- 18 Eylül 2024
- 525
- 159
- 26
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına al bu haftalarda cinsiyet tahmin yapan var ama yanılma payı da var tabii doktor kesin bir şey demek istiyor o yüzden bence bir daha ki ay tam belii olur zatenKızlar doktor bu haftada belli olmaz dedi direk. 13 haftalığız cinsiyet tahmini olan var mı keseden duruştan vs
12 de öğrenenlerde çok olunca bir heveslendim aslında ama :) ya aslında merak oluyor insanın içinde ama benim için önemi yok çevrenin sorularından bıktım kız diyip kurtulmak istiyorum:) eşimin taraf erkek çocuk hastası benim taraf kız çocuk istiyor boyna mobinge maruz kalıyorum resmenCanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına al bu haftalarda cinsiyet tahmin yapan var ama yanılma payı da var tabii doktor kesin bir şey demek istiyor o yüzden bence bir daha ki ay tam belii olur zaten
Nerden anladınız
hem keseye hem de bebebeğe göre yorum yaptım. benimli erkek ve kesesi kayık gibiydi, bebeğin durusu da daha daha farklıydı. benimkine benzemiyor diye kız diye düsündümNerden anladınız
Seninki kız mıhem keseye hem de bebebeğe göre yorum yaptım. benimli erkek ve kesesi kayık gibiydi, bebeğin durusu da daha daha farklıydı. benimkine benzemiyor diye kız diye düsündüm
hayır iste erkek. benimkine benzemediği için size kız dedimSeninki kız mı
Anladım :) bakalım ne çıkacak 2 haftaya tekrar gidicem sonuç almaya bu seferde söyler herhalde:) devlette biraz daha geç söylüyorlar sanırımhayır iste erkek. benimkine benzemediği için size kız dedim
ben özeldeydim ona rağmen 16+5e kadar inatla yorum yapmadı doktorAnladım :) bakalım ne çıkacak 2 haftaya tekrar gidicem sonuç almaya bu seferde söyler herhalde:) devlette biraz daha geç söylüyorlar sanırım
Allah Allah burda çok görüyorum 12 de 13 te öğrenen amaben özeldeydim ona rağmen 16+5e kadar inatla yorum yapmadı doktor