Dağın dibindeki çalılar ise rüzgarla konuşup dururlar, İşte bu yüzden de hep kuru, hep çalı olarak kalırlar. Rüzgarlar sert estiğinde çalılar hep söylenir, dağ bundan etkilenmez. Yani hayatınızdaki çalıları ayıklayıp, kendi öz gücünüze kulak verme zamanları….

Şebnem Ekşib

13 Ocak 23 derecede Oğlak burcunda Pluto ile kol kola bir yeni ay doğacak.
Oğlak ; Zodyakta topluma kendini gösterdiğin alanın sahibidir. İstikrar statü hedefler sorumluluk ondan sorulur.
Pluto transformasyonu,sınırları aşmayı anlatır.

Ay yeni doğarken de ana kumanda merkezindeki duygusal kararları belirleyecek gibi;

🌙 Topluma kendini nasıl sunmak istiyorsun
Şimdiye kadar o değil bu değil bu hiç değil dediysen bir karar ver artık diyecek.
🌙Benim egom canım egom artık şöyle bir kenara çekil,ruhumun götürdüğü yere gitmek istiyorum diyebilecek misin..
🌙Statü değişikliği evlilik/boşanma, yeni çevre olmalı diyor musun..
🌙İş yerimi ,iş konumu değiştiriyorum ya da bu işi seviyorum ve devam ediyorum mu diyeceksin. Ya öyle ya böyle ortası yok net misin..
🌙Yeni hayatım bu / okula dönüyorum/ sevdiğim işe dönüyorum, kim ne derse desin son kararım,beni mutlu eden uğraşımla topluma görünmek niyetindeyim dersen..Yeni ay mottosuda sana gelsin.;Kendimi seviyor ve saygı duyuyorum.

O,şu bu sebeblerle kendime koyduğum sınırları kaldırıyorum. Ben benim olduğum halimle burdayım.

Yasemin Eren

kk kadın (3).jpg

13 OCAK YENİAYI’NDAN YERYÜZÜNE GÖNDERİLEN MESAJLAR​

“Geçmez deme geçer. Her şeyin dönüşü var. Günahın bile affı var. Düzelmez deme düzelir. Geçmişin telafisi gelecektir.” Nazan Bekiroğlu

Bir kar tanesi olsam yeryüzüne inen; kurumaya yüz tutan yaprağa nefes olsam, bahar henüz gelmemişken. Birilerinin rüyalarına umut olsam; sabahların geciktiği uzun gecelerde yıldızları bir şişeye koyup herkesin uykusuna dağıtsam. Bir ada olsam denizin en ortasında, ya da bir ağaç olsam dağın en tepesinde; keşke ateş olsam, kor olsam senin kül olmuş yüreğine.

Bu kadar kalabalık içinde, bu kadar yalnızlık nasıl musallat oldu her birimize? Nasıl oldu da anılar çerçevenin kırık köşesinden döküldü birer birer ellerimize? Hani hayallerimiz vardı yıllarca biriktirdiğimiz? Hani belleğimizde sakladığımız son nefesimiz? Aylarca dedim, her şeye fıtrat deyip kendini suçlamaktan vazgeç diye. İçindeki ışığa dokun, sessizliğe dokun dedim günlerce. Bu sene sana lazım olan kendinsin. Kendi elinden tutup gideceksin gideceğin yere. Bunca karanlığın içinden çıktıktan sonra, hâlâ bu korku niye, hâlâ bu korku kime?

Bunca kutuplaşma, bunca damgalama, bunca ayrıksılık? Bunca yalnızlık, bunca kalabalık, bunca yalancılık? Her şey yolunu bulacak su gibi; ettiğin neyse yüzleşeceksin; hatta öyle bir an gelecek ki yüzleştiğine kendin bile tüküreceksin. Adalet terazisi şaşmaz; ektiğini biçeceksin.

"Bil ki, yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın. Ve unutma, ne yaşattıysan, elbet bir gün onu yaşarsın." Tolstoy

13 Ocak Oğlak Yeniayı ile birlikte geçtiğimiz sene biriken zorlu enerji taşlaşmış vücudumuzun çatlaklarından çıkıp yerini bulacak. Zorlu bir yeni ay; Plüton’un göbeğine düşen Güneş ve Ay, kişiliğimizi ve hislerimizi bir viraja son hız sokacak. Dikkatli olmamız gereken bir süreçteyiz. Sene içerisinde, Satürn ve Uranüs'ün zorlu açılarıyla yüzleşeceğiz. Bunun ayak izlerini de bu Yeniayla birlikte göreceğiz. Özellikle Mars Uranüs’e; Plüto da Ay ve Güneş’e bu kadar yakın temastayken; Oğlak Burcu’ndaki enerji bu kadar ayyuka çıkmışken; Kova Burcu’ndaki Satürn de yönünü kaybetmiş enerji içerisinde yerini bulmuşken, her biriniz, her birimiz, farkındalık eşiğimizi yükseltmeliyiz. Üstelik Neptün de Düğümlere sağlı sollu çakarken hiç farkında bile olmayız hangi tokat nerden geldi diye? Çok belirsiz bir enerji var gökyüzünde; bir o kadar da sert. Anlayacağınız her anlamda enerjiler iç içe girmiş, belirsizlik çerçevesi içinde oradan oraya savruluyor. Bu enerjiyle çatışmalar, tartışmalar ve zaman zaman da kazalar kaçınılmaz olabilir.

