• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 haftalik hamisler bi bakarmisiniz

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
Kizlar 13 haftalik hamileyim karnim hafiften belirmeye basladi rahmimi bile gobegimin altindan hiss ede biliyorum, fakat yataga uzaninca hiss etmiyorum karnimda azcik yatiyo gibi.normalmi boyle olmasi

Kizlar 13 haftalik hamileyim karnim hafiften belirmeye basladi rahmimi bile gobegimin altindan hiss ede biliyorum, fakat yataga uzaninca hiss etmiyorum karnimda azcik yatiyo gibi.normalmi boyle olmasi

benimde 3 aylıkken çıktı karnım karnımın altı çok sertti bişeler hissediyordum yatınca çok belli olmuyodu şimdi 17 haftalık hamileyim baya baya çıktı tam hamile göbeği oldu yatınca da belli karnım top gibi çıkıyo

Benim de Karnım birazcık toplandı sanki daha yayvandi ama rahim filan nasıl hissediliyor ki anlamadım.

merhaba hanımlar benimde geçen hafta çıktı göbüşüm ama hep biraz göbekliydim yada meyilliydim :) 4 kilo aldım 14 hafta da :) Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ..

Evet canım ilk hamileliğim bi kızım olucakmış allah nasip ederse :KK36:

Allah tamamına erdirsin hepimizin kini:nazar: sağlıkla kcağımıza alalım inşallah. bende sizinki kesin kız diycektim tam .çok bulantısı olanların bakıyorumda hep kızları oluyo . kalçalardan kilo alıyorlar daha çok .ciltlerinde bozulmalar oluyormuş.tesadüfen denk geliyorda olabilir ama :):anneadayı: ekşi yiyormusunuz peki :)

Allah tamamına erdirsin hepimizin kini:nazar: sağlıkla kcağımıza alalım inşallah. bende sizinki kesin kız diycektim tam .çok bulantısı olanların bakıyorumda hep kızları oluyo . kalçalardan kilo alıyorlar daha çok .ciltlerinde bozulmalar oluyormuş.tesadüfen denk geliyorda olabilir ama :):anneadayı: ekşi yiyormusunuz peki :)

Senin bebişinin cinsiyeti için birsey söyledi mi doktor

Bu arada Canım ben pek inanmıyorum öyle bütünleştirilmiş şeylere kişinin vücudu ile ilgili oluyor genelde azda olsa doğruluk payı oluyor tabi :KK56: yine de yaşayıp görmek lazım tecrübesizim sonuçta .. hamileliğimin ilk başlarında çok fazla ekşi şeyler yiyordum şuan ikisi de aynı ölçü de :KK28::anneadayı:

geçen hafta gittiğimde erken dedi ama biz biraz gördük gibi erkek gibi geldi bize:nazar: :)eşimin ailesinde bütün kuzenleri (16 taneler) hepsi erkek onlardan çocukları olanlarda erkek :) :anneadayı:
Maşallah o zaman yaa :KK54: ne diyim allah gönlüne göre verir inş.

Back
X