13 haftalık hamişler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi hell
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hell

Ziyaretçi
slm kızlar bende 13 haftalık hamileyim aynı zamanlarda doguracagımız için paylaşacagımız çok şey var her ayı beraber yaşayalım görüşmek üzere
allah hepinizin bebegini korsun allaha emanet olun..
:CüvCüv: :1hug:

bizde 13 haftalığız :nazar: teyzesi nasıl gidio hamilelik
bizim arada hala bulantımız var :bbo: sizde de oluyormu.
bide biz sata göre 14 olmamız gerekirken 13 haftalığız dr geç döllenmedir dedi
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamyı nasip etsin :Saruboceq:

AMıN HEPıMıZN BEBEKLERıNı ALLAHIM KORUSUN :emir_bebek: evet tatlım mesela ben 3 hafta önce dkra gittim dedki bebek 12hafta4 günlük 1 hafta sonra yine gittim demzmi 12 hafta 4 günlük megerse aklı karışıkmış gelen giden çok oluyormuş yanlışlık olmuş ben pek güvenmiyorum açıkçası doktorlara...bende bazen hiç bulantı olmuyor ama bazende birden geliyor bu haftalarda öyle sanırım iki ara bir dere 14 yada 15 haftada rhatlarız allahın izniyle inşallah...

canım sağol bu tarz paylaşımlarla içim gerçekten rahatlıyor teşekkür ederim inanın beni rahatlatıyosunuz çok öptüm canım dr dönüşü bizi mutlaka haberdar et dualarım seninle

arkadaşlar bişe sorcam çok acil 13 haftalıkken b hcg değerinizi ölçütürdünüz mü ben bi hastanede çalışıorum kadın doğum kısmı yok ama b hcg testine bakılıyor. bende merak ettim baktırdım <1000.0 çıktı. alttada açıklamalarda 12 haftalığa kadar değerler verilmiş benim 13 haftalık olduğu iç,in mi öle yazmışlardır.

slm kızlar bende 13 haftalık hamileyim aynı zamanlarda doguracagımız için paylaşacagımız çok şey var her ayı beraber yaşayalım görüşmek üzere
allah hepinizin bebegini korsun allaha emanet olun..
:CüvCüv: :1hug:
slm hell bende burdayim tatlim cok ozel bi duygu dilerim rabbim herkese nasip eder insallah saglikli hayirli hamilelik geciririz hepimiz ya bazen hareketlerini hissediyorum sanki yada bana oyle geliyo hissetmek istedigim icin ya ne guzelmis annelik zor ama guzel rabbim mahrum etmesin bu duygudan cektigimiz sikintilar gelip geciyo sukur bulantilarim bitti sayilir hic bitmeyecek sanmistim bakalim teyzesi 26 sinda kontrolumuz var nasip olursa cinsiyeti belli olacak ben kiz esim erkek istiyo hayirli saglikli olsunda ben raziyim ne olursa kib hell aeo hepiniz

canım sağol bu tarz paylaşımlarla içim gerçekten rahatlıyor teşekkür ederim inanın beni rahatlatıyosunuz çok öptüm canım dr dönüşü bizi mutlaka haberdar et dualarım seninle

çok saol canım benim herşey çok güzel çıktı diger topikte anlattım allaha emanet ol minişinle mucuxss
:1hug:

kızlar 2lı test için dr a gittim benim drum yoktu sonra başka bi dr a gittik ona durumu anlattım ultrsona girdik ve ne dedi bebiş haftasına yetişmiş :) 14 haftslık olmuşuz ve çok güzel inceledi dr amcamız herşey güzel gözüküo dedi ve &#37;60 ihtimalle erkek miş bebiş:):) gerçi sağlıklı olsunlarda o yeter 2 hafta sonra kesinleşçek

kızlar 2lı test için dr a gittim benim drum yoktu sonra başka bi dr a gittik ona durumu anlattım ultrsona girdik ve ne dedi bebiş haftasına yetişmiş :) 14 haftslık olmuşuz ve çok güzel inceledi dr amcamız herşey güzel gözüküo dedi ve &#37;60 ihtimalle erkek miş bebiş:):) gerçi sağlıklı olsunlarda o yeter 2 hafta sonra kesinleşçek
canim benim tebrik ederim ben 12 haftalikken 2 li test yapildi hersey yolunda sukur bu ayin sonundada cinsiyeti belli olacak nasip olursa onceki kontrolde bisey demedi erkek yada kiz diye aslinda biliyolarmis ama kesin bilgi vermek icin soylemiyolarmis Rabbim saglikli hayirli olsunda erkek kiz farketmez benim icime kiz doguya esimde erkek diyo bakalim ne olcak haber veririm sizede benim dr super ozele gidiyorum super ilgileniyolar valla dogumuda orda yapcam nasip olursa hepimize hayirli hamilelikler

canim benim tebrik ederim ben 12 haftalikken 2 li test yapildi hersey yolunda sukur bu ayin sonundada cinsiyeti belli olacak nasip olursa onceki kontrolde bisey demedi erkek yada kiz diye aslinda biliyolarmis ama kesin bilgi vermek icin soylemiyolarmis Rabbim saglikli hayirli olsunda erkek kiz farketmez benim icime kiz doguya esimde erkek diyo bakalim ne olcak haber veririm sizede benim dr super ozele gidiyorum super ilgileniyolar valla dogumuda orda yapcam nasip olursa hepimize hayirli hamilelikler

canım sağol dediğin gibi Allahım sağlıklı hayırlı versinde hiç farketmez kız erkek :) bizde bir hafta geriden gelioz die gfittik yetişmiş haftasına çok mutlu oldum :) 2 hafta sonra üçlü test için gidicez ozaman kesinleşçek :nazar:

