13 kg verdim,işte benim başarı hikayem :) (RESİMLİ)

Aclikla degil canim egzersiz yapmayi dene ben 16 kg verdim oyle tekrar aldim 2 3 kg simdi hedef koydum 74.6 basladim 10 gundur haftada 5 gun spor yapiyrm diyetsiz.72.9 suan
ben spor yapamıyorum

Hedef diye gösterdiğin resim yanlış .O kiloda olmak aynı vücutta olmak degildir. Foto daki bayan 45 kilo filan ama vücudu güzel. BEN 45 kilo iken o vücutta değildim. Yanlış anlama seninde kemik yapın güzeldir belki ama herkes zayiflayinca aynı güzellikte olmuyor.
AYRICA o resimdeki kilo artık hastalık hali hiç sağlıklı değil ve kesim fotoshop lu.

Bak o kotu olmus iste Allah sifa versin cnm.
O zmana ekemk seker un aslinda bilinen seyleri cikarman sart hayatjndan
ekmegi neredeysen tamamen azalttım tuz ve şekeri de kullanmıyorum yeşilçay içiyorum

Yesil cayida gunde 2 kupadan fazla icme ve biraz sabirli olman lazm. Kahvaltida 1 dilim olsun tambugday ekmegi yemeni tavsiye ederm
sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum ama bugday degil

Bu konuyu açan kızımız ALLAH a şükür güzeldir ama senin kilo verme amacın resmen zinadır.
Ailen de asla bu tarz şeylerden hoşlanmaz.
Hem erkekler belki 3 ay 5 ay görüntün için yanında olurlar ama sonrası kişiliktir.
Allahım gençlerimizi islâmî yaşan ümmetten eylesin

Dünyanında sonu var...
Her şeyin sonu olduğu gibi.

sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum ama bugday degil
Beyaz ekmegi hic kullanma lifli tuket bence
Ya kiz akli sira makara yapmis ne zinasi cocuk sayilir daha eglence icin yazdigi belli
Bu kadar somurucu olmayin

Öncelikle tebrik ediyorum. Zayıflama sürecinde vucudun sarkmaması için kullandığınız krem vb. önlemler var mı?

Çok güzel zayıflamıssın benmde hayalım 56 kilolara düşmek her geçen gün zayıflamak yerine kilo alıyorum. Sinirlerim bozuldu iyice

Tebrik ederim canım ben hâlâ homini gırtlak

Tebrik ederim canım :) darısı başıma artık yakında baslıcam kararlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…