- 7 Aralık 2010
- 161
- 72
- 98
- 30
- Konu Sahibi Ecclicious
-
Tebrikleer çok zayıflamışsın, harika görünüyorsun maşallah. :)) Boyun kaçtı peki? Bi de neler yaptın biraz aydınlatırsan sevinirimm. Bugün kilo konusunda yine canım sıkıldı, buraya gireyim dedim ilk gözüme çarpan senin konun oldu. İyi denk gelmişim anlayacağın
Hiç canını sıkma canım sabırlı ol, herşey düzelicek eğer inanırsan!!!
Benim zayıflamam çok ayrı zamanlarda oldu, annemi kaybettim 2 yıl önce .. onun etkisi büyükyü.
Genellikle akşamları pek yemek yemedim. Daha sağlıklı beslendim ve en önemlisi her gün yürüdüm. En az 1 saat kadar yürüdüm her gün. Bir aralar her gün 30-45 dk egzersiz yapıyordum. Pek anlatabileceğim birşey yok aslında nasıl bukadar çok zayıfladığımı inan hatırlamıyorum bile. Geçen yaz 64 kiloydum mesela. Aşık oldum,aşkıma karşılık bulamadım bi baktım yaza doğru 60 kiloyum.
Çok teşekkür ederim kızlar!!
İnanın sizde yapıcaksınız, hiç moralinizi bozmayın :)
Boyum 1.60tı o zamanlar ama şu an daha uzunum.
1.63 falanım sanırım yalan atmış olurum.
Kızlar şu an bu konuyu açtığıma inanamıyorum!
4 yıl önce bu foruma geldim,hep diyet ve zayıflama konularını inceliyordum.Ozamanlar 72 kilo şişman,ezik ve yalnız bi kızdım.Mutsuzdum,hayattan hiç zevk almıyordum.. tek zevkim çikolatamdı...
15-16 yaşlarındaydım ama kendimi 30 yaşında gibi hissediyordum.
Giyinmek,gezmek istiyordum ama ne yazık ki hiç bir giydiğim yakışmıyordu.Arkadaşlarımın yanında kendimi fazlalık gibi hissediyordum,erkek gibi hissediyordum. Şişmandım ama yüzüm güzeldi .. of bunlar palavra arkadaşhiç bir erkek yüz güzelliğine önem vermiyor artık,eğer şişmansan yalnızlığa mahkumsun işte. Nereye kadar teselli edebilirdim kendimi? Nereye kadar devam edicekti bu? Zayıflıktan kastım kemik torbası değil balık etli hoş bir bayan olmak.
Hiç bir erkek bir yağ yığınıyla olmak istemez çünkü.
Eğer bir şey olmuyosa sorun ve engel daima kilolarımdı, aşık bile olamıyordum. Kimse bana bakmaz,benden hoşlanmaz düşüncesiyleydim. Şimdi 19 yaşında mutlu bir kızım.59 kiloyum artık ama daha da vermek istiyorum. Hedefim 50 kilo olmak umarım 2-3 aya kadar o da olucak! :) 3.5 aydır birlikte olduğum ve çok sevdiğim biri var. Hayal edebileceğimden çok çok daha yakısıklı bir erkek üstelik.
Şimdi sizi motive etmek adına bir kaç şey paylaşıcam arkadaşlar..
Ben zayıfladım ve hayatımda neler değişti biliyo musunuz? HERŞEY!
Ben güzelmişim! Bunu fazlalıklar gittiğinde,yüzüm küçüldüğünde anladım..
Eskiden fotoğraf makinası gördüğümde kaçardım şimdi çok seviyorum!
Erkekler mi? İstemediğim kadar erkek var peşimde.. hatta hiç beklemiyordum ama sürekli yurtta kapıma gelenler mi desem,sevgilisini benim için terk edenler mi? Bunları ben mi istedim peki? HAYIR! Eskiden bana bakmayanlar şimdi ağızlarının suyu akıyor ama HAYIR! Ben eski ben değilim artık değiştim.. benim eskiden kıymetimi bilmeyenlerle şimdi hiç bir işim olmaz.Giyinmek,süslenmek bunlara bayılıyorum artık.. S,M giymek, 38 beden olmak harika. Zayıflayın kızlar ASLA PES ETMEYİN! Bunu bir başkası için değil kendiniz için yapın! Güzel ve seksi olmak varken neden tombul olalım ki? Biz kadınız ve istersek herşeyi başarabiliriz yeter ki isteyelim! İnanın kendinize, güvenin! Zayıfladıktan sonra ki o özgüven muhteşem birşey.. Allahıma bin şükür bu günleri gördüm..