14 haftalık hamileyim arkadaslar,ilk hamileligim ve sabahları cok fazla genleşmelerım oluyor.bunun hakkında bılgısı olan arkadaslar benı bılgılendırın lutfen 1 hafta sonra bebegımın cınsıyetını ogrenecegız :CüvCüv:cok mutluyum allah herkese hayırlı saglıklı gebelıkler nasıp etsın....kaydirigubbakcemile3

en son seni yanlış hatırlamıyorsam annelik duygusu diye bir topikte hatırlıyorum:)
ne zaman 13 haftalık olmuşun hayırlı olsun canım. alkisalkisalkis
bende dün dr a gittim uzun bir zamandan sonra bebeğimi gördüm:) bende 14+4 oldum bugün itibariyle herşeyimiz normalmiş Allahıma şükürler olsun.

en son seni yanlış hatırlamıyorsam annelik duygusu diye bir topikte hatırlıyorum:)
ne zaman 13 haftalık olmuşun hayırlı olsun canım. alkisalkisalkis
bende dün dr a gittim uzun bir zamandan sonra bebeğimi gördüm:) bende 14+4 oldum bugün itibariyle herşeyimiz normalmiş Allahıma şükürler olsun.

canım sanırım bana dedın ben buraya yenı üye oldum saunda 14 haftalık olddu bebısım buarada tebrıkler..alkisalkisalkis

topiği açan arkadaşa demiştim canım:)
sanada hayırlı olsun bu arada hoşgeldin kk ya a.s.

Hell, Brcsrkn ve herkese selamlar, sevgiler..

Herkese tekrar hayırlı ve uğurlu olsun :) Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat(lar) nasip etsin (amin).

Ben 12 + 2 diye biliyordum fakat dün us'da 12 + 5 yazıyordu - gerçi 3 gün pek fark etmez ama 2'li test için çekilen us'de de 12 + 2 yazıyordu!?

Bende dün 2'li test yaptırdım, kan sonuçlarını 10 gün sonra alacağım ama nasıl dayanacağımı bilemiyorum!? Bebişin ense kalınlığı 1,5 mm çıktı - doktor normal dedi ama...

Hell, yine silindi topik sana özelden mesaj atmıştım ama ulaşmadı.. Tekrar sizleri bulabildiğime çok sevindim - biliyorsunuz ben burada yalnızım :(
Ne var ne yok görüşmeyeli?

Nasıl gidiyor kızlar hamişlik?

Hepiniz Allah'a emanet olun, çok öptüm.
Sizi seviyorum.

merhaba maviyildiz nasılsın 1,5 iyi 2,5 ve fazlasını risk görüyoruz dedi benimde drum ben bi hafta geriden geliyouz die 13 haftamızdayız die gittik 2 li test için aaaa ultrasona bi girdik haftamıza yetişip 14 haftalık olmuşuz :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: nasıl mutlu oldum anlatamam canım sonuçlarında güzel çıkar inşallah ben yaptıramadım 2li testi 14 haftalıkken geç bi zaman dedi dr şimdi 29 mayısı bekliyoruz 3lü için inşallah hepimizin bebişlerinde bişey çıkmazda sağlıkla güle ounaya büyütürüz minik sevgilililerimizi

Günaydın brcsrkn,

Sağol canım iyiyim çok şükür, sen ve bebiş nasılsınız? :)
Rahatlattın beni - ay neden bu kadar pimpirikliyiz yaw, normalde hiç öyle değilim ama baksana dr'dan bile tam emin olamıyorum nedense! Maşallah tatlım, aman nazar değmesin. Çok sevindim sizin için :) Allah'in izniyle hepimizin bebişleri sağlıklı olup, test sonuçlarımız temiz çıkacak. Hepiniz dualarımdasınız. Bizi mutlaka haberdar et gelişmelerden.
Öptüm :)

tabi mutlaka haber vericem zaten canım . maviyildizcim ama mutlaka sende haber ver 2li sonuçlarını buarda ben çalışıprum ve işim çok stresli bebeğe bişey olcak die korkuyorum valla :( pimpiriklenmek için sebep arıoruz valla bana artık öle gelio :) çok istiyoruz ya kucaklamayı ondan bide benim bi düşüm var önceden aklım çıkıo bunada bişey olcak die ilk zamanlar bunda da vardı düşük tehlikesi ama şükür atlattık hala korkuyorum bişey olcak die Allahım korusun minik aşklarımızı sağlıkla versin hepimizin kucağına :Saruboceq:

Tamam tatlım anlaştık, haber vereceğiz :)

Aman canım Allah korusun, aklına kötü şeyler getirmemeye çalış, hem düşük riski hepimiz için azaldı artık, Allah'in izniyle yavruşlarımızı kucaklayacağız. Bende kimyasal geçirmiştim ve çok fena olmuştum. Takma desemde takılıyor kafaya ama aslında bizi yıpratmaktan hiç bir işe yaramıyor. ınan ben hala sevincımı tam yaşıyamıyorum birşey olucak diye ama artık kendimi kontrol edeceğim! Hamişliğin tadını çıkartalım demi.. Allah kimseye evlat acısı vermesin (amin). Stres konusunda çok dikkat et canım, bende çalışıyorum ve bazen çok stresli olabiliyor, hele ki iş arkadaşın fesat ise! :( Bebişi düşün, o şimdi minik olabilir ama etkilenir herşeyden..Derin derin nefes al...

Back
X