Oğlak enerjisi sistemlere, devletlere, şirketlere, yöneticilere işaret ediyor. Özellikle geçen sene bu enerji, dışarıya zaman zaman baskılarla, zaman zaman da isyanlarla çıktı. Geçen sene, özellikle Satürn’ün Kova Burcu’na geçiş yaptığı Mart sonundan Haziran sonuna kadar ayaklanmalar yüzünü gösterdi. Haziran’da tekrar Oğlak Burcu’na geçen Satürn yıl sonunda yine Kova Burcu’na geçtiğinden dolayı bu ayaklanmalar tekrar gündeme gelecektir; ki Amerika’da gündeme gelmeye başladı bile. Sistemler değişecek. Toplumsal ayaklanmalar adımlarını hissettirecek dünyanın her yerinde.

“Hayat başlar ve biter. Nasıl başlayıp nerede sona erdiği değil ikisi arasına neler sığdırabildiğin önemlidir aslında.” Amin Maalouf

Bireysel haritalarımızda da Oğlak Burcu hangi alana düşüyorsa o konular gündeme gelecektir.

kk kadın (4).jpg

Koçlar ve Yükselen Koçlar: Kariyer alanında değişimler, dönüşümler gündeme gelebilir. Zorlu bir enerji olduğundan dolayı profesyonel anlamda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza bu dönemde dikkat etmeniz gerekebilir. Kafanızın dağınık olduğu bir dönemde olduğunuzdan dolayı kararlarınızı uygulamadan önce etraflıca düşünmeniz iyi olabilir. Çünkü düşünmeden karar vermek doğanızda olduğundan, dikkatli adım atmakta yarar var. Cesur adımlarınızı atarken en azından iki kez düşünmeye gayret edin.

Boğalar ve Yükselen Boğalar: Hayata bakış açınızda, farkındalıklarla birlikte radikal değişimler gerçekleşebilir. Değişikliğe bu kadar direnen kişiler olarak, hayatınızdaki gelişmelere şaşırmaya bile vakit bulamayabilirsiniz. Zaten Uranüs de Boğa Burcu’nda olduğundan bu değişim ve dönüşümlere farkındalığınızı arttırsanız iyi olur. Arkadaşlarınızın bu dönemdeki bazı tutumlarına anlam veremeyebilirsiniz; belki de ayrık otlarının temizlenme vakti gelmiştir. Değişikliklere kucak açarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Belki bu değişimler biraz sert olacak ama gücünüzü küçümsemeyin.

İkizler ve Yükselen İkizler: Borç, kredi gibi konular gündemde olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz; sonradan kendinizi zorlayacak bir oluşum içerisinde yer almamaya özen gösterin. Yurt dışı, eğitim ve hukuki konularda gündemde bir gelişme varsa istediğiniz şekilde ilerlemeyebilir. Artık bilinçaltınıza biriktirdiğiniz düşüncelerinizin altında kendinizi baskıda hissedeceğiniz için, kendinize zaman ayırmalısınız. Özellikle kariyer alanındaki belirsizliklerden dolayı ani bilinçsel iniş çıkışlar zihninizi yoracaktır. Dinlemeyi de öğrenmelisiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Partnerinizle ilgili radikal kararlarınızı almanızın vakti gelmiştir belki de. Bu yeniayla birlikte maddi kaynaklar açısından kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili de gündeminize almanız gereken durumlar söz konusu. Siz görmemezlikten gelseniz bile kollektiften gelen enerji çevrenizi elden geçirecektir. Yurtdışı, eğitim ve hukuki konulardaki belirsizliklerin canınızı sıkacağı bir süreçtesiniz. Sabretmeniz gereken bir dönemdesiniz. Kendinizi güvensiz hissederek benliğinize de çevrenize de çektirmeyin.

Aslanlar ve Yükselen Aslanlar: İşyerinizde değişim rüzgarı esiyor. Kariyer evinizde olan Uranüs'ün de etkisiyle kariyerinizde bile değişikliğe gidebilirsiniz. Bu fikre alışsanız iyi olur. Partnerinizle, eşinizle olan ilişkide kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Olduğunuzdan farklı davranırsanız mutsuzluk hüküm sürebilir. Nereye ne kadar harcadığınızın farkına varamıyorsanız, kontrol altında tutmak adına not alabilirsiniz. Gelenin gittiği bir dönemdesiniz; hatta borçlanma konusu da gündeme gelebilir.