Şimdi size eski benle yeni ben arasında ki farkı göstericem :)
Eski ben
Yeni ben
Hedefim budur :
Kendinize bir hedef belirleyin ve sakın durmayın! Hayat pişmanlıklar ve yarınlar için çok kısa!
2 hafta sonra universite için döndüğümde fitnessa baslıyorum bunun eşliğinde sağlıklı beslenmeyede devam edicem.
Yaza kadar 50 kilo olmak istiyorum, sıkı ve fit olabilmek için.. hedefim için :)
ben 80 kiloyum ve boyum 1.57 nasıl kilo verdin ben neredeyse bütün gün ayaktayım aç geziyorum ama veremedim kilolarıKızlar şu an bu konuyu açtığıma inanamıyorum!
4 yıl önce bu foruma geldim,hep diyet ve zayıflama konularını inceliyordum.Ozamanlar 72 kilo şişman,ezik ve yalnız bi kızdım.Mutsuzdum,hayattan hiç zevk almıyordum.. tek zevkim çikolatamdı...
15-16 yaşlarındaydım ama kendimi 30 yaşında gibi hissediyordum.
Giyinmek,gezmek istiyordum ama ne yazık ki hiç bir giydiğim yakışmıyordu.Arkadaşlarımın yanında kendimi fazlalık gibi hissediyordum,erkek gibi hissediyordum. Şişmandım ama yüzüm güzeldi .. of bunlar palavra arkadaşhiç bir erkek yüz güzelliğine önem vermiyor artık,eğer şişmansan yalnızlığa mahkumsun işte. Nereye kadar teselli edebilirdim kendimi? Nereye kadar devam edicekti bu? Zayıflıktan kastım kemik torbası değil balık etli hoş bir bayan olmak.
Hiç bir erkek bir yağ yığınıyla olmak istemez çünkü.
Eğer bir şey olmuyosa sorun ve engel daima kilolarımdı, aşık bile olamıyordum. Kimse bana bakmaz,benden hoşlanmaz düşüncesiyleydim. Şimdi 19 yaşında mutlu bir kızım.59 kiloyum artık ama daha da vermek istiyorum. Hedefim 50 kilo olmak umarım 2-3 aya kadar o da olucak! :) 3.5 aydır birlikte olduğum ve çok sevdiğim biri var. Hayal edebileceğimden çok çok daha yakısıklı bir erkek üstelik.
Şimdi sizi motive etmek adına bir kaç şey paylaşıcam arkadaşlar..
Ben zayıfladım ve hayatımda neler değişti biliyo musunuz? HERŞEY!
Ben güzelmişim! Bunu fazlalıklar gittiğinde,yüzüm küçüldüğünde anladım..
Eskiden fotoğraf makinası gördüğümde kaçardım şimdi çok seviyorum!
Erkekler mi? İstemediğim kadar erkek var peşimde.. hatta hiç beklemiyordum ama sürekli yurtta kapıma gelenler mi desem,sevgilisini benim için terk edenler mi? Bunları ben mi istedim peki? HAYIR! Eskiden bana bakmayanlar şimdi ağızlarının suyu akıyor ama HAYIR! Ben eski ben değilim artık değiştim.. benim eskiden kıymetimi bilmeyenlerle şimdi hiç bir işim olmaz.Giyinmek,süslenmek bunlara bayılıyorum artık.. S,M giymek, 38 beden olmak harika. Zayıflayın kızlar ASLA PES ETMEYİN! Bunu bir başkası için değil kendiniz için yapın! Güzel ve seksi olmak varken neden tombul olalım ki? Biz kadınız ve istersek herşeyi başarabiliriz yeter ki isteyelim! İnanın kendinize, güvenin! Zayıfladıktan sonra ki o özgüven muhteşem birşey.. Allahıma bin şükür bu günleri gördüm..
Şimdi size eski benle yeni ben arasında ki farkı göstericem :)
Eski ben
Yeni ben
Hedefim budur :
Kendinize bir hedef belirleyin ve sakın durmayın! Hayat pişmanlıklar ve yarınlar için çok kısa!
2 hafta sonra universite için döndüğümde fitnessa baslıyorum bunun eşliğinde sağlıklı beslenmeyede devam edicem.
Yaza kadar 50 kilo olmak istiyorum, sıkı ve fit olabilmek için.. hedefim için :)
Aclikla degil canim egzersiz yapmayi dene ben 16 kg verdim oyle tekrar aldim 2 3 kg simdi hedef koydum 74.6 basladim 10 gundur haftada 5 gun spor yapiyrm diyetsiz.72.9 suanben 80 kiloyum ve boyum 1.57 nasıl kilo verdin ben neredeyse bütün gün ayaktayım aç geziyorum ama veremedim kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?