Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına al bu haftalarda cinsiyet tahmin yapan var ama yanılma payı da var tabii doktor kesin bir şey demek istiyor o yüzden bence bir daha ki ay tam belii olur zaten
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına al bu haftalarda cinsiyet tahmin yapan var ama yanılma payı da var tabii doktor kesin bir şey demek istiyor o yüzden bence bir daha ki ay tam belii olur zaten
12 de öğrenenlerde çok olunca bir heveslendim aslında ama :) ya aslında merak oluyor insanın içinde ama benim için önemi yok çevrenin sorularından bıktım kız diyip kurtulmak istiyorum:) eşimin taraf erkek çocuk hastası benim taraf kız çocuk istiyor boyna mobinge maruz kalıyorum resmen
hem keseye hem de bebebeğe göre yorum yaptım. benimli erkek ve kesesi kayık gibiydi, bebeğin durusu da daha daha farklıydı. benimkine benzemiyor diye kız diye düsündüm
hem keseye hem de bebebeğe göre yorum yaptım. benimli erkek ve kesesi kayık gibiydi, bebeğin durusu da daha daha farklıydı. benimkine benzemiyor diye kız diye düsündüm