Başaklar ve Yükselen Başaklar: Aşk hayatınıza bir ayna tutarak kendinizi eleştirmelisiniz. Yanlış kişileri mi hayatınıza çekiyorsunuz acaba? Kusurları arayıp bulmakta üzerinizde yok; bu sebeple hataları olan kişilere karşı zaafınız var. Birilerinin hatalarını düzetmek için yaşıyorsunuz sanki. Aynı durum çocuklarınıza karşı olan tutumunuz için de geçerli. Yargılayıcı yaklaşımınızla birlikte ilaveten çalışma yerinizde de tartışmaların içinde kalabilirsiniz. Bir davanız varsa bu süreçte belirsizlikler gündemde olacaktır.

Teraziler ve Yükselen Teraziler: Taşınacak mısınız? Ya da evinizi değiştirmek zorunda mı kalacaksınız? Belki de ev alacaksınız. Her türlü paranıza sahip çıkın, borçlanma konusunda çok açılmayın. Sevgilinizi ve/veya çocuğunuzu baskı altında tutmanız durumunda olumsuz enerjilerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Çalıştığınız yerdeki belirsizlikler sizi bu dönemde düşündürecektir. Muhtemelen tüm bu baskı ve sınırlandırmalar içinde huzuru elinizde tutamayacağınız için, uyum anlamında da zorluk çekeceksiniz.

Akrepler ve Yükselen Akrepler: İçinize attığınız her düşünce zihninize ağır gelmeye başladı. İçten içe baskıladığınız her kelime bu sert enerjiyle birlikte tartışmalara sebep olabilir. Ailenizin üzerinde olduğunu hissettiğiniz baskıların sebebi belki de sizsiniz. Endişelerinizle, sevdiklerinizi üç bilinmeyenli bir denklem içerisine hapsediyorsanız kendinize ve onlara esnek davranmaya dikkat etmeniz gerekebilir. Son söyleyeceğinizi ilk söylerseniz ilişkiniz belirsiz bir rotaya girecektir.

Yaylar ve Yükselen Yaylar: “Para konusunda hissettiğiniz baskı olabilir. Özgürlüğüne bu kadar düşkün kişiler olarak cebinizdeki paranın eksikliği sizde baskı oluşturacaktır. Oysa ki her şey yolunda olsa, şimdi nerde, hatta hangi ülkede olurdunuz. İletişim konusunda kendinizi sınırlandırmadan hareket edin. Patavatsızlık yapma potansiyeli yüksek. Çalıştığınız yerdeki değişim rüzgarlarından dolayı evinizde de bir belirsizlik rüzgarı esiyor. Acele etmeyin; bu günler de geçecek, tek yapmanız gereken bu zorlu enerjinin sizi kontrol altına almasına izin vermemek olacaktır.

Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar: Daha ne olacak zaten her şeyi yaşadık diyorsunuz biliyorum; 2020 yılı en çok sizin için zorlayıcı oldu. Disipline kimliğinizle ciddiyetinizi bugüne kadar korumaya çalıştınız, ama artık son demler. Dönüşümler tamamlanmak üzere, parasal kaynaklar konusunda biraz kontrollü gitmeniz gerekebilir. Aşk ve çocuk konuları gündemde olabilir; ani gelişen olaylarla birlikte yeni oluşumlara adım atmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi iyi ifade etmezseniz çevreniz söylediklerinize bir anlam veremeyecektir. Kendi güvensiz yaklaşımlarınızı başkalarına yamamayın.

Kova ve Yükselen Kovalar: Bilinç altına ittirdiğiniz her konu bir çatlak bulup gün yüzüne çıkacaktır. Siz ne kadar gizleseniz de düşünceleriniz bu baskılanma altında ayaklanacaklardır. Özgürlüğünüzde bir kısıtlanma hissedebilirsiniz, ki bu sizler için en zorlu durum. Nefes almak için kendinize zaman ayırın. Esip gürlemektense kendinizi doğru ifade ederek doğru anlaşılmanız mümkün olabilecektir. Herkesin algısı sizlerin kadar açık olmayabilir; empati yapmanız gerekiyor.

Balıklar ve Yükselen Balıklar: Arkadaş bildikleriniz sizi yalnız mı bıraktı? Bugüne kadar yanınızda olduğunuz kişiler sizi yarı yolda mı bıraktı? Artık içinize atmaktan vazgeçin. Kendi kendinize gerçeklerle yüzleşmekten yorulmadınız mı? Sözlüğünüzdeki en sert kelimeler çıkacak artık ağzınızdan. Üzerine alınması gerekenler bırakın alsınlar. Değişim sürecindesiniz. Daha net davranmanız gerekiyor. Belki de empati yaparken aşırı hoşgörüden dolayı kendinizi net ifade edemiyorsunuz. İç dünyanızı baskıdan kurtarma zamanı.

Sevgiyle iyi haftalar diliyorum.

Özlem Özdemir
AstroFameo

tumblr_fb5a24041567d071e2cd29578d82fcda_d3cd4f2f_1280.jpg

Konu oğlak ise ki uzun zamandır deneyimlediğimiz enerjiydi.Bu tema Yaşamın sorumluluğunu almaktı.

Yaşam derken sadece kendi aldığımız nefes değil.
Gerçekten içinde var olduğumuz yaşam ve doğanın sorumluluğunu almak.Sürekli öfke ve hınç ile gezerken toprak anaya ne kadar enerji yükledik belki farkında bile değildik..
Bu yeni ayda plütoya misafiriz.Yeni ay enerjisini plüto yönetiyor.Plüto en derinden dönüşümü hayatımıza taşımaya hazırlarken oğlak yeni ayı ise iyice bunu gün yüzüne çıkaracak.Birtakım gerçekleri görmemiz için tepikleyecek.Ama biz darbenin nerden geldiğini anlamayacağız.Şuan hayatlarımız öyle değil mi?
Gece korku ile yatıyoruz gündüz tedirgin geziyoruz.
Uyku düzenimiz bile alt üst oldu.Soğuk enerjiyi hepimiz hissediyoruz maalesef.
Oğlak yeni ayının hiç süsleme yapamıyorum maalesef.
Plüto bizi neyden korkuyorsak onunla yüzleştirirken aynı zaman da kendimizin gölgesinden sıyıracak.
Tekme tokat dalabilir yani taş nerden geldi anlamadım derken kanı elimizde görebiliriz.

İnsanoğlu 2.5 yıldır oğlak döngüsünde sorumluluk bilincini aldı ise bu yeni ay rahat geçebilir.Ama hala kendi içinde ki gölgen seni yönetiyorsa yaşamda ki yerini belirlemediysen önceliklerini ne yapman gerektiğini hedeflerini hala sorgulamıyorsan oğlak yeni ayı dövebilir.Ama kendini bilen aklını kullanan yaşama destek olan insanlar içinde ciddi anlamda sağlam adımlar atabilir.

Gökyüzü bizim acımız egomuz triblerimiz ile ilgilenmiyor.Her zaman kendi matematiğini işleme koyar.Matematiğe uyan hayatta kalır uymayan ise elenir.

Yeni ay haritasinda venüs 12.eve düşmüş maalesef.
Bu kadınlarla ilgili birçok gündemi getirirken hastaneler cezeevleri belki cezaevinde ki çocuklar ilgili birtakım yasalar olaylar gündeme gelebilir.

Venüs 12.evde olmasi gizli ilişkileri aldatmaları da açığa çıkarır Belki kendimizi kandırmalarla yüzleşirken yaşanan o duyguların gerçek olmadığı ile karşılabiliriz.

Kendi eksiğimizi arıyoruz ilişkide yoksa tamamlanmayımı bekliyoruz ciddi bir tokat atabilir bize yeni ay.

12.evde olan venüs ciddi bilinçaltı korkularını,sakladıklarımızı,gizli tarafımızı gösterebilir

Rüyalar çok aktif olurken sistem kendi alanından mesajlar yağdıracak.

Kolektif anlamda gerçekten şok eden enterasan olaylara gebeyiz 3 aylık dilimde.Yaşam ve ölüm döngüsünün bir bütün olduğunu hatırlayacağız hepimiz.
Plütonik yeni ayda ölüm oranları artarken kaybetmeyi tutunmamayı öğretecek bizlere.Bu yeni ay son 2.5 yılda ne yaptın sorusunun cevabını istiyor bizden
Hiç birşey yapmadıysanız diyecek birşey yok.
Ama kendinizin benliğinizin sorumluluğunu aldıysanız ödül de verebilir.Her harita kendi bilincine göre ve yerleşimlerine göre etki alacaktırm
Koç burcu aşk gelecek ikizler burcu imza atacaksın vb saçma burç yorumları bitti.Artık evrensel baz da düşünme evrensel enerjiyi haritamıza doğru aktarma zamanları başladı.Daha keyifli şeyler yazmak isterdim Konu oğlak ve plüto ise dönüşüm kaçınılmaz.
Plüto kendini avutmayı sevmez.

Bilinç ölümüne hazır olun.
Ve dönüşüm ilk önce kendi gölgenden sıyrılmaktır.

EVREN BİR HAVUZ.AMA HERKES BİLİNCİNİN GENİŞLİĞİ KADARINI BU HAVUZDAN ALIR.
HEPİMİZ İÇİN EN GÜZELİ OLSUN🍀🍀🍀

İpek Öz

tumblr_b409a6a8d3db5bc0cae09ce26a79c523_84f3e9d3_500.jpg

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR
Yeni ay kariyeriniz mesleğiniz toplum önündeki statünüz ve ebevenyleriniz ile ilgili olan 10. evinizde meydana gelecek .Yeni bir işe başlama , terfi etme, iş değişikliği gibi etkileri olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR
Yeni ay geniş düşünce ufukları, yüksek öğrenim, uzak yolculuklar , yabancı ülkeler, uzaktan yapılan alışverişlerle ilgili 9. evinizde oluşuyor. Yeni bir eğitim veya dil öğrenmeye başlamak, yurt dışına veya şehir dışına çıkmak , düşünsel ufukları genişletmek gibi etkiler getirebilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Yeni ay eşinizden veya miras yoluyla ailenizden gelen,emek vermeden elde ettiğiniz gelirler, nafaka ikramiye, kredi gibi alacak ve borçlar ile ilgili 8. evinizde oluşacak. Bu konularda başlangıçlar veya yeniden yapılanmalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER
Yeni ay evlilik ve ortaklıklarla ilgili olan 7. evinizde olacak. Evlilik veya boşanma kararı almak, yeni bir ortaklık kurmak gibi etkileri olabilir. Evli ve mutlu olanlar eşlerinin hayatında önemli gelişmelerle karşılaşabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR
İş ortamınız ofisiniz varsa çalışanlarınız, sağlığınız ve günlük rutinleriniz ile ilgili 6. evinizde yeni ay oluşacak. İş değiştirmek yeni bir projeye başlamak spor ve diyete başlamak için uygun zaman dilimi.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR
Aşk sanat yaratıcılık çocuklar gibi hayatın keyifli alanlarını simgeleyen 5. evinizde oluşan yeni aydan en olumlu etkilenecek burçlardan birisiniz. Yeni bir aşka adım atabilir, çocuk sahibi olacağınızı öğrenebilir veya çocuklarınızla ilgili önemli haberler alabilirsiniz. Hobilerinizi, sanatsal uğraşlarınızı profesyonel alana taşımak mümkün olabilir.

TERAZİLER VE YÜKSELEN TERAZİLER
Eviniz aileniz , yaşafığınız yer, ebevenyleriniz ve köklerinizle ilgili 4. evinizde yeni ay oluşuyor. Evinizi veya yaşadığınız şehri değiştirmek , gayrimenkul almak veya satmak gibi etkiler getirebilir.

AKREPLER VE YÜKSELEN AKREPLER
Kardeşler kuzenler, komşular gibi yakın çevrenizdeki kişiler , ticaret veya eğitim hayatınız, kısa yolculuklarınız ile ilgili 3 evinizde yeni ay oluşacak. Bu konularla ilgili yeni başlangıçlar olabilir. Yeni araç alabilirsiniz.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR
Emeğinizle elde ettiğiniz gelirleriniz, para ve her türlü menkul kıymetler , alacaklar ve borçlarla ilsili 2. evinizde meydana gelecek yeni ay. Para ile ilgili düşüncelerinizi hayata geçirebilmeniz yeni gelir kapıları elde edebilir, yatırım amacıyla yeni yöntemlere başvurabilir alacak veya borçlarınızla ilgili yapılandırmalar getçekleştirebilirsiniz.

OĞLAKLAR VE YÜKSELEN OĞLAKLAR
Yeni ay sizin burcunuzda oluşacağından en çok etkilenecek burçlardan birisiniz. Kendiniz, dış görünüşünüz ,hayatınızın ana unsurları ile ilgili aklınızda ne varsa yenilik ve değişiklik için uygun bir zaman , harekete geçebilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR
Daha çok iç dünyanız , hayatınızın gözlerden uzak alanı ile ilgili 12. evde oluşacak bu yeni ay. Sizin için biraz içe dönüp tefekkür etme, gelecekte planladuğınız şeyler için hazırluk ve eksikleri tamamlama süreci olabilir. Önümüzdeki ay güneş kovaya geçtiğinde olsunlarınızı uygulamaya koyabilirdiniz. Sağlıkla ilgili araştırma ve tetkikler için uygun bir süreç olabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR
Arkadaşlar, gruplar , sosyal çevreniz geleceğe dönük umut ve hayallerinizle ilgili olan 11. evinizde oluluyor yeni ay. Yeni bir sosyal çevreye adım atabilir yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kaynak: Merkürcanastro

PLUTONYEN 🌙

ÇOK KESKİN BİTİŞLERİN SON ÇIKIŞINDAYIZ

♑️13 Ocak sabah saat 08.00’ da 2021’in ilk yeni ayı oğlak burcunda pluto etkili olarak gerçekleşecek.

🌙biraz buruk ağır etkileri olan dönüştürücü bir yeni ay yaşayacağız.
Kendi iç yaralarımızla karşılaşıp bol bol ağlayacağız. Uzun zamandır sorguladığımız ilişkiler, iş hayatı, bulunduğunuz konum ve alanları terk etme olasılığı oldukça yüksek.. anlamlandıramadığınız olaylar yaşanabilir manipüle edilip manipüle edebilirsiniz.

♑️Güneş ve yükselen Burcu 23 derece ve yakını oğlak yengeç terazi Koç burçları çok yoğun etki alırken
Haritasında bu burçlarda gezegeni olanlar da etki alacaklar

Kaynak: Evrenidinleyenkadın

kk yzk (4).jpg

2021’in ilk yeni ayı 🌙 Oğlak burcundan geliyor sevgili astrolojiseverler! İnsanı mesleğinden soğutan 😒 bu yeni ayı size nasıl anlatsam acaba?

Bu yeni ay, hayatı ciddiye almamızı, hırslı ve stratejik davranmamızı, gerçekçi planlar yapmamızı isteyecek.
Bu planları uygulamak istediğimizde ise bize engeller çıkarıp, çelmeler takacak.
Ama yine de asla vazgeçmemizi, yılmamızı istemeyecek.

Bu yeni ay haritamızın hangi alanına denk geliyorsa orada hoşumuza gitmeyecek konuları suratımıza suratımıza çarpacak.
Bunlarla ilgili mesajı da çok açık olacak.
Suratına çarptığım konularda kendini dönüştür, köklü değişiklikler yap, çabala ve bunları hallet!
Bu yeni ay bakış açımıza göre bir nimet ya da lanet gibi gelebilir.

Böyle dönüştürücü yeni aylar her zaman gelmez.
Ama 2020’yi yeni atlatmışken böyle bir yeni aya gerek var mıydı? Sadece soruyorum.
Haritamızda Oğlak burcuna denk gelen alan hayatta en dirayetli olduğumuz yerdir.
Orada zorluklara dayanırız, zamana meydan okuruz ve sonunda başarıyı elde ederiz.
Muhtaç olduğumuz kudret haritamızda Oğlak burcu neredeyse orda mevcuttur. 🙏🙏🙏

Kaynak: neptünbalıkta

kk gnl (1).jpg

Carsamba bir yeni Ay var elimizde. Plutonyen bu yeni Ay aslinda degisip donusmek istedigimiz konularda biraz hizlandirabilir bizi.ancak bazi korkularimiz da biraz yerlerinden oynayabilir. Manipulatif davranmamak, guc gosterilerine girmemek, kim hakli kim haksiz gibi seylere takilmadan, dunyevi hirslarla bogusmadan atlatmak onemli...
.
Bu hafta genelinde yasayacagimiz bu yeni Ayin etkileri icin;

YUKSELENINIZE GORE OKUYUN:

♈KOC: Kariyerinizde bir donum noktasi olabilir. Yeni bir baslangic sizi bekliyor ama bu baslangic biraz zorlu olabilir. Yine de guc kazanacaksiniz.

♉BOGA: Bir kisa yol yapabilirsiniz. Egitimlere baslamak, uzaklardan haberler almak soz konusu olacaktir.

♊IKIZLER: Elinizden bu hafta bir miktar para cikabilir. Vergi,kredi,kredi karti gibi bazi odemeler gundemde.

♋YENGEC: yalnizsaniz bir iliski gundeme gelebilir ya da iliskiniz var ise guc savaslarina dikkat.

♌ASLAN: Saglik ve is konulari gundemde olacaktir. Ozellikle eklem,kas ve kemiklerle ilgili saglik problemleri cikabilir. Is ortaminizda guc savasina girmeyin.

♍BASAK: Cocuklarinizla biraz fazla vakit gecirdiginiz bir donem olabilir. Yeni bir hobiye ya da spora baslayabilirsiniz.

♎TERAZI: Ev,hane,yuva ve aile alaninda bazi yenilikler ve degisimler yapabilirsiniz.

♏AKREP: Kardes ve kuzen iliskilerinde biraz zorlanabilirsiniz. Ote yandan bir seyahat ya da kisa sureli bir egitim soz konusu olabilir.

♐YAY: Bu hafta gelirlerinizde artis gozlemleyebilirsiniz. Yine de harcamalara dikkat.

♑OGLAK: Dis gorunusunuzde bazi yenilikler yapabilir, kendinizle alakali yeni kararlar alabilirsiniz. Guclu hissedeceginiz bir donem. Ancak hirs yapmayin.

♒KOVA: Arkanizdan donen gizli bazi isler olabilir. Bunlara karsi tetikte olun. Ayrica sagliginiz bu hafta biraz oynak olabilir. Psikolojik acilimlar da soz konusu.

♓BALIK: Dostluk iliskilerinizde bazi manipulatif davranislar soz konusu. Arkadaslarinizdan yana bazi gerilimler olabilir.

Astrolog Melis Duman

tumblr_ffbcb28f3bfb4918847d299a85b2dc4c_3f6afab5_1280.jpg

Gerçeklerin sorumluluğundan kaçmanın ve iradeden yoksun olmanın bedeli, bağımlı ve aciz bir hayat yaşamaktır. Bizi kendi merkezimizi yaşamaktan alıkoyan, öz hedeflerimizden şaşırtan her duygu, nefsin yarattığı yoksunluklar içinde, bağımlılıklara dönüşür.

Bu Yeniay, vadettiği köklü değişimi yapmadan evvel, içimizdeki çocuğun ihtiyaçlarını ve yoksunluk hissettiği alanları iyileştirmemizi istiyor. Kaderi ve hayatı suçlayarak, mazeretlere sığınma hakkımızı elimizden alıyor. Kendimizi mükemmel ve eşsiz hissettiğimiz alanlarda, haddimizi bildiren ve egomuzu yerle bir eden deneyimler eşliğinde, kul olduğumuzu hatırlatmaya çalışıyor...

Her ne yaşıyor ve neyin içinden geçiyorsan, hepsini hakettiğini kabul et... Suçlayarak, ağlayarak ve isyana kapılarak kendini perişan etmek yerine; olan herşeyin sorumluluğunu al ve şuan için, bu kadarını yapabildiğini kendine itiraf et... Aciz bir kul olduğunu kabul et ki, daha fazlasını yapabileceğin güç içine aksın...

Dirençlerin, egoların, yargıların, öfken ve nefretin kadar dardasın...

İnancın, tevekkülün, sevgin ve sakinliğin kadar ferahtasın...

Aşk ile, aşk için...

Miray Ertuğrul

f.jpg

Senden daha büyük bir güç, gelir karşına dikilir. Hayatını tehdit eder. Kariyerini tehdit eder ve yenilik yapmak zorunda kalırsın. Rotanı değiştirirsin.
.

Senden daha büyük bir güç, sana yardım eder. Daha azimli daha kararlı şekilde yepyeni bir başlangıç yaparsın ve yola devam edersin.
.
Her iki ihtimal de 13 Ocak yeniayının olası sonuçları.

.
Yeniaydan bağımsız olarak aklına bile gelmeyen şey başına gelir. Ya duygusal bir patlamanın ortasında kalırsın ya da gerçek bir patlamayı dehşetle izlersin. Yangınlar, alevler ya ciğerindedir ya patlama alanında. Mars ve Uranüs kucaklaşmıştır i.
.
Suskun ve sakin ilerlersin. Çılgın fikirlerini kimse bilsin istemezsin. Mutlulukla mutsuzluk arasındaki uzun yolu her zamankinden daha hızlı kat edersin. Bir yanında fırtınalar koparken diğer yanın çözüm odaklı fikirlerle şenlenir. Ruhunda bir kaos var sanırsın. Oysa herşey geçicidir.
.
13 Ocak yeniayı 18 Ocak a dek etkili. Patlamalar sürecek.

Su Karakuş

aa (4).jpg

OĞLAK BURCUNDA PLÜTONİK YENİ AY

Gerçekleri kabul etmeye, korkularınızla yüzleşmeye ve büyük dönüşüme hazırmısınız?

Yılın ilk yeni ayı yarın sabah 08.00’de Oğlak burcunun 23 derecesinde doğuyor. 1. Evde olacak yeni ay, Plüton kavuşumlu olduğundan, büyük dönüşümlerden bir daha eskisi gibi olamayacak yeni bir süreçten bahsedebilirim.

Kişiliğimiz ve karakterimiz ile çevresel koşullarımız üzerinde geleneksel ve kemikleşmiş her türlü, bakış açısını, ilişkilerimizi, yeme içme biçimimizi, finansal koşullarımızı, iş ve kariyer seçeneklerimizi, sosyal çevremizi, arkadaşlarımızı yani yaşamımızın hemen her alanını etkileyecek yeni kararlar almaya başlıyoruz. Bu kararları alma nedenimiz sadece başarı ve statüko olacak. Bunun içinde çevremizdeki kişiler, olaylar bizdeki başarısızlık duygusunu, statükoyu tetikleyecek, kanırtacak, kazıyacak. Başarı, salt meslek ve kariyer için değildir. Buradaki başarı / başarısızlık yaşamda sahip olduğun ve geldiğin nokta aslında. Ne kadar başardın? Yeniay tüm gücüyle bu soruyu kemiklerinize kadar hissettirecek!

Dönüşüm esas. Cevabın başarısızlık şıkkıysa, o alanı dönüştürmeli ve başarı için, daha önce gitmediğin, denemedğinin farklı bir yol izlemelisin.

Öyle sürprizler, beklenmeyen gelişmeler var ki bu yeni ayda; parasal konularda büyük sıçramalar yapabilir, zirveye çıktığımız yerden “ güm “ diye aşağı da düşebiliriz.

Deprem riski yüksek. Ancak bu deprem, bildiğimiz deprem değil; para piyasalarında veya siyasi deprem niteliğinde de olabilir.

Öfke kontrolü çok önemli. Bireysel olarak, yolda, işte, evde, sokakta, trafikte, internette, markette kesinlikle öfke kontrolü yapabilmeliyiz.

Plüton’un bize yeni ay mesajı” ben karanlıkların, korkuların, kuytuların, dönüşüm ve gücün sahibiyim. Seni bazen yerin dibine, en korktuğun yere götürürüm. İki seçeneğin olur daima ya korkudan siner, kaybolur daha da güçsüzleşirsin, ya da gidecek başka dip yok deyip, var gücünle yukarıya ışığa yükselirsin.

Olgu Ilgın

aa (2).jpg

Yarın Oğlak Burcunda oldukça güçlü etkilere sahip bir Yeniay’ımız var .

➡️Gece rüyalarınız karmakarışık olabilir.Akrep,balık,yengeç ,oğlak,boğa burçları için mesajlı rüyalar görmüş olabilirler.(özellikle bu burçlarda 18 derece+-3 derece ay’ı olanlar!)

➡️Oğlak Burcu her ne kadar iş,disiplin,mesafeli olmak ,soğuk tabiat vs desek de altta ciddi ruhsal problemler ,bilinçaltında reddedilmekten kaçınmak için soğuk olmak gibi tavırları barındırabilir ,bu yüzden bi tarafında çok çalışkan olup bir tarafı ruhsal hastalıklara yatkınlık ,bağımlılıklar gözlenir.Bu burçtaki bir yeniaya giden balsamik enerjide neptünden olumlu açı alıyor olsa da özellikle iş hayatınız, hedefleriniz,birlikte iş yaptığınız kişiler (ki bilhassa patronlar,amirler ),toplum önündeki statünüz/resmî olarak nasıl görüldüğünüz ( açarsak sadece mesleğinizle bağlantılı konular değildir,evlenmek-boşanmak yani bekar Siz,evli Siz gibi gibi ) konularla bağlantılı olarak da kendinizi kurban gibi hissetme,çaresizlik ,istediklerinizin elinizden kaçtığını düşünme,elinizin kolunuzun bağlı olduğu hissi ,belirsizlik ve ciddi anlamda sanki hayatın boşunalığı hissi gözlenebilir.

➡️Bu kimileriniz için ;

✔️sağlık
✔️Aldatma-aldatılma
✔️Gizli saklı bazı konuların ortaya çıkması
✔️Birilerinin gizliden düşmanca tavırları ve kışkırtılmalar gibi problemlerden ötürü iş yaşantılarında ara verme ya da beklendiği-kendi beklediği şekilde performans gösterememe şeklinde de işleyebilir.
(Sağlık konusunda kemikler,dişlere ekstra dikkat edilmeli!)

➡️E yani iyi bir şey yok mu diyorsanız valla bulursanız bana da söyleyin ,derim❗️Bazen her ne kadar iyi niyetinizi korusanız da türlü korunma yöntemleri -enerji çalışmaları vs yapsanız da ,hatta Polyannacılık oynayalım kafasında olsak da İŞE YARAMAZ.O zaman KABUL ETMEK ,TESLİM OLMAK, DİRENMEMEK gerekir.

⚠️Şu dönemde mecazen kafamıza vurulmadan,krizsiz,problemsiz ilerleyemeyeceğiz.Bitti gitti.Anladık mı?
O zaman evet ne yapacağız? İnancımızı ve UMUDUMUZU yitirmeden fakat gerçek bir zeminde durumların ciddiyetinin farkında olarak hayatımız için ve aslında herkes için doğru ,dürüst,adil bir şekilde çalışıp ,mücadele edip ,EMEK vereceğiz.

🔀Yani hangi yoldan gidersek gidelim dünya cennetine ulaşabilmemiz için bizden illa ki o yolu aşmamız,pes etmememiz istenecek! Tefekkür ve Tevekkül kol kola ilerlemek istiyor!

*Ülkemizin ay düğümleri de fena çalışıyor akrep stelyumuna aldığı sert açılar ile birlikte gad balık bilgisi ile kad Başak bilgisini bakalım ne kadar birleştirebileceğiz?

Selin Elçekin